Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב.

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 3.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מסכים איתך!

לדעתי הTT נראת טוב מאוד.

מה שכן, חבל לי על הקולט החדשה.. פעם קולט הייתה אוטו יפה עם "פוזה" בשפת הערס המצוי.. כיום הקולט היא סתם חתיכת פח מכוערת..

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
מה שכן, חבל לי על הקולט החדשה.. פעם קולט הייתה אוטו יפה עם "פוזה" בשפת הערס המצוי.. כיום הקולט היא סתם חתיכת פח מכוערת..

הקולט היתה עם פוזה?

זאת היתה מכונית פשוטה,עם מנוע פשוט שמסיבה לא מובנת הערסים בארץ חושבים שהיא ספורטיבית.

אין בורג אחד ספורטיבי ברכב.

אף אחד בעולם לא חושב שהקולט הישנה היתה ספורטיבים.

לקולט החדשה יש הרבה פוזה.

אם אתם לא אוהבים את גרסת RALLIART אז יש את זה

coltcc_1.jpg

coltcc_4.jpg

אייל

פורסם

Volkswagen of America will lose hot-selling diesel models of several of its most popular cars as the automaker catches up to new federal emissions standards that take effect this fall.

blablabalbalbalb...

ביום שמישהו ינסה לקחת ממני את הדיזל.... יהיה רצח.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

לקולט הזו יש פוזה כמו דייהטסו קופן!. מהצד היא נראית כמו 206 CC רק יותר קטנה. אני מסכים שהיא חמודה אבל "פוזה"?!

פורסם

לקולט הישנה היה פוזה

והיה עוד איכשהו איזה קסם, היא נראה כמו אוטו צעיר ונחמד (ספורטיבי? גם עם בקליות, ספויילר שנראה כאילו נגנב ממפעל בואינג, חצאיות וסאנרוף היא לא נראתה ספורטיבית בשקל)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
הקולט היתה עם פוזה?

זאת היתה מכונית פשוטה,עם מנוע פשוט שמסיבה לא מובנת הערסים בארץ חושבים שהיא ספורטיבית.

אין בורג אחד ספורטיבי ברכב.

אף אחד בעולם לא חושב שהקולט הישנה היתה ספורטיבים.

לקולט החדשה יש הרבה פוזה.

שים לב שאפילו פעם אחת לא הזכרתי את המילה ספורטיבית בהקשר של המכונית הנ"ל..

פוזה יכולה להיות מהרבה בחינות.. ולאו דווקא ספורטיביות.. לקולט הישנה הייתה תכונה מסוימת שהקסימה הרבה אנשים, לחדשה יש תכונה שמגעילה את אותם האנשים..

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
שים לב שאפילו פעם אחת לא הזכרתי את המילה ספורטיבית בהקשר של המכונית הנ"ל..

פוזה יכולה להיות מהרבה בחינות.. ולאו דווקא ספורטיביות.. לקולט הישנה הייתה תכונה מסוימת שהקסימה הרבה אנשים, לחדשה יש תכונה שמגעילה את אותם האנשים..

חברת רכב לא מחזיקה מעמד עם יש לה לקוחות רק במדינה אחת ורק בערים עם אחוז אבטלה גבוה.

אייל

פורסם
חברת רכב לא מחזיקה מעמד עם יש לה לקוחות רק במדינה אחת ורק בערים עם אחוז אבטלה גבוה.

אהבתי!!!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
הפיקאסו הזו מאחור פשוט מזוויעה. כבר מזמן שלא ראיתי גועל נפש שכזה...
תזכר בC4 סדאן.. :D

יש לה אותה בעיה כמו של הביואיק רנדוו - רכב גבוה, עם גלגלים שלא מתאימים בגודל.

זה פשוט לא יפה, ולא מתאים לצורה הכללית...

פורסם

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...