Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבולבל מאוד ממועד הטסט

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הרכב עלה לכביש ב21/10/22.

האם עליי לגשת לגהנום הנקרא מכון טסטים או שהרווחתי עוד שנה?

אין דוגמאות בשום מקום ולא הבנתי מה זה שנה שלישית, תחילתה או סופה, מבולבל מאוד.

אגרה כבר שולמה.

הרכב יד ראשונה פרטית.

תודה

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם (נערך)

להורי יש מאזדה 2 שנרכשה בזמנו חדשה ומועד עלייה לכביש 10/22, שבוע שעבר אבי שילם את האגרה ברשת וניגש לטסט במכון, כלומר כבר מהשנה אתה צריך לגשת לעשות טסט בפועל, בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
  • אהבתי 1
פורסם

הרכב יסיים במועד הנ״ל 3 שנים על הכביש, הווה אומר שיש לגשת למבחן השנתי.

שים לב, בתחתית הרשיון הקודם קיימת הערה - ״פטור ממבחן שתי״, הערה אשר אינה מופיעה באגרה החדשה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

תודה

הgpt גם כן היה מבולבל טוען שעלי לא לגשת.

ממה שאני זוכר כאן ערב כיפור זה זמן טוב, נראה מה יהיה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
לפני כשעה, avizaz כתב:

הgpt גם כן היה מבולבל

כדאי לקחת בחשבון ש-GPT (ובמיוחד זה שמופיע בראש כל חיפוש של גוגל) הוא סיכום כל השטויות שגולשים כתבו בנושא באינטרנט, ולכן לא כדאי לסמוך עליו.

• אהבתי 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 54 דקות, Buki כתב:

Screenshot_2025-10-01-11-33-23-478_com.openai.chatgpt.thumb.jpg.28aea80a1eaa684769b49f267ba19860.jpg

לא בדיוק נכון, ופה הבילבול.

הרכב צריך לגשת לטסט בתום השנה השלישית, לא בתחילתה.

השנה השלישית התחילה ב22.10.24, אבל היא מסתיימת ב21.10.25, וזה המועד לטסט.

בדיוק כמו שבדיקת בלמים נדרת כשהאוטו בן 16 ולא 15, ואישור מוסך הוא מהשנה ה20 ולא ה19

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם (נערך)

הוא נתן לי 2 תשובות

האחת נכונה והשניה לא, הוא טען שב26 אני צריך לגשת

בכל אופן

הריני לעדכן שהטסט לקח כ15 דקות מהתחלה ועד הסוף וזה בעיקר כי החבר'ה שם עסקו בלזמר "אדון הסליחות" ולשתות קפה עם החבר'ה מרוב שלא היו לקוחות, ממש חיכו לי.

מדובר במ.מ.מ בתלפיות

תודה רבה למי שבעבר דיבר כאן על טסט בערב כיפור, כל כך חבל שאי אפשר לשנות מועד טסט הייתי גם משנה את הרכב השני שלי לאוקטובר.

משום מה - בלי שיש לכך אזכור באתר שלהם, או בגוגל, או ב WAZE, או בשום מקום באינטרנט, טסט ליין סגורים עד 30/11.

הרגע ראיתי 

אבל כמה אנשים כבר בודקים בארכיון של CARSFORUM בשביל לדעת את זה :( 

עריכה אחרונה על ידי avizaz

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם
לפני 12 דקות, שביט כתב:

לא בדיוק נכון, ופה הבילבול

בשורה האחרונה הוא כותב בצורה מפורשת שב 2024 לא צריך אבל ב 2025 כן.

אבל אתה יודע מה הכי מצחיק?

בהתחלה  שאלתי באנגלית Does a car that first registred at 21/10/2022 have to pass annual technical inspection in Israel ושם הוא עונה שאין צורך.

אחרי זה ממש תוך כדי הוא התעדכן ובפעם השניה ששאלתי נותן את אותה התשובה כמו בעבירות.

בקיצור לקחת הכל בערבון מוגבל ולבדוק בעוד מקורות.

Screenshot_2025-10-01-12-38-45-594_com.openai.chatgpt.thumb.jpg.fcabc8b1c6cfd1a6337453c604894c40.jpg

פורסם
לפני 3 שעות, zvit כתב:

כדאי לקחת בחשבון ש-GPT (ובמיוחד זה שמופיע בראש כל חיפוש של גוגל) הוא סיכום כל השטויות שגולשים כתבו בנושא באינטרנט, ולכן לא כדאי לסמוך עליו.

בראש החיפושים בגוגל לא מופיע chat GPT אלא Gemini של גוגל.

יצא לי לעשות טסט פעם אחת בערב יו״כ, 20 דקות לפני סגירת המכון, ולפני שהבדיקה היתה ממוחשבת. בדקו בלמים ופנסים ונתנו חותמת ומדבקה. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הטסט הכי מהיר בהסטוריה שלי היה כשהבוחן הבחין שיש לי פנצ'ר באחד הגלגלים. הוא לא רצה שאתקע את המסלול, אז אמר להמשיך ישר, לצאת מהמסלול, ושלח אותי למשרד לסיכום, חותמת ומדבקה.

• מצחיק 4
  • מעניין 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הטסט הכי מהיר שלי היה לי,

היה ברכב נכים של חמותי.

רכב בן 3 שנים

אבל עם 3000 ק"מ (לא התבלבלתי. 3 אלף ק"מ)

פשוט עברתי את המסלול מצד לצד. אם ננתק את עניין התור (שגם הוא לא היה ארוך במיוחד אלא דקות בדדות) 

מרגע כניסה למסלול ועד חותמת עברה פחות מדקה.

וכל הבוחנים באו לראות את המוצג הזה. רכב עם 3000 ק"מ

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

@Buki יש בעיה עם סימון התאריכים - הרי האמריקאים משתמשים בסידורי mmddyyyy או yyyymmdd שאינם מקובלים בשאר העולם, עלולים לבלבל את החיפוש (במקרה זה בסבירות נמוכה כי אין חודש 21). אני נוהג לציין את החודש ב-3 אותיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...