Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

איך לקרוא טופס בדיקה?


nadav1101

פוסטים מומלצים

אהלן, 

הייתי רוצה לדעת מה מומלץ להתייחסות בטופס הבדיקה. אני יודע שיש הרבה כסת"ח של המכונים וזה לא בהכרח בעיה ברכב. 

מה הקווים האדומים שאם ראיתי צריך לרדת מהרכב? מה כותבים כאשר יש בעיה שבאמת מצריכה בדיקה מעמיקה יותר?

האם נהוג אחרי בדיקה ללכת עם המוכר למוסך שיתן הצעת מחיר לתיקונים ולהוריד את זה ממחיר הרכב? אני שואל כי אם אני הייתי המוכר לא בטוח שהייתי עושה את זה ופשוט הייתי מחכה למישהו שיקנה את הרכב בלי לבלבל לי את המוח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, nadav1101 כתב:

האם נהוג אחרי בדיקה ללכת עם המוכר למוסך שיתן הצעת מחיר לתיקונים ולהוריד את זה ממחיר הרכב? אני שואל כי אם אני הייתי המוכר לא בטוח שהייתי עושה את זה ופשוט הייתי מחכה למישהו שיקנה את הרכב בלי לבלבל לי את המוח.

תלוי איזה רכב זה, עד כמה הדגם מבוקש, מה הנתונים שלו, כמה המוכר לחוץ למכור וכמה הקונה לחוץ לקנות.

 

לדוגמא אם יש לך טויוטה או מאזדה יד ראשונה פרטית עם ספר טיפולים וקילומטרז' 7000 ק"מ בשנה, אתה יכול לקבוע מחיר בגבולות הסביר ולא לרדת ממנו, סביר שימצא קונה שישלם את המחיר הזה ולא יוריד על ליקויים שימצאו בבדיקה. 

 

אם יש לך דגם לא מבוקש שנחשב בעייתי יד 5 מליסינג עם 230 אלף ק"מ אז אתה תוריד על כל הליקויים שמצאו בבדיקה ואחר כך תוריד עוד קצת, רק שיקנו. או שיבוא מישהו שלא יבלבל במוח ויציע מראש מחיר נמוך שכבר משקלל את כל הליקויים הקיימים והלא קיימים. רוצה תמכור, לא רוצה - אולי תשאר עם הרכב לעוד הרבה זמן. 

 

 

לגבי קריאת  טופס בדיקה, קח בחשבון שבדיקות קניה בצורה שהן מבוצעות (חייבו את מכוני הבדיקה לתת אחריות על הבדיקה ולהשתמש בטופס אחיד עם ניסוחים אחידים) נותנות מידע שיטחי וחלקי מאוד על מצב הרכב, וככל שהרכב יותר ישן, המידע הזה עוד יותר שטחי ויחלקי. 

 

כשיהיה בידך טופס בדיקה תעלה לפה, אז אפשר יהיה להתייחס. 

 

 

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישנם כמה סעיפים כמעט קבועים שהפכו את טוםס הבדיקה הזה לבעייתי בלשון המעטה.

ראיתי רכבים עם 20 אלף קילומטר וסעיף "רעש ממערכת אביזרים וגלגלות", זה סעיף שכמעט תמיד יופיע, תמיד יהיה שם איקס בסעיף המנוע וזה מאוד מפחיד... זה סעיף כיסוי תחת ותו לאו.

מצבר בן שנה וחצי מארגן איקס תחת סעיף המצבר, האם הוא לא תקין ? ממש לא, יכול בקלות להיות לו עוד שנים ארוכות, אני החזקתי אופל עם מצבר בן 7, היה מקורי עם הרכב ב2017 ונמכר ב2024 יחד עם הרכב. העיקר יש איקס.

"אין אחריות על תיבת הילוכים אוטומטית", מדהים שמשלמים 600 שקל על בדיקה ואין להם שום יכולת או שום רצון לתת אינדיקציה על אחד מהרכיבים הכי חשובים והכי יקרים ברכב. אז הם לא נותנים אחריות, מתי האיקס חשוב ? כשיש אמירה מוחלטת על בעיה בתיבת ההילוכים.

רובוטיות הם לא יודעים כלל לבדוק, הם רושמים בלאי בדיסקיות או הפרדה גבוהה, והרי אין להם שום יכולת לדעת בתיבה רובוטית איפה ההפרדה בוצעה, זה עוד כסתח נטו כדי שלא תבוא אליהם בטענות.

לבדוק צריכת שמן במאמץ- עוד סעיף בעייתי, האם אתם מזהים אכילת שמן ? האם צירפתם בדיקת קומפרסיה ? לא כולם בודקים.

מקסימום קנית את האוטו וראית שהוא טוחן ליטר שמן ל1000 ק"מ ואתה לא יכול לבוא אליהם בטענות, הרי המלצנו לך לבדוק...

לתקן זויות היגוי- מופיע כמעט תמיד, אלא אם אתה רואה סעיף נוסף בשורת הצמיגים שאומרת ספציפית שחיקה לא סימטרית בצמיגים אז אתה יכול להתעלם מהסעיף הזה, הוא כן נותן לך יכולת מיקוח הרי הם אמרו שצריך כיוון פרונט... 

מנורת מנוע דולקת ? אל תנסה להגיע בכלל לבדיקה, לא קונים רכב עם מנורת מנוע אלא אם יש לך דוח מהמוסך של היצרן שבו רשומה מהות התקלה ודרך הטיפול ואז אתה יכול להחליט אם להוריד מהמחיר או לתת למוכר לתקן תמורת מחיר כזה או אחר...

בלמים- בדיקת הבלימה שלהם היא כמו של הסטס, הם יודעים שהרכב עומד או לא עומד בסטנדרט שקבע המחוקק, זה לא אומר שתבוא לטיפול הקרוב ותגלה שצריך להחליף צלחות ורפידות בכל ארבעת הגלגלים, הדרך היחידה לדעת שלא צריך זה לפרק גלגלים ולהסתכל פיזית על הבלמים, זה דבר שלא עושים בבדיקת רכב, הם כותבים יש להסיר גלגלים ולבדוק שחיקה של בלמים, הרי למה להתאמץ בשבילך, אתה כולה משלם להם כמה מאות שקלים... ככה בקטנה.

נורת אזהרה צריכה להדלק לך כשכותבים נקישות או דפיקות במעברת הילוכים- זה אומר להתרחק מהאוטו.

חופש בהגה- להתרחק או לקחת בחשבון תיקון יקר.

בעיית קומפרסיה אמיתית הם מציינים באופן ספציפי, בצירוף דף עם נתוני קומפרסיה שבו אתה יכול גם לראות איזה צילינדר הוא הבעייתי, לא כל הבדיקות מבצעות את זה וחבל.

משמעות נמוכה בסעיף הפחחות זה אומר כיפופים, תיקונים, צביעה מקומית והחלפות חלקי מרכב שלא משפיעים על ערך הרכב. מה כן מדליק מנורת אזהרה- כשהם מציינים פגיעה במרכב, בקורה בין הדלתות, בהרבה רכבים היא נחשבת חלק מהשלדה של הרכב, וכשהבוחן אומר לך באופן ישיר שהרכב הזה היה מעורב בתאונה שגררה פגיעת שלדה ו/או הורדת ערך. דוח סליקה של חברות הביטוח יכול גם מאוד לעזור לך, 39 שקל ואתה מקבל היסטוריה ביטוחית של הרכב, בהנחה והוא היה מבוטח בביטוח מקיף ושהביטוח הופעל, לפעמים אנשים מתקנים לבד כדי לא להעלות את ערך הפרמיה בשלושת השנים העוקבות. השילוב של דוח הבדיקה ודוח הסליקה אמורים לתת לך אינדיקציה טובה לגבי מצבו של הרכב מהבחינה הזו.

טורבו הם לא יודעים לבדוק, סימני הזעה ממערכת הטורבו אמורה להיות אינדיקציה למשהו לא תקין אבל לא תמיד מדובר באמת בסימני הזעה שמקורם בטורבו, לפעמים תא המנוע באמת מלוכלך וזהו.

אצלי אישית פספסו מדחס מזגן לא תקין, כלומר היתה דליפת גז מהמדחס, המוכר לפני הבדיקה דאג להכניס גז למערכת והבדיקה לא זיהתה שלרכב אין מזגן תקין, אני גיליתי אחרי שבוע כשהמזגן הפסיק לקרר- התוצאה היתה מדחס חדש ועל חשבוני, המוכר התנער ועוד אמר שגם בבדיקה לא אמרו כלום, פה זה שיחק לטובתו.

זה כל מה שעולה לי בראש כרגע, כמובן שיש עוד סעיפים ומקרים ופספוסים או כסתוחים, אם יש לך טופס בדיקה תעלה אותו פה ונעזור לך. 

אופציה נוספת היא לקחת למוסך שאתה סומך עליו ומכיר את סוג הרכב הספציפי הזה, קח בחשבון שהרבה מוסכים לא מוכנים לקחת אחריות על הבדיקה ולא כולם באמת יודעים לבדוק את מה שצריך בצורה הראויה.

 

  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

 

לפני 39 דקות, Roycohen1979 כתב:

39 שקל ואתה מקבל היסטוריה ביטוחית של הרכב

12₪.

 

וגם דוח הסליקה הזה רחוק מלהיות חף מבעיות. מידע חלקי, מידע חסר, מינוחים לא ברורים.

אם היה עשוי כמו שצריך, אף אחד בפורום לא היה מבקש פרשנויות.

 

לפני 39 דקות, Roycohen1979 כתב:

רובוטיות הם לא יודעים כלל לבדוק

 

טורבו הם לא יודעים לבדוק

בקיצור, 50% מהמכוניות בשוק.

 

עריכה אחרונה על ידי elera
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבדיקה במכון יכולה לעזור לקונה קצת להוריד במחיר, ותעלה על בעיות קשות -- תאונות שלדה ודברים כאלה. כאמור לא הכל מדווח (ליסינג למשל).

לדברים מתוחכמים יותר רצוי לדעתי מוסך אמין.  

עם גולף ידנית שנת 1995 לומדים לא לבזבז אף טיפה של כח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

  Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • תוכן חדש...