Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי לנסר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מיצובישי לנסר שנת 92 ידנית הבעיה שלי היא כזאת לפעמים כשאני מתחיל נסיעה יש כאילו חוסר תתגובה בין הגז לאוטו עד שהוא מתחיל לזוז כמו קפיצה כזו.... מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה....

אני שומר על האוטו ויש לו מנוע די חדש אבא שלי החליף אותו לפני 4 שנים והוא סך הכל עבר 70000

....ועשיתי לו טיפול 10000 לפני שבועיים והבעיה לא עברה....

פורסם

יכול להיות שיש לו בעיה עם הפרפר מצערת שנתקע, תנסה לפתוח את מכסה המנוע ושמישהו ילחץ על הגז, מה שיזוז תחת מכסה המנוע זה הפרפר מצערת תנסה לשמן אותו עם WD40 זה יכול לעזור.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

אני חושב שהוא מדבר על אותה הבעיה שיש לי ברכב

צריך להרגיל את הרגל לקלאץ ולגז , במיוחד אם אתה חדש באוטו הזה

בלאנסר המצערת נמצאת מתחת לכיסויי התחתון של הפילטר אויר , יש צורך לפרק אותו

דן

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

יש לי שאלה (רטורית) אליך -

נראה לך הגיוני שכל שרשור חדש שתפתח שעוסק במיצובישי שלך בפורום הזה יישא את הכותרת "מיצובישי לנסר"?

קרא את כללי הפורום ותן כותרת עניינית להבא!

"מיצובישי לנסר" היא לא כותרת עניינית, אין בה שום אינדיקציה לבעיה או לסוג השאלה שלך, שנת הרכב או שום פרט אחר.

לא מתפקידם של הקוראים בפורום לנחש מה הבעיה בלי לפתוח את השרשור.

מוטי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...