Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב.

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנוע של הלמבורגיני זה לא "קקה" תהיה בטוח, הספקים זה לא הכל ועובדה של הRS4 עם הספק

"זעום" של 420 כ"ס זכתה בהרבה מאוד שבחים במבחנים (סתם שתדע הM3 הבאה צפוייה לבוא עם 400

כ"ס) והפכה מתחרה ראויה לM3 הבאה.

חוץ מזה אני לא בטוח במידת הספורטיביות שרצו מהנדסי אאודי להקנות ל6 ול8 בהפיכתם לS. כמובן

ששמו מנועים משובחים ומכוללים יותר ספורטיבים שיאפשרו נהיגה יותר ספורטיבית, אבל בוא נודה בזה

שאדם שקונה S8 לא הולך לעשות איתה ג'מיקנות ולא הולך לעשות איתה ראלי..כנ"ל הS6.

הרבה מהS זה בשביל לכסות את פלח השוק שמחפש את הזיקה הספורטיבית, אבל לא מוכן לעשות פשרות

גדולות מדיי בשביל זה.

1.8T 8)

• תגובות 3.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
המנוע של הלמבורגיני זה לא "קקה" תהיה בטוח
כשמנוע מגיע עם 520 כ"ס אבל מכוונים אותו ל-420, זה קקה. אתה מוזמן לבדוק גם נתוני מומנט.

ועובדה של הRS4 עם הספק "זעום" של 420 כ"ס זכתה בהרבה מאוד שבחים במבחנים (סתם שתדע הM3 הבאה צפוייה לבוא עם 400 כ"ס) והפכה מתחרה ראויה לM3 הבאה.

אני מציע לך לקרוא שוב. לא הבנת את ההשוואה בין המנועים. אם אתה מוציא 100 כ"ס לליטר ממנוע 4.2, אתה יודע לעשות את זה גם ממנועים גדולים יותר. אל תדאג אני יודע מה אומרים על ה-RS4, בגלל זה כתבתי את כל מה שכתבתי. שנית כשאתה מתלבט בין M5 ל-E55 ל-S6, הספק זה מאוד חשוב. קפיטליסטים שמזהמים את האוויר ומתנכלים לעניים נדלקים ממספרים כאלה.

חוץ מזה אני לא בטוח במידת הספורטיביות שרצו מהנדסי אאודי להקנות ל6 ול8 בהפיכתם לS.
אני בטוח. הם רוצים את הלקוחות של M5. כל עוד ה-S6 לא תהיה טובה ממנה, אנשים יקנו M5.

RS4, כמו שאמרת, זו מכונית שכנראה מתחרה עם ה-M3. לכן אני חושב שלאאודי יש את הידע, והוא לא מנוצל.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

פה הטעות שלך..

הS6 לא אמורה להתחרות בM5..

אלה הRS6 שתוצג בעתיד..

הS6 היא בסה"כ גרסא חזקה במיוחד ועם קצת יותר "פוזה" לA6..

הRS היא כבר הגרסא הבאמת ספורטיבית..

בדיוק כמו שיש S4 וRS4.. כאשר המתחרה של הM3 היא הRS4 ולא הS4..

לכן ההשוואה לא ברת-ביצוע.

לגבי הפרש הביצועים בין המנוע שיושב בS8 לS6 לגאיירדו, הכל תלוי במה שאתה רוצה שתהיה התפוקה של המנוע..

במקרה של הS8 והS6, אודי רצו יותר קג"מ מאשר כ"ס, ולכן הורידו את כמות הכ"ס שהמנוע מפיק לטובת העלאה של הקג"מ.

למה? כי הS6 והS8 הרבה יותר כבדות מאשר הGallardo, והקג"מ הנוסף משפיע יותר טוב מאשר העוד כמה עשרות כ"ס האלו..

ולסיום - כמו שציינתי למעלה, הS6 והS8 אמורות להיות גרסאות חזקות עם עוד טיפה פוזה ולא גרסאות ספורטיביות..

לכן המנוע צריך להיות מנוע מתון וגמיש ולא מנוע ספרטני וחד כמו שעשו את של הGallardo והRS4.. (ושל הM5)

אל תשכח שלE CLASS ו5 Series יש מנועי 5 ליטר..

בעוד לA6 המנוע הכי חזק הוא ה4.2, ולכן, בשביל ה TOP OF THE RANGE, אודי מציעה את הS6 - בתור גרסא יותר חזק וטיפה יותר ספורטיבית ומנופחת..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
כשמנוע מגיע עם 520 כ"ס אבל מכוונים אותו ל-420, זה קקה. אתה מוזמן לבדוק גם נתוני מומנט.

ההגדרה שלך ל"קקה" היא מעניינת. כשהיצרן עושה דיטיונינג בכוונה, כנראה שהוא מעוניין להשיג משהו. במקרה הזה, 435 כ"ס (ולא 420) מ-5.2 ל' זה עדיין הספק אבסולוטי וסגולי גבוה משמעותית ממנועי AMG הבלתי-מוגדשים כפי שמופיעים ב-SLK 55 וב-C 55 של מרצדס, למשל. ולגבי נתוני מומנט - אתה מוזמן לבדוק בעצמך: לגאייארדו יש 52 קג"מ ב-4,500 סל"ד ל-S6 יש 55.1 קג"מ כבר מ-3,000 סל"ד. מקרה קלסי של טרייד-אוף מכוון.

כשאתה מתלבט בין M5 ל-E55 ל-S6, הספק זה מאוד חשוב... רק שה-S6 לא מכוונת אליהם. ראה למטה.

אני בטוח. הם רוצים את הלקוחות של M5. כל עוד ה-S6 לא תהיה טובה ממנה, אנשים יקנו M5.

RS4, כמו שאמרת, זו מכונית שכנראה מתחרה עם ה-M3. לכן אני חושב שלאאודי יש את הידע, והוא לא מנוצל.

כמו שאמרו כאן לפני: אצל אודי יש הבדלה ברורה בין סדרת ה-S ל-RS. ה-RS הן אלו שמתמודדות מול ה-M למיניהן, ה-S יותר מתונות.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
Porsche Cayenne CLR 400 GT by Lumma Design

תמורת 54 אלף יורו כל זה יהיה שלכם

קאיין עם 22 אינצ'

תוספת של 130 כוחות סוס (470 עכשיו)

ובודי קיט שלם.

http://www.worldcarfans.com/tuners.cfm/country/gcf/tunerID/7060508.001/porsche/porsche-cayenne-clr-400-gt-by-lumma-design

רשמית הגרסה הכי מכוערת של הקאיין עד היום.

מה לעזעזל עשו לה? מה זה הנחיריים האלה? מה זה הדבר הזה שגדל לה מתחת לפנים (זקן?).. נראת כמו שילוב של צפרדע וחזיר.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
רשמית הגרסה הכי מכוערת של הקאיין עד היום.

מה לעזעזל עשו לה? מה זה הנחיריים האלה? מה זה הדבר הזה שגדל לה מתחת לפנים (זקן?).. נראת כמו שילוב של צפרדע וחזיראותי רק מענין מי העשירים שינהגו בה אוכלי הצפרדעים או או אוכלי החזירים עם כרוב כבוש ?:-D .

חייבים להודות שמי שמוכן להיראות בזה , ועוד לשלם על זה כנראה שצריך אשפוז דחוף

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

בגלל זה אתה מקבל הנחה..

או שיש טעות וה54 אלף יורו זה מה שאתה משלם אחרי שאתה מביא קאיין שקנית כבר..

אחרת אתה מקבל פה יותר דברים בפחות כסף.. יותר כיעור בפחות כסף :p

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אודי לא מאכזבים אף פעם, והם גם לא יאכזבו.

תמיד אפשר לצפות לאיכות מהם.

גם היום, ה 80 של סבי היא אחת המכוניות האהובות עלי. הכל שם פשוט מורכב כמו שצריך, הכל בדיוק איפה שאתה מצפה למצוא אותו, כלום לא מתפרק (רכב שנת 89), ונוסע נהדר ממש....

אולי מקריבים כמה סוסים פה ושם, אבל השורה התחתונה היא שהרכבים שלהם איכותיים בהרבה בכל הבחינות מן המתחרים, לדעתי.

!AWDSOME

• תוכן חדש...