Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נשוי פלוס 2 מחפש רכב עד 25 אלף

abagada

פוסטים מומלצים

היי, בעבר ביקשתי פה המלצות על רכבים אך לצערי מחפש כבר תקופה די ארוכה ולא מוצא רכב מציאה. 

אני נשוי פלוס 2( ילד בן 4 וילד בן חצי שנה)

עכשיו החיפושים הופכים להיות קדחתניים יותר כי אנחנו ממש חייבים רכב שני. 

הרכב ישמש כנראה רק אותי( אם יהיה ידני אז בהכרח ישמש רק אותי), אשתי תמשיך עם הרכב הנוסף שיש לנו שגם הוא כנראה לא יחזיק עוד הרבה שנים, הונדה סיוויק 2014 עם קילומטרז של 215000.

אני יכול להסתפק אפילו ברכב ידני אם זה יוזיל את העלויות. 

אני לא מעוניין לעשות ביטוח מקיף ואני מוכן לקחת סיכון על רכב שעולה עד 25 אלף שקל. 

הדבר החשוב ביותר עבורי הוא אמינות, מחפש רכב שאין לו בעיות ידועות במנוע/גיר. 

הנסועה שלי תהיה בין 15 ל - 20 אלף בשנה בעיקר בין עירוני מהירות ממוצעת 100-110 קמ"ש. 

הרכבים שמעניינים אותי: 

קיה פורטה ex, האם דגם ה lx גם בסדר? יש יותר ממנו ביד 2 אבל 100% מהן היו ליסינג. 

הונדה סיוויק

מיצובישי ספורטבק

פיאט טיפו נראה כהכי vfm

הסתכלתי אפילו על קליאו 0.9 ידנית 2014 ב 15000 שקל אבל קראתי שיש בעיות עם המזגן, לא בא לי להתבאס על זה ביולי אוגוסט, מישהו יכול לאמת את העניין?

איזה עוד רכבים מומלצים אמינים שנכנסים בתקציב שלי יש? 

אשמח לכל תשובה מכם

עריכה אחרונה על ידי abagada
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

או את היצור הנדיר סוזוקי קרוסאובר ידני. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם נכון אבל התקציב שלו גבולי ויביא לו אקזמפלרים משנתון קצת יותר ישן, ועם לפחות 200 אלף קמ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מיצובישי לנסר.

ובהמשך: כתבת אמינות ואני סוחב אותך לכוון הנוחות. 

301 (רק לא החד מצמדי) או רנו פלואנס. גדולות יותר, מרווחות יותר, ואפילו ישאר לך כסף ליישור קו כמו שצריך.

לא יודע על המזגן... לקליאו באמת יש קצת מוניטין רעים במובן הזה, חוץ מזה אוטו טוב בהחלט. 

הכי חשוב לקנות אוטו במצב טוב ולא להתפתות למחירי רצפה. מה שלא תשלם עכשיו תשלם בהמשך. 

• אהבתי 2

עם גולף ידנית שנת 1995 לומדים לא לבזבז אף טיפה של כח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, EliC25 כתב:

חפש בלנו ידנית

האם הרכב סחיר? נמכר במחירון? מתחת בדר"כ?

יש רכב אחד רלוונטי ביד 2 שמבקש 8 אלף מעל לוי יצחק בלנו 16 ידנית 22 מחירון מעוניין 30. 

לפני 3 שעות, Jack457 כתב:

מיצובישי לנסר.

ובהמשך: כתבת אמינות ואני סוחב אותך לכוון הנוחות. 

301 (רק לא החד מצמדי) או רנו פלואנס. גדולות יותר, מרווחות יותר, ואפילו ישאר לך כסף ליישור קו כמו שצריך.

לא יודע על המזגן... לקליאו באמת יש קצת מוניטין רעים במובן הזה, חוץ מזה אוטו טוב בהחלט. 

הכי חשוב לקנות אוטו במצב טוב ולא להתפתות למחירי רצפה. מה שלא תשלם עכשיו תשלם בהמשך. 

לגבי ה - 301 אתה יכול לכוון אותי יותר בבקשה?

מה זאת אומרת לא החד מצמדי? יש דגמים/שנים מסוימות שהחד מצמדי לא מופיע בהן? 

ולגבי הפלואנס, נכון שלא התמקדת באמינות, אבל אין לרכב הזה בעיות מוכרות? בעיות שהן דיל ברייקר? לפי מה שזכור לי בעבר שהתעניינתי בו, ישר הורידו אותי ממנו. 

לצערי אין הרבה מהדגמים שהצעתם בלוחות אבל הוספתי גם אותם לרשימת ההתראות מקווה לתפוס משהו. 

תודה רבה לכם מעריך מאד, במידה ואתקדם לכיוון קניה אעדכן פה ואודה לכם מאד אם תוכלו לייעץ גם בהמשך. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא התכוון ל ה 1.2 שמגיע עם גיר רובוטי,מצמד יחיד

המנוע 1.6, מגיע עם גיר פלנטרי.

יש גם דגם עם 6 הילוכים, אבל לא יודע מה המחירון שלו.

הטיפו, זה כנל 6 הילוכים, פלנטרי מנוע 1.6.

והוא מרווח, עם תא מטען גדול.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

כריזמה אייר 2002 יד ראשונה

יאריס 2005, כמו חדשה

?Is it just me, or is it getting crazier out there

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 52 דקות, abagada כתב:

האם הרכב סחיר? נמכר במחירון? מתחת בדר"כ?

זו סוזוקי ידנית אז סביר להניח סביב מחירון פלוס מינוס בהתאם לאקזמפלר הספציפי.  ראיתי את המודעה ב30 (התחיל ב34) ולדעתי ב25 תוכל לסגור עסקה אם אתה יודע לנהל משא ומתן.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 19 שעות, abagada כתב:

בעיקר בין עירוני מהירות ממוצעת 100-110 קמ"ש.

אתה גר בלה לה לנד?

המהירות הממוצעת של רוב האנשים יותר באיזור ה30 קמ"ש.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 דקות, amosbmw כתב:

אתה גר בלה לה לנד?

המהירות הממוצעת של רוב האנשים יותר באיזור ה30 קמ"ש.

הרכב ישמש אותי רב השירות שלו כרכב עבודה-בית כי יש עוד רכב שישמש כנסיעות עירוניות, ברור שישמש אותי גם בעיר אבל 80% מהקילומטרז' ילך על עבודה בית. במקטע בינעירוני של 30 ק"מ שרב הנסיעה אני נוסע על 100-110 כן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על מנת שהמהירות הממוצעת תהיה 100 -110 קמ"ש אתה צריך לנסוע חלק גדול מהזמן על 180-200 קמ"ש.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסדר, לא לתפוס אותו על קטנות😀.

הוא התכוון שרוב הדרך הוא נוהג במהירות של 100-110 קמ"ש

כריזמה אייר 2002 יד ראשונה

יאריס 2005, כמו חדשה

?Is it just me, or is it getting crazier out there

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 26 דקות, amosbmw כתב:

על מנת שהמהירות הממוצעת תהיה 100 -110 קמ"ש אתה צריך לנסוע חלק גדול מהזמן על 180-200 קמ"ש.

חחח צודק, מקבל את הטעות. 

מה שלירון אמר :)

רב הנסיעה על 100-110

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@EliC25

@LEGACY 1.8

@לירון .ה.

@amosbmw

@Jack457

@sperial

אשמח לדעתכם שוב חברים, 

לאחר חיפושים רבים עלתה הכלה הבאה: 

יונדאי I30 אינספייר סטיישן, 2013, יד 2

(שתיהן פרטיות), 130,000 ק"מ, לוי יצחק מראה משוקלל 28.5, הבחור רוצה 27 לפני משא ומתן, אבל לפי ההרגשה שלי אפשר להוריד אולי 1000 שקל במקסימום ליד הרכב.  היסטוריית טיפולים מלאה אצלו בתיקיה, צמיגים של דאנלופ הוחלפו לפני שנה וחצי, מצבר די חדש בן חצי שנה.

שאלתי את הבעלים לגבי תאונות והוא אמר שהחליף טמבון אחורי והבעלים הקודם החליף טמבון קדמי.

בבדיקה שהוא עשה בקניה השילדה הייתה נקיה, בבדיקה הבודק טען שהוחלפה דלת תא מטען, עדיין לא הוצאתי דו"ח סליקה כי רק כשאצא לדרך מחר אוציא כדי לאמת ולראות שהכל מתיישב לפי מה שהוא סיפר. 

ויזואלית: יש הרבה מכות חניה ושפשופים. 

מה אתם חושבים? יש את ברכת הדרך? יש בעיות ספציפיות בדגם הזה שאני אמור לדעת מהן? מחלות?

תודה רבה לכם! מקווה לראות תשובה עד מחר לפני שאני יוצא לדרך🙏

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...