Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקופה האחרונה מדי פעם קופצת לי ההודעה שמצורפת בתחילת הנסיעה. 

לאחר שילוב ל D

אני צריך ללחוץ לחיצה ארוכה על הבלם ואז יכול להתחיל בנסיעה. 

מישהו יודע מה זה או נתקל בזה? 

20250612_070113.jpg

פורסם

להבנתי, צריך ללחוץ על דוושת הבלם בתחילת נסיעה, לפני שמעבירים ל D ולא אחרי.

אם לא עשית את זה בזמן המעבר מ P ל D , אז אולי מחשב הרכב לא "מוותר" לך על זה, לכן אתה צריך ללחוץ על הבלם כדי להתחיל לזוז.

באיזה דגם של אוקטביה בדיוק מדובר? (שנת ייצור, נפח מנוע, סוג גיר, תת-דגם מדוייק).

פורסם

האם יש ברכב בקרת שיוט אדפטיבית? אני מקבל את ההודעה הזאת בגולף יחד עם ציפצוף חד, כשלטעמו של הרדאר אני מתקרב מהר מידי למכשול.

אם יש מערכת רדאר מציע לבדוק את החיישן ו/או כיול שלו.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
בתאריך 14.6.2025 בשעה 19:47, IsraCar כתב:

להבנתי, צריך ללחוץ על דוושת הבלם בתחילת נסיעה, לפני שמעבירים ל D ולא אחרי.

אם לא עשית את זה בזמן המעבר מ P ל D , אז אולי מחשב הרכב לא "מוותר" לך על זה, לכן אתה צריך ללחוץ על הבלם כדי להתחיל לזוז.

באיזה דגם של אוקטביה בדיוק מדובר? (שנת ייצור, נפח מנוע, סוג גיר, תת-דגם מדוייק).

היי, 

מדובר ב אוקטביה שנת 2015, נפח 1400, דגם אלגנס, אני חייב ללחוץ על הבלם רגל בעת העברה לd אחרת לא ניתן לשלב אותו, ואז אני צריך ללחוץ שוב לחיצה ארוכה על בלם הרגל כדי לנסוע... 

בתאריך 15.6.2025 בשעה 01:03, amosbmw כתב:

האם יש ברכב בקרת שיוט אדפטיבית? אני מקבל את ההודעה הזאת בגולף יחד עם ציפצוף חד, כשלטעמו של הרדאר אני מתקרב מהר מידי למכשול.

אם יש מערכת רדאר מציע לבדוק את החיישן ו/או כיול שלו.

היי, 

זאת אוקטביה 2015 אין בקרת שיוט אדפטיבית... 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...