Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום נדלק לי נורה של חיישן זווית הגה יש לי רכב קיה סיד דיזל 2013 ,

ואני רוצה להזמין את החלק באלי אקספרס או בכל מקום אחר, אבל אני לא מוצא שום תמונה של החלק של האוטו הזה ספציפית,

מישהו יכול לעזור לי איפה אפשר למצוא תמונה של החיישן זווית ממש יעזור לי

פורסם

מה זה נורה של חיישן זווית הגה? לא מכיר כזה.

יש כזה:image.thumb.png.f7ab91587db7339e2f8bc45513880e0c.png

לפי מה נקבע שמדובר בבעיה בחיישן זווית?

האם נסרקו תקלות וזה מה שעלה? אם כן, מה קוד/י התקלה?

האם יש סימפטומים נוספים חוץ מהנורה? האם בוצע משהו לרכב לאחרונה שאולי עשוי להיות קשור לתקלה? מה מצב המצבר?

פורסם
בתאריך 26.12.2024 בשעה 01:42, Tom_22 כתב:

מה זה נורה של חיישן זווית הגה? לא מכיר כזה.

יש כזה:image.thumb.png.f7ab91587db7339e2f8bc45513880e0c.png

לפי מה נקבע שמדובר בבעיה בחיישן זווית?

האם נסרקו תקלות וזה מה שעלה? אם כן, מה קוד/י התקלה?

האם יש סימפטומים נוספים חוץ מהנורה? האם בוצע משהו לרכב לאחרונה שאולי עשוי להיות קשור לתקלה? מה מצב המצבר?

DTC C1260 Kia

DTC C1259 Kia

חיברתי מחשב זה שתי הקוד תקלה שקיבלתי , הנורה שנדלקה זה כמו התמונה ששלחת . 

המצבר תקין , לדעתי זה קשור למסרק הגה יש לי נקישות שאני מסובב ימין שמאל ואני צריך לטפל בזה 

אבל עכשו נדלק לי הנורה הזאת דל ההגה 

פורסם

כדאי שתתטפל בנקישה, זה לא חייב להיות מהמסרק הגה, לרוב זה מהקופלונג של המנוע חשמלי (מחלה ידועה בדגמים האלו). אחרי הטיפול הזה תעשה כיול מחדש לחיישן עם סורק תקלות מתקדם. 

פורסם
לפני 12 דקות, ELI001 כתב:

כדאי שתתטפל בנקישה, זה לא חייב להיות מהמסרק הגה, לרוב זה מהקופלונג של המנוע חשמלי (מחלה ידועה בדגמים האלו). אחרי הטיפול הזה תעשה כיול מחדש לחיישן עם סורק תקלות מתקדם. 

לפני 12 דקות, ELI001 כתב:

אתה צודק לרוב זה קשור לקומפלינג אבל פירקתי אותו והוא היה שלם לכן במקרה שלי נראה לי זה כן קשור למסרק

פורסם
לפני 6 דקות, ימז כתב:

אבל פירקתי אותו והוא היה שלם לכן במקרה שלי נראה לי זה כן קשור למסרק

הנורה דלקה לפני שפירקת או נדלקה אחרי? לפעמים כשמתעסקים עם המנוע הזה נדלקת הנורה. 

פורסם
בתאריך 25.12.2024 בשעה 21:12, ימז כתב:

איפה אפשר למצוא תמונה של החיישן זווית ממש יעזור לי

יש מצב שהחיישן הזה הוא חלק מובנה במנוע העזר החשמלי. לא זול, אם הבעיה היא באמת בו ולא חיווט מסביב או בעיה אחרת.

image.thumb.png.3886ce83cc24c288cc3766218479cb87.png

image.thumb.png.165bb3028eb28b0fdf219608537f3a08.png

מתוך - https://gds-manuals.ru/manual/kme/dtc/jd12/2013.html

יש שם פירוט שלם כולל סיבות אפשרויות, שיטות איבחון וכד'. כמובן שזה לא מבטיח בהכרח פתרון.

אם אתה צריך גישה גם לקטלוג חלפים, תכניס את קוד השלדה שלך באתר כמו https://partsouq.com/

פורסם
לפני 8 שעות, ELI001 כתב:

הנורה דלקה לפני שפירקת או נדלקה אחרי? לפעמים כשמתעסקים עם המנוע הזה נדלקת הנורה. 

חודש אחרי נדלק . זה לא קשור

פורסם

לפי מה שזכור לי יש  מחשב להגה והוא נדפק ף אבל אם תתן לי מספר רכב אני ינסה לברר יותר פרטים כי קיה סיד הוציאו כמה דגמים , אם זה כמו שאני חושב בעיה במחשב אני ישלח אותך למישהו בחולון  תילך אליו הוא  תותח בזה הוא נקרא  המחוון , אם זה החיישן עצמו אני יכול בטוח למצוא לך באליאקספרס יש שם מלא דגמים  גם מקורי, אבל לפי דעתי זנ מוח בתוך ההגה  

פורסם
בתאריך 27.12.2024 בשעה 12:29, mr_ezra כתב:

לפי מה שזכור לי יש  מחשב להגה והוא נדפק ף אבל אם תתן לי מספר רכב אני ינסה לברר יותר פרטים כי קיה סיד הוציאו כמה דגמים , אם זה כמו שאני חושב בעיה במחשב אני ישלח אותך למישהו בחולון  תילך אליו הוא  תותח בזה הוא נקרא  המחוון , אם זה החיישן עצמו אני יכול בטוח למצוא לך באליאקספרס יש שם מלא דגמים  גם מקורי, אבל לפי דעתי זנ מוח בתוך ההגה  

קיה סיד דיזל 2013 92020501

לפני 2 דקות, ימז כתב:

יש לי נקישות בהגה והקומפנינג תקין וגם החלפתי מסרק וזה לא פטר את הבעיה , הנקישות כבר הרבה זמן אבל לפני כמה ימים נדלק לי מנורת החלקה וגם מנורה עם סימון של הגה ככה שאני לא יודע אם זה קשור או לו , 

פורסם
לפני 30 דקות, ימז כתב:

מנורת החלקה וגם מנורה עם סימון של הגה ככה שאני לא יודע אם זה קשור או לו , 

כן זה קשור(במצב שהרכב בהחלקה הוא מנסה לתקן את ההיגוי ע"י בלימה לפי הזווית של ההיגוי אם הוא לא יודע באיזה זווית ההיגוי הוא לא יוכל לפעול)  וכמו שכתבתי לך פשוט צריך לעשות כיול לחיישן, עושים את זה עם סורק תקלות מתקדם בדקה וחצי. 

לדעתי תחליף את הקופלונג למרות שהוא נראה שלם הגומי לפעמים מתרכך ועוד לפני שהוא נטחן לגמרי יש  כבר נקישות קטנות. 

אגב הלכת למוסך לשאול על הנקישות? 

פורסם
לפני 30 דקות, ELI001 כתב:

כן זה קשור(במצב שהרכב בהחלקה הוא מנסה לתקן את ההיגוי ע"י בלימה לפי הזווית של ההיגוי אם הוא לא יודע באיזה זווית ההיגוי הוא לא יוכל לפעול)  וכמו שכתבתי לך פשוט צריך לעשות כיול לחיישן, עושים את זה עם סורק תקלות מתקדם בדקה וחצי. 

לדעתי תחליף את הקופלונג למרות שהוא נראה שלם הגומי לפעמים מתרכך ועוד לפני שהוא נטחן לגמרי יש  כבר נקישות קטנות. 

אגב הלכת למוסך לשאול על הנקישות? 

כן שאלתי והוא אמר לי שזה הקומפלינג ויש לי חבר שעובד במוסך אז הלכתי ליד המוסך ופירקתי הכל והוא אמר לי שהקומפלינג מצוין, אז הוא אמר לי להחליף את המסרק

והיום בבוקר החלפתי מסרק וזה לא פטר את הבעיה

לפני 4 דקות, ימז כתב:

יש לי נקישות בהגה והקומפנינג תקין וגם החלפתי מסרק וזה לא פטר את הבעיה , הנקישות כבר הרבה זמן אבל לפני כמה ימים נדלק לי מנורת החלקה וגם מנורה עם סימון של הגה ככה שאני לא יודע אם זה קשור או לו , 

לפני 12 דקות, ימז כתב:

כן שאלתי והוא אמר לי שזה הקומפלינג ויש לי חבר שעובד במוסך אז הלכתי ליד המוסך ופירקתי הכל והוא אמר לי שהקומפלינג מצוין, אז הוא אמר לי להחליף את המסרק

והיום בבוקר החלפתי מסרק וזה לא פטר את הבעיה

ואגב איפסתי את המנורה עם החשב אבל זה חוזר על כל בור קטן בכביש זה גם נכבה לבד לפעמים ונדלקאחכ שוב

פורסם (נערך)
לפני 49 דקות, ימז כתב:

זה חוזר על כל בור קטן בכביש זה גם נכבה לבד לפעמים ונדלקאחכ שוב

זה מעניין, אולי הכיוון הוא המחברים של המחשב הגה, אולי כשהחזרת לא החזרת לגמרי הדוק אני מציע שתפרק שוב ותבדוק שהכל מחובר כמו שצריך ושלא התעקמו פינים, לדעתי אם אתה עושה אתזה לבד תחליף כבר את הקופלונג זה כמה שקלים. 

עריכה אחרונה על ידי ELI001
פורסם
לפני 13 דקות, ELI001 כתב:

זה מעניין, אולי הכיוון הוא המחברים של המחשב הגה, אולי כשהחזרת לא החזרת לגמרי הדוק אני מציע שתפרק שוב ותבדוק שהכל מחובר כמו שצריך ושלא התעקמו פינים, לדעתי אם אתה עושה אתזה לבד תחליף כבר את הקופלונג זה כמה שקלים. 

דבר ראשון תודה רבה לך . דבר שני אתה יודע איפה אני יכול למצוא את הקומפלינג המדויק לאוטו שלי כי פעם הקודמת שפתחתי החדש לא התאים והישן היה נראה שלם אז לא החלפתי אבל תכלס לא היה לי גם קומפלינג כי הוא לא התאים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...