Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז עלי להגיע לשוק בפתח תקווה ביום שישי (בעיה כשלעצמה לאור העובדה שהעיר לא קיימת).

ולחנות שם מ-10 עד 16.

אין לי בעיה לשלם (כל עוד זה לא סכום שיעלה יותר מהפנדה), וגם ללכת קצת. הרצון הוא בעיקר להמנע מבלאגן ועצבים.

יש למישהו המלצות איפה לחנות?

ואם מישהו תוהה למה לי לעשות את זה לעצמי, אתם מוזמנים ליום אימוץ ואומנה של העמותה של יובל מנדלוביץ:

image.thumb.png.88b39ad3eb615aaf988f5d30e4e0db4a.png

פורסם (נערך)

בעיה... 

זה הטבור הותיק של העיר בקירבת השוק העירוני (שכן שווה ביקור).

אין מצב לחניה קרובה ממש, אבל... מכיוון שהעיר מתפתחת, אני ממליץ על שימוש ברכבת הקלה שתוביל אותך לתחנה הסופית ברחוב אורלוב (תחנה מרכזית הותיקה) לרדת בתחנת רוטשילד (גוטמן זה הרחוב שמתחיל בכיכר )  ומשם רגלית המרחק ממש קצר (יחסית) .

מפת גוגל תראה לך את המסלול הקצר ביותר (כמה מאות מטרים) 

image.png.d90b3e14eb4f3eccd1f05def850202d5.png

יש חניון בגוטמן 13 - המחיר לא ידוע ליום שלם.

image.png.61cf960c1a8b8ca3d79f5962165b0f28.png

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

תודה, אבל רכבת קלה זו לא אופציה רלוונטית. אין טעם להכנס לתוך ת״א או ר״ג רק כדי להמנע מכניסה לפ״ת (הכנס בדיחות פ״ת כאן)

אין לי בעיה לשלב תחבצ לשתיים שלוש תחנות ממקום חניה מרוחק, כל עוד זה זמין גם בחזור (אחרי ארבע)

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם (נערך)

אבא שלי שנוסע לשם פעם בשבוע (והוא לא תושב פ"ת) אמר לי שהוא חונה ברחוב מוצקין וגם שיש ליד רחוב ללא מוצא (לא זכר את השם - עריכה: כנראה רחוב רופין) שבסופו יש רחבה/מגרש פנוי שגם הוא ללא תשלום, ומשם זה כמה דקות הליכה לשוק.

עריכה אחרונה על ידי ArikB
  • אהבתי 1
פורסם

הרחוב המקביל - חובבי ציון, כולו כחול לבן. בשישי ב 9.30 בבוקר לא אמורה להיות שם בעייה למצוא חנייה.

• אהבתי 1

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם
לפני 5 שעות, Be roo כתב:

תודה, אבל רכבת קלה זו לא אופציה רלוונטית. אין טעם להכנס לתוך ת״א או ר״ג רק כדי להמנע מכניסה לפ״ת (הכנס בדיחות פ״ת כאן)

מעניין למה יש בדיחות פתח תקווה יותר מאשר רמת גן, גיבעתיים או החיב״ר 😜

• מעניין 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

בתור אחד שגר הרבה שנים בפתח תקווה (כבר לא) העיר הייתה פשוט משעממת למות, נטו עיר לבוא לישון בה אחרי העבודה, שום חיי לילה ושום פעילויות. בשנים האחרונות ראש העיר רמי גרינברג שינה מאוד את המצב, והיום זה כבר לא נכון, אבל התדמית, כנראה לעולם תישאר.

עריכה אחרונה על ידי mh53

STI 2004

פורסם

כאילו רמת גן וגבעתיים לא היו כאלו , גבעתיים גם היום.

פורסם
בתאריך 24.9.2024 בשעה 18:11, zaf כתב:

מעניין למה יש בדיחות פתח תקווה יותר מאשר רמת גן, גיבעתיים או החיב״ר 😜

מעבר לשם התנכי. היא הייתה מושבה ונהפכה לעיר

פורסם

ספר לי על זה 😜

כאחד שנולד וגדל בה (גזירת הגורל 😉)

שנים העיר הזו התנהלה כמושבה. אפשר להפליג בסיפורים, אין סוף.

• תוכן חדש...