Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות סובארו xv 2.0 2018-2020

אני עושה המון נסיעות צפון-מרכז 

וגם יוצא שאני נוסע הרבה בדרכי עפר בטיולים וכו 

בנוסף אנחנו זוג עם שני ילדים  

המחיר של הרכב הזה בשמיים

ואני שוקל לקנות אחד כזה שהיה בליסינג פרטי או משהו כזה- ז״א הושכר לאדם אחד במסגרת עבודה דרך ליסינג הרכב עם קילומטראז׳ נמוך. 

ואני תוהה ומנסה להבין את המשמעויות של קנייה כזו. נגיד גיר שלדה ומנוע נקי 

ואני מקבל פה רכב כמעט 10 אלף מתחת למחירון. בעצם אז למה לא ? מה ההשלכות ?

אני מבין שכשארצה למכור כמובן אמכור גם כן מתחת למחירון וגם שיהיה לי אולי קשה למכור אותו

וגם שמן הסתם אני צריך לפקוח עכשיו שבע עיניים ולראות שהוא תקין ואם יש תקלות לדרוש תיקון או הורדה במחיר… 

אשמח לשמוע את דעתכם 

פורסם (נערך)

יש לי שאלה - אם יש המון נסיעות,  למה רכב שלא מצטיין בצריכת דלק?

נסיעה בשבילי עפר לא דורשת יכולת שטח אלא רכב קצת יותר גבוה מהפרייבט הרגילה. במקומך הייתי קונה קיה נירו היברידית. כמעט כפול קילומטרים על ליטר דלק בהשוואה ל XV.

בקשר לליסינג פרטי - זה כמו רכב פרטי,  רק שווה פחות בקניה, מכירה, מבוטח על סכום יותר נמוך למקרה של גניבה/ תאונה עם אבדן גמור/ להלכה. זה בתאוריה 

הבעיה מתחילה כאשר חברת ליסינג מוכרת רכב כזה בלי הוכחות ( מסמכים ) לגבי סוג הליסינג - רק סיפורים , במחיר שלא לוקח בחשבון הפחתה מתאימה ( ברכבים יותר מבוקשים במיוחד),

חלק גדול מהרכבים לא זוכים לטיפול מיטבי, עוברים צביעה ברמה נמוכה לפני מכירה. 

אם תמצא רכב מתאים , עם נתונים טובים ובמחיר נוח יותר, לא הייתי פוסל.

אבל לא לוותר על בדיקה, תיקון ליקויים, קבלת מסמכים המוכיחים באיזה סוג של ליסינג הוא היה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

תודה רבה

אני נעול על xv ואין לזה סיבה הגיונית במיוחד האמת.. כן חשוב לי 4*4 כי זה מגביל אותי מאוד בטיולים וכו׳..

האמת שירדתי ספציפית מהרכב הזה 

יתברר שהם שינו את הקילומטראז׳ הרמאים

IMG_7889.jpeg

עריכה אחרונה על ידי roshav
  • מבאס 1
פורסם

זה שינוי נסועה מדהים!

סתם שאלה - האם לא ניכר היה לפי רמת הבלאי אפילו בתא הנוסעים, שהרכב זכה לכל כך הרבה יותר שימוש מאשר מה שרשום?

אני למשל תמיד מסתכל על ההגה ועל מצב הציפוי שיש או שכבר אין עליו…

פורסם
לפני שעה, ארז 1 כתב:

זה שינוי נסועה מדהים!

סתם שאלה - האם לא ניכר היה לפי רמת הבלאי אפילו בתא הנוסעים, שהרכב זכה לכל כך הרבה יותר שימוש מאשר מה שרשום?

אני למשל תמיד מסתכל על ההגה ועל מצב הציפוי שיש או שכבר אין עליו…

ֶהיו לו הרבה בעיות- ציריות רועשות בעת פנייה, 2 ברגים של אחד הגלגלים שבורים, סוטפסטארט לא תקין, מראה שמאלית כשמכוונים אותה קופצת, מתג נעילת חלונות מודבק למטה בדבק אפוקסי משום מה, האמברקס ללא תחושה, המושבים עברו ניקוי יסודי אך עדיין נראו קצת עייפים.

חוץ מזה הנחתי שזה בגלל שהוא היה בליסינג וזרקו עליו ולקחתי את הבעיות המינוריות האלה ככלי מיקוח 

פורסם

אם אתה מתכנן שבילי קק"ל אז 4x4 בהחלט יעזור. מה גם שזה מוסיף לביטחון איזה אפשר לנסוע.

xv רכב טוב, הפורסטר טוב יותר ויותר יקר. שניהם לא חסכוניים בדלק ויש גיר רובוטיי שלא תענוג אבל זה המחיר בשביל מה שאתה רוצה לעשות איתו.

פורסם

הגירים בסובאורו רציפים, לא רובוטיים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...