Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני עומד להיכנס לדירה חדשה, הכיור עם הכנות לקדחים בקוטר 35 מ"מ, האם כדאי לבקש מאיש השיש שכבר יפתח פתח נוסף (בנוסף לפתח של הברז הרגיל כמובן) עבור ברז למערכת תת כיורית שאני מתכנן לעשות?

כי ראיתי שיש הרבה ברזים למערכת תת כיורית שקוטר הקדח שלהם קטן יותר.

מצד שני, אם לא עושים כרגע והמתקין של המערכת יקדח בהמשך בקוטר שצריך, נניח קטן יותר, לא יכול לקרות מצב שהוא פתאום יקדח בדיוק במיקום של ההכנה וזה יישבר/ייפתח?

תודה

Screenshot 2025-09-27 191326.png

פורסם

היי,

ֿיש מערכות תת כיוריות שונות הדורשות תשתית שונה, ועל כן, עד שלא תבחר מערכת מים, לא מומלץ לבצע. מעבר לזה, יש מערכת מסוימת, צלזיוס, אחת המומלצות, ששם יש קדח שונה שלא דומה לאחרים. 

ֿבקיצור, גש לבחור מערכת ואז תן למעבד השיש את המפרט והדרישות. 

ֿבהצלחה. 

פורסם

אני כן יודע שזה יהיה אצלי בברז נפרד, אוקי, אז נניח שאני לא אבצע את הפתיחה של הקדח כרגע,

השאלה היא אם מחכים לחברת הסינון שתעשה את הקדח בהמשך (השיש יהיה מורכב הרבה לפני המערכת), ברגע שהם יקדחו חור בקוטר מסוים לא יקרה מצב שהם "ייפלו" בדיוק להכנה?
כלומר אם רוצים לקדוח למשל בקוטר 25 מ"מ, אני מניח שאי אפשר לקדוח במקום של ההכנה כי כל המעגל בקוטר 35 מ"מ יישבר, נכון?

תודה

פורסם (נערך)

לא יודע מה הכוונה שלך בהכנה, תבדוק עם האיש שיש מה זה בדיוק אומר,

אני מכיר שעושים חור לא מכיר שעושים רק הכנה למשהו עתידי

עריכה אחרונה על ידי רועי84
פורסם
בתאריך 28.9.2025 בשעה 19:14, computer_freak כתב:

אני כן יודע שזה יהיה אצלי בברז נפרד, אוקי, אז נניח שאני לא אבצע את הפתיחה של הקדח כרגע,

השאלה היא אם מחכים לחברת הסינון שתעשה את הקדח בהמשך (השיש יהיה מורכב הרבה לפני המערכת), ברגע שהם יקדחו חור בקוטר מסוים לא יקרה מצב שהם "ייפלו" בדיוק להכנה?
כלומר אם רוצים לקדוח למשל בקוטר 25 מ"מ, אני מניח שאי אפשר לקדוח במקום של ההכנה כי כל המעגל בקוטר 35 מ"מ יישבר, נכון?

תודה

למה אז שלא תעשה את זה מברז אחד?

אגב, אצלי המעצב ממש התעקש שיהיה כיור דק, ושהקידוח לברז יהיה מהשיש ולא מהכיור, אני לא יודע אם יש לזו נפקות פונקציונלית או רק אסתטית.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...