Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 37 דקות, yoni162 כתב:

משווה לקורולה 60K שלך ומעלה לסנטרה עם 100K, מלאה פיצוצים, קילופים, פנלים לא במקום ומריחת טוש (אני מקווה) אקראית על הריפוד.

הופתעתי שעוד משכירים רכבים במצב כזה. אספתי את הרכב באחת בלילה וכבר לא היה לי כוח לנסות להחליף.

אוי סנטרה, הרכב היחיד שלקחתי בהשכרה בארץ לפני כמה שנים וניסה אקטיבית להרוג אותי. משהו מוזר לחלוטין עם המראות שלו וזוויות הראיה. סכנת נפשות הדבר הזה.

לגבי הטויוטה - אפילו לא חשבתי להזכיר את כל הציפים מבחוץ, השריטות, הפאנלים המשוחררים. הרכב גם נראה כאילו סיים את הדאקאר רגע לפני המסירה.

IMG_9849.thumb.jpeg.eafe620f6acc4a9606dcf0a8bd4aab3f.jpegIMG_9855.thumb.jpeg.e0439d6e09ddadc3042197aa21879d76.jpegIMG_9853.thumb.jpeg.25817ab4ca9337bfa06665f3b9608ff1.jpeg

פורסם

לפני הרבה שנים שכרתי רכב כדי לנסוע לאילת בהרכב מורחב. הנציג במגרש ההשכרה סימן בטופס את הפגיעות סביב סביב לפני שמילא את מספר הרישוי. 

אבל הרכב הזה היה זהב לעומת הפיאט 500L ששכרתי בסרביה, נראה כמו נגטיב של חולה אדמת (כלומר צבע אדום עם קילופים שנראו כאילו משאית שפכה עליו חצץ). השיא היה שבכביש המהיר לא היה ניתן לשלב להילוך שישי.

@yaba אתה מתכוון לביטוח רכב? ממתי זה? מאז פרוץ המלחמה יש בעיה של ביטוח נסיעות לישראל, קרובי משפחה מקנדה נאלצו לדחות ביקור כי לא יכלו לרכוש ביטוח בריאות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 19 דקות, sperial כתב:

מאז פרוץ המלחמה יש בעיה של ביטוח נסיעות לישראל, קרובי משפחה מקנדה נאלצו לדחות ביקור כי לא יכלו לרכוש ביטוח בריאות.

פתרון נוסף זה לרכוש ביטוח בחברת ביטוח ישראלית. גיליתי את זה אחרי ששברתי את הראש עם החברות מקומיות. אני יודע שלהראל יש שירות כזה לדוגמא - אז אם זה קרובי משפחה אפשר לספר להם על האופציה הזאת.

פורסם
לפני שעתיים, garicho כתב:

אוי סנטרה, הרכב היחיד שלקחתי בהשכרה בארץ לפני כמה שנים וניסה אקטיבית להרוג אותי. משהו מוזר לחלוטין עם המראות שלו וזוויות הראיה. סכנת נפשות הדבר הזה.

מראות בתקן אמריקאי. 

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...