Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יצרן מומלץ לצמיגים 205/60/16?

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שנים רבות עם רכב ליסינג אני היום עם רכב פרטי ובקרוב צריך להחליף לו את המגפיים…

אשמח להמלצות על אילו יצרנים להסתכל ומאילו לשמור מרחק.

הנסועה השנתית שלי צנועה מאוד 6-7 אק״מ ורובה נסיעות קצרות באזור עירוני/פרברי.

תודה למשיבים.

פורסם (נערך)

אינך חייב לקנות צמיגים הכי יקרים של מישלין/ גודייר/ קונטיננטל.

למעשה, אם הרכב לא חונה לרוב בצל/ בחניה תת קרקעית, תצטרך להחליף אותם אחרי 3 שנים, בגלל היובש והסדקים,  לא משנה מה תקנה.

יש לי את אותה המידה בדיוק (אצלי נדרש קוד מהירות V), החלפתי כבר כמה סטים של Hankook Kinergy Eco k425.

הם פחות.יקרים ( 400-450₪ לצמיג). מרוצה מהתמורה שהם נותנים.

אפשרויות אחרות בסגנון :

Kleber HP4

Nexen NBlue HD Plys

Pirelli P7

כמובן, בתוספת למחיר אפשר גם Michelin Primacy 4+/5

Goodyear Efficient Grip Perfomance

מה לא לקנות (לדעתי) - צמיגים סיניים למיניהם, צמיגי חברת Riken וגם דגם Dunlop FM800.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

משפיע, אתם גם בקושי נוסעים.

סט צמיגים צפוי להחזיק גם מעל 4 שנים בלי סימני בלאי, בתנאי שלא יקרה משהו חריג. 

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

במידות האלה, הפרש המחיר (בשקלים! לא באחוזים) בין מישלין/גודייר/קונטיננטל לבין השאר קטן מאוד. בשביל תוספת של כמה עשרות שקלים בשנה אתה תקבל אחיזה ובטיחות ונוחות ברמה של "למה בכלל שקלתי משהו אחר". עם החנייה המקורה פתרת את בעיית ההתייבשות. בקיצור, אחד מהשלושה, להקפיד על תאריך ייצור מחצי השנה האחרונה כזה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

מישלין פרימסי עולים 150₪ יותר לצמיג מאשר האנקוק.

אין סיבה לשלם יותר כאשר לא מנצלים את היתרון של הצמיג הזה - שחיקה איטית כאשר נוסעים המון.

גודייר קצת יותר זולים, כאן יש היגיון מסויים לרכוש אותם, אבל לא יורגש שום הבדל.

גם מרחקי בלימה ואחיזה די דומים,  כל עוד קונים צמיגים מיצרן טוב ודגם מוצלח.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...