Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת - יונדאי i20 prime plus 2023

פוסטים מומלצים

פורסם

סה"כ ציינתי שזה מצחיק אותי שכשעוד חצי שנה הרכב הזה יסיים את מחזור החיים שלו בליסינג, ינהרו לשלם 85-90 אלף שקל על רכב שנתון 2023 עם מזגן רגיל וטאסות. 

לא חושב שהמלצתי לקנות טיגואן במקום. רק ציינתי שבמקרה אני מתעניין ברכב 2012 שיש לו את אותם דברים. 

לצורך העניין גם בפורטה 2014 שלי, יש גם את האבזור הזה. 

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

ולשלם סכום דומה על מאזדה 2 זה בסדר?

מגיעה בלי חיישני רוורס מקוריים, עם מולטימדיה מיושנת, עם מערכת התראה על סטייה מנתיב בהתקנה מקומית (!) וללא תיקון סטייה מנתיב?

בלי לדבר על זה שהיא מיושנת הרבה יותר מהיונדאי.

סתם מנסה להבין איפה עובר הגבול.

עריכה אחרונה על ידי dorsht
  • אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אבל איפה אמרתי משהו על המאזדה ושהיא עדיפה על פני היונדאי... :) 

אתה בעצמך ציינת שאתה היית מעדיף את האיביזה או את הפאביה כי שם לפחות אתה מרגיש שקיבלת משהו בדמות איבזור. 

הגבול האישי שלי עובר איפה שאני מרגיש שקיבלתי איזה ערך מוסף, במיוחד כשמדובר בהוצאה השניה הכי גדולה למשק בית. אבל יש הרבה שהם לא ככה, רק חשוב להם שיהיה שנתון גבוה, וסבבה.

בגלל זה אמרתי שחברת הליסינג מרוויחה יופי, כי אם אף אחד לא היה קונה את הדגמים האלה, הם היו נאלצים לשווק את הדגמים היותר מאובזרים. 

פורסם

לא אמרת. 

אני בהחלט מעדיף איביזה או פאביה, בהנחה שהאיביזה מרמת גימור סטייל ומעלה, בייחוד אחרי מתיחת הפנים, שם כבר נכנסה מערכת תיקון סטייה מנתיב במקום מובילאיי, בנוסף לבקרת שיוט אדפטיבית ובלימה אוטונומית במהירויות גבוהות, רכב עם ביצועים עדיפים בזכות הספק ומומנט גבוהים יותר, יש keyless, יש ג'אנטים, יש מולטימדיה מקורית תומכת AA ו-CP. בתכלס לדעתי עסקה הרבה יותר טובה מה-i20.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
בתאריך 27.9.2025 בשעה 20:24, davemustaine87 כתב:

סה"כ ציינתי שזה מצחיק אותי שכשעוד חצי שנה הרכב הזה יסיים את מחזור החיים שלו בליסינג, ינהרו לשלם 85-90 אלף שקל על רכב שנתון 2023 עם מזגן רגיל וטאסות. 

לא חושב שהמלצתי לקנות טיגואן במקום. רק ציינתי שבמקרה אני מתעניין ברכב 2012 שיש לו את אותם דברים. 

לצורך העניין גם בפורטה 2014 שלי, יש גם את האבזור הזה. 

לא חושב שתהיה "נהירה" לרכב הזה,

לא מעט רכבים פחות סחירים מתייבשים במגרשי הליסינג,

הI20 אולי לא מתייבשת אבל היא לא מהנחטפות.

פורסם

לפי מה שאתה מתאר זה רכב סביר מבחינת סחירות. כלומר יש לו קונים. זה כנראה לא רכב עכשיו שיעמוד במגרש שנים.

פורסם

אני מעדיף את הצרפתיות, למרות שחלקן נהיו קשיחות יותר.

פורסם

אכן, קליאו 4/5 זה פחות נוחות מאשר 208 או סיטרואן c3.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אפילו הקליאו 3 שהייתה לי, הייתה יותר נוחה מהדור הרביעי.

ה-4 יותר קשיחה.

פורסם

אכן 3 הייתה נוחה מה 4, וה 5 ביניהם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...