Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים וחג שמח,

אתחיל, לאחרונה נדלקה לי נורת מנוע, הרכב נכבה לי בנסיעה ונדלק, לא מדובר במצבר היות והמצבר חדש,

חברתי את הרכב למחשב (מצורפת תמונה), אני איש כוחות הביטחון, אין לי זמן להתעסק יותר מדיי בלכנס ולצאת ממוסכים ואני מאוד מפחד מרמאות ולא רוצה ליפול אצל מישהו שיתקן והתקלה תחזור,

אשמח לסיוע, האם מישהו מכיר מוסך מומלץ באזור המרכז (אני מבת ים) ואמין,

בנוסף,

והאם מישהו מכיר את התקלות?

IMG_1368.jpeg

פורסם (נערך)

לא מכיר את התקלות, ה copilot אומר בעדיפות ראשונה לטיפול - ככל הנראה תקלה במערכת הדלק.
כמה קילומטרים יש לרכב?
אם מעל 150,000 - יתכן סתימה בפילטר דלק. בדיוק היה דיון בנושא השבוע בפורום:
https://carsforum.co.il/topic/743590-האם-מחליפים-פילטר-דלק-במאזדה-3-ספיריט-2014-וצפונה/#comment-6793828
האם אתה מתדלק בתחנת דלק קבועה ואמינה?

הנה מה copilot על קודי התקלה שצירפת (מתורגם):

תקלות המנוע והמנורה הצהובה הנדלקת בלוח הבקרה במאזדה 3 שנת 2015 עם מנוע בנפח 2.0 ליטר, כמו גם תקלות קוד שנמצאות במחשב המנוע (ECU), מצביעות על בעיות אפשריות שונות. הנה פירוט של הקודים ומשמעויותיהם האפשריות:

1. P0193:00-28 - תקלה בחיישן לחץ מסילת הדלק (Bank 1) הקוד הזה מצביע על כך שחיישן לחץ מסילת הדלק מדווח על קריאות גבוהות בצורה חריגה. הגורמים האפשריים כוללים:

• תקלה בחיישן לחץ מסילת הדלק.

• בעיות בחיווט או בחיבורים של החיישן.

• לחץ דלק גבוה בפועל בעקבות בעיה בווסת הלחץ או במשאבת הדלק. הבעיה הזו יכולה לגרום לכיבוי מנוע לסירוגין בגלל אספקת דלק לא תקינה.

2. P0421:00-EC - יעילות מתחת לסף של ממיר קטליטי 1 (Bank 1) הקוד הזה מצביע על כך שהממיר הקטליטי ב-Bank 1 אינו מתפקד בצורה יעילה, כנראה בגלל:

• ממיר קטליטי שנפגע או סתום.

• תקלה בחיישן חמצן שמשפיעה על מערכת הניטור. זה לא בהכרח גורם לכיבוי המנוע, אבל עשוי להוביל לבעיות בביצועים ועדיין דורש טיפול.

3. P0555:00-2F - חיישן לחץ של מגבר בלמים הקוד הזה מתייחס לחיישן לחץ של מגבר בלמים, מה שעשוי לגרום ל:

• תקלה בחיישן לחץ של מגבר בלמים.

• בעיות בחיווט או בחיבורים של החיישן. למרות שזה לא קשור ישירות לכיבוי המנוע, זה חשוב לבטיחות הרכב ולביצועי הבלימה.

מה כדאי לעשות:

• יש להתמקד בקוד P0193 כעדיפות ראשונה מכיוון שהוא ככל הנראה הסיבה לכיבוי המנוע לסירוגין. מומלץ לבדוק את חיישן לחץ מסילת הדלק, החיווט ורכיבי מערכת הדלק.

• לבדוק את מצב הממיר הקטליטי ואת חיישני החמצן בקשר ל-P0421.

• לבדוק את חיישן לחץ מגבר הבלמים ואת החיבורים שלו בקשר ל-P0555.

עריכה אחרונה על ידי BassDriver
לינק לדיון בפורום פילטר דלק
פורסם

הקוד 193 של הדלק כנראה גורם לקוד התקלה בממיר, מאמין שפתרון של הראשון יפתור את השני,

הקוד השלישי של הבוסטר כנראה לא קשור לקודים האחרים

כבר חתמתי...

פורסם

הייתי במוסך

אמרו שזה פלאגים,

החליפו זה ממשיך ועוד יותר גרוע הרכב מתכבה..

למישהו יש מושג או המלצה למוסך טוב ואמין באזור חולון בת ים תל אביב של מאזדה?

כבר 2000 שקל תיקונים ואף אחד לא יודע, גם מורשה האחרון שהייתי בו..

מרגיש שכולם נוכלים.

אשמח להמלצה בדחיפות 

פורסם
לפני 34 דקות, Camaro 92 כתב:

תתחיל מבדיקת לחץ דלק ומשם תתקדם, פילטר דלק הוחלף לאחרונה?

הקוד תקלה שמצביע לכאורה על תקלה במערכת הדלק. כפי שהציעו לך תוודא לחץ דלק, ולא מן הנמנע שהחלפת הפילטר דלק גרמה לתקלה. האם התקלה החלה או החמירה לאחר שהוחלף? כמה זמן אחרי? אצלי בהחלפה גרמו לנזק במשאבה, והיה צריך להחליף אותה. הפילטר ככל הנראה מותקן ביחד עם המשאבה במיכל הדלק.

פורסם

לא,

הבעיה התחילה לפני ההחלפה ולא הוחמרה.

איזה מוסך מומלץ יש למאזדה?

המליצו על מוסך ״תכלת״ או ״הצוות״ או לגשת לניר צבי,

העניין שניר צבי מאמין שעלויות מאוד גבוהות.

פורסם

מנסיוני האישי הדיאגנוסטיקה בניר צבי ברמה גבוהה. פתרו לי בעיה שיצר מוסך אחר. פתרון יהיה שם. אפשר כמובן לנסות אחרים ובעצם כבר ניסית. יחד עם זאת עמוס שם מאוד ואני לא יודע כמה מהר יוכלו לקבל אותך.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...