Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב.

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפזו בוקסטר מזכירה לי משפט מאוד חכם של מישהו פעם.

פעם ניסינו לזווג בולדוג עם שיטסו, קראנו לזה בולשיט.

• תגובות 3.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באתר :leftlanenews.com

ישנה תמונה למרצדס300 SL

עם דלתות השחף בגירסה חדשה

למרות שכולם חשבו שה SLR היא המחליפה החדשה ל300

אז יש לי חדשות בשבילכם

נ.ב.

נא החלו בקרדיטים וקטילות ליופי או נגדו לעומת ה300

SL הישנה

מוטו בחיים: חוץ ממה שלא טוב ,הכל טוב!

בכביש אל תנהג לאט ובעייפות, סע! מהר ובריכוז!!!!!!!!!!!! :evil:

פורסם
הוולוו פשוט מדהימה לדעתי. :shock2:

אני גם רוצה. :mm_tongue

תגיד לי, אתה שפוי???

בן אדם מספר לך על תחיה של אחת האגדות המוטוריות הגדולות בהיסטוריה, ואתה מתעלם?? (ובמקום זה מתלהב מוולוו משופרת...?)

טוב... אני מניח שכל אחד וטעמו...

בכל מקרה: המרצדס SL300 החדשה, פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה!!!

חבל שאיאפשר לראות יותר מהרכב... אבל אני בטוח שיהיה מדובר באחד מהמרצדסים ההכי מרשימים בתקופה האחרונה!

לאלו שהסתבכו עם מציאת הלינק, אני מצרף את הקישור הישיר לכתבה:

http://www.leftlanenews.com/2006/05/04/report-mercedes-planning-stunning-300-sl-gullwing-revival/

מחכה בקוצר-רוח לתמונות נוספות!

בברכה!

יונתן.

פורסם

הקדימה של הקורסה, מזכיר שילוב הזוי ומעוות של יונדאי גטס, עם פנסים של S קלאס דור קודם, ו"הבעת פנים" שמזכירה את הפולו מהדור הנוכחי...

פשוט הזוי!

ואני בכלל לא מתחיל לדבר על התחת המעוות שלה... שמזכיר איזה משהו שסאנג-יונג היו מייצרים...

קיצר... זוועת עולם... וחבל...

בברכה!

יונתן.

פורסם

אני דווקא אהבתי את הקורסה, יש לה צללית ממש יפה וכל הזוויות שבה (כולל פנסים,קימורים וכו') לפי

דעתי ממש מוסיפות- ביחוד לאור כיעור רוב רכבי המיני בשוק (ראה ערך 206)...תנו לה קצת זמן, תמחור

נכון ותראו איך היא הופעת ללהיט.

1.8T 8)

פורסם

שימו לב שכתוב למטה בצד ימין שזו עדיין פוטושופ (למרות שזה נראה כמעט מושלם..)

אני מאוד מקווה שהיא לא תראה ככה. או שלפחות ישנו קצת את הפרופורציות.. מגושמת מגודלת ודוחה למדי.. איכס..

אני לא מבין איך אפשר להשוות אותה ל-206, שהיא לטעמי המכונית הקטנה האחרונה שעוד נראית טוב, אבל שיהיה..

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

Ford Mondeo.

הדמיות מחשב ותמונות ריגול (שכבר פורסמו כאן).

http://www.worldcarfans.com/spyphotos.cfm/country/acf/spyphotoID/6060511.003/ford/new-generation-ford-mondeo-spy-photos

Audi A8.

הדמיות מחשב ותמונות ריגול.

http://www.worldcarfans.com/spyphotos.cfm/country/gcf/spyphotoID/6060511.002/audi/new-audi-a8-spy-photos

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אאודי זו החברה היחידה בעולם שמשנה במתיחות פנים יותר מאשר בהחלפת דגמים. בחיאת ראבק, אותו אוטו מ-1994. יש גדול, יש בינוני, יש קטן סדאן וקטן האצ'בק.

ומה זה V12 דיזל? זה לא הגיוני מבחינה הנדסית. אני יכול להגיד V12. אני יכול לומר דיזל. ביחד זה יוצא V1 דדדד...12..זזז..

אני די אוהב את אאודי. נהגתי על A8 פעם אחת קצרה (לדעתי, ארוכה מאוד לדעתו של בעל הרכב) ונהנתי מהתחושה יותר מאשר מהנהיגה. זה לא פלצני כמו אצל המתחרים. אתה לא מרגיש קפיטליסט מניאק כשאתה מתעלם מקבצנים בצומת. אתה לא מרגיש אשם בגלל ה-30 ליטר למאה קילומטר שרץ על המסך.

מה שהם צריכים לעשות זה להשתמש במה שיש. הם יודעים לבנות מנועים אדירים. הם משתמשים בטורסן באופן עקבי למרות העלויות והמשקל. לא יכול להיות שב-RS4 יציעו מנוע 4.2 ליטר עם 420 כ"ס, ב-S6 יופיע המנוע של הגיארדו עם 420 כ"ס (100 פחות מהמקור), וב-S8 יהיה את אותו הקקה עם 450 כ"ס, בשעה שבמרצדס מתלבטים אם 612 כ"ס יספיקו ל-AMG הבאה.

אנחנו לא מטומטמים. תנו את מה שיש, זה ימכור.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

• תוכן חדש...