Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין כמה רכבים

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו זוג + 2 קטנים (מתחת ל-4).

חושבים על רכישת רכב. שנת 2022. יסע סביב 1000 ק״מ בחודש. יש חניה בחניון תת קרקעי.

מתלבטים לגבי הדגמים הבאים:

סוזוקי ויטארה

קיה סלטוס

קיה ספורטאז

טויוטה רב4 

מזדה cx5

נשמח לחוות דעת הקהילה.

פורסם

אין לי המלצה לדגם מסויים. אבל את הסוזןקי ויטארה הייתי מחליף בקרוסאובר, בסיסית רכב דומה מאוד, אבל יותר מרווח, ולכן יותר מתאים למשפחה.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מנהיגת מבחן בקיה סלטוס, הרכב זול יחסית בהשוואה לספורטאז, הוא רועש בנסיעה יחסית ואיכות החומרים זולה בהשוואה לספורטאז ולמאזדה.

הוא לא רע לעומת אלה שהעלתה בשרשור קצת יותר טובות בפער. בסוזוקי לא נסעתי ולא נהגתי, לאימא שלי יש קיה ספורטאז 2021 אז יש 

לי איתה קצת ניסיון . ולבן דודי יש מאזדה CX5 שעליה גם נסעתי כ נוסע לא נהג.

גם המאזדה וגם הספורטאז הרשימו אותי לטובה.

הסלטוס ממש לא הרשים בנסיעה מחוץ לעיר ודי פשוט למגע ומראה פנימי.

פורסם

הייתי מתרחק מקיה ספורטאז או המקבילה שלה יונדאי טוסון, שתיהן עם תיבה רובוטית בעייתית משהו. 

אתם מכתכוונים לנסוע 1000 ק"מ בחודש, לכאורה זה ךא הרבה אבל אם רוב ה1000 ק"מ האלו בתוך העיר או בכבישים מאוד פקוקים אז התיבה הזו פחות מתאימה לכם.

נתקלנו בתיבות כאלה שגמרו קלאצים כבר ב20000 ק"מ ומדובר בתיקון יקר להחריד, יכול להגיע בין 11-15000 שקל וכולל פירוק גיר, החלפת קלאצים וגלגל תנופה.

הייתי מכוון דוושא למאזדה CX5 עם מנוע 2000 אטמוספרי ותיבה פלנטרית פשוטה ומוכחת.

ההבדל בדלק לא יהיה כזה משמעותי בקילומטראז חודשי כלכך נמוך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...