Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לקנות רכב מנהלים / משפחתי שישמש אותי לרוב לנסיעות במרכז לעסק.

נסיעה שנתית בסביבות 35,000 ק"מ פלוס.

רצוי רכב שיהיה אמין כל עוד מטפלים בו בזמן עם צריכת דלק לא בשמים.

חשבתי על ניסן אלטימה, אבל הביקורות באינטרנט מספרות על צריכת דלק גבוהה ודיבורים על הגיר הרציף (שלא הבנתי אם הוא בעייתי או סתם לא נוח).

מבחינת העסק אצטרך את הרכב רק לנסיעות ושיעשה רושם ראשוני טוב, לכן מחפש רכב מנהלים.

אשמח להמלצות

פורסם

קאמרי היברידית, אולי טויוטה אוולון,

שים לב שהבטריה ההיברידית באחריות יבואן,

זה דבר שתלוי במספר שנים על הכביש או אם בעל הרכב חידש כל שנה, מעין פוליסת ביטוח לבטריה.

תשלום יחסית נמוך ( כמה מאות שקלים) על מנת למנוע ריזיקה של משהו באיזור ה-10K ש"ח

אופציה נוספת, אבל לא בעלת צריכת דלק נמוכה כל כך, מאזדה 6 , מעולה , אמינה, ותמיד תרגיש לך יפה ומעודכנת

בהצלחה!

פורסם

עם ההוצאות על דלק שיהיו לפות"ש, עדיף לקחת רכב עם צריכת דלק טובה. הפער משמעותי (1 ל12 לעומת 1 ל16 למשל, זה פער של 500-700 שקלים בחודש)

אפשר גם ללכת לכיווני דיזליות שאיבדו הרבה מערכן כמו רנו גרנד קופה, או סדרת ה00 של פיג'ו עם מנועי ה1.6 (3008 לדוגמא)

דיזל

פורסם

אני לא הייתי נוגע בפיג'ו דיזל, גם לא ב1.6 שוב רכבים מצויינים אל צריך את היכולת לספוג מידי פעם הוצאות שונות (אוראה וכו')

הרנו אכן אחלה אבל היא ממש לא רכב "מנהלים"

בנסיעה רגועה בקאמרי ההיברידית אתה יכול לצרוך 1/15

פורסם

הוא כתב מנהלים/משפחתית והרנו עונה על זה.

החיסכון בדלק שהדיזל הצרפתי מציע, מקזז את התקלות שיהיו בקילומטקאז כזה גבוה. גם ככה כל רכב שיקח הערך שלו ישחק לחלוטין תוך 3 4 שנים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...