Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסוי רכב בחורף (גשם)

Adammn

פוסטים מומלצים

היי 

הרכב שלי מאוד מושך עיניים אז אני מקפיד לכסות כשהוא חונה (חנייה לא מקורה של בניין).

השאלה מה עושים בחורף?

לכסות רכב רטוב זה לא טוב, וגם אם הכיסוי יתרטב מבחוץ הוא כנראה יתרטב גם מבפנים כשאקפל אותו.

ראיתי שיש כמו חניה מקורה מתקפלת שמותאמת לחניות של בניין, אבל זה כנראה יבוא בעין רעה לשכנים ועם הרוחות בארץ עוד יעוף על רכב אחר (אם למישהו יש מנסיון אשמח שתגיבו)

יותר מציק בלב להשאיר אותו בלי כיסוי זה בגלל האנשים ולא הגשם עצמו, אין כבוד לרכבים בארץ (אנשים יושבים מצטלמים נוגעים ומלטפים כאילו זה פינת ליטוף..)

המלצות?

מה הייתם עושים במצב כזה?

חורף קל וסעו בזהירות 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש היום כיסויים שעמידים בפני גשם כל עוד הם לא קרועים.

יש את הכיסוי של אנדר קאבר היקר וגם את הדר רוזן סופרים הזול יותר.

בסרטון הזה אפשר להתרשם משניהם לאחר לילה מאוד גשום.

נכון, לא מכסים רכב רטוב, אבל הכיסוי יכול להשאיר רכב יבש גם לאחר גשם.

לגבי זה שהכיסוי עצמו רטוב - זו באמת בעיה אם אתה ממהר ולא רוצה לקפל כיסוי רטוב.

הפתרון הפשוט הוא לנגב עם מטלית את המים ולסחוט אותה, זה לוקח כמה דקות, מרגע שכיסוי לח הוא צריך מעט זמן כדי להתייבש לחלוטין, כך שאם אתה בסוף הנסיעה מכסה את הרכב בשנית, ניתן לכסות אותו עם הכיסוי שלח מעט (בחלקו החיצוני) והוא כבר יתייבש.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהניסיון שלי להסיר כיסוי רטוב זה כאב ראש קטן אבל לכסות רכב רטוב זה כאב ראש פחות קטן - אני פשוט לא מכסה כשיש מבול כדי לא להתעסק עם זה.

מבחינת לחות בפנים, לכיסוי איכותי יהיה בד נושם או שיהיו פתחי אוורור בדיוק למטרה הזאת.

כנ"ל לגבי רוחות וכו' - כיסוי קאסטם יושב בול כולל כיסים למראות וגומי בהיקף, הכיסוי שלי שרד בגבורה גם סופות רעמים ורוחות חזקות בלי לזוז מילימטר - ובלי להשתמש ברצועת קשירה אפילו.

ממה שכתבת אני מבין שמדובר ברכב נדיר ולא זול, אני הייתי משקיע בכיסוי איכותי, עדיף כזה שתפור בדיוק למידות הרכב שלך.

עריכה אחרונה על ידי nadavd4
  • רעיון טוב! 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן יש לי כיסוי איכותי , custom , עמיד למים ועם פתחי אוורור.

העניין העיקרי יהיה להוריד את הכיסוי כשהוא עצמו רטוב ואז לקפל אותו ככה, כנראה שאעשה מה שEliC רשם עם המטלית לא רואה עוד אופציות .

כשיהיה גשם אחרי נסיעה לא יהיה ברירה אלא להשאיר אותו בלי כיסוי  

לחורף הבא כבר נצטרך לעבור למקום חניה פרטית , חוסך המון כאב ראש :) 

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש תהום בין פרארי לפורשה

אבל בישראל מספיקה קורבט או כל רכב אחר שיש לו קווים צועקים כדי למשוך עיניים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 דקות, EliC25 כתב:

יש תהום בין פרארי לפורשה

אבל בישראל מספיקה קורבט או כל רכב אחר שיש לו קווים צועקים כדי למשוך עיניים

הבנתי שלמיאטה בשכונה הנכונה נהיה מהר מאוד חור בגג הבד 🥴

• מבאס 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי כיסוי מתקפל. עבר בינתים חורף אחד בלי לעוף לשום מקום. די נוח, ומגן מצוין על הרכב הן מעיניים והן מצואת יונים/יריקות עטלפים. הבעיה היא שהנ"ל מצטברים על הכיסוי, ועם הזמן נהיה מגעיל יותר לגעת בו. לי פחות מפריע, לאשתי יותר.

אני בגדול מרוצה מאוד מהרכישה, אבל זה תענוג לא זול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...