Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2016

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי לרכוש פורד פוקוס 2016, רציתי להבין מה בעייתי איתה, מה המחלות שלה וגם למה המחירון שלה נמוך ביחס לשנתון?

האם יהיה לי קל למצוא לה חלקים בזול(גם מחול)?

האם יש משהו ספציפי שכדאי לי לחפש(למשל רכב לאחר החלפת מנוע כי המנוע בעייתי)?

אם לא הייתם ממליצים על הרכב על איזה בסגנון שלו/פיאסטה הייתם ממליצים?

פורסם

במנוע 1.5 4 בוכנות יש כשל תכנוני במנוע שגורם לכניסה של נוזל קרור לצילינדרים עד כדי הרס המנוע. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לא יודע האם עדיין רלוונטי, אבל לי יש כרגע כזה מהעבודה, רוצה להחליף בדם החדש יותר 2020-21. 4 שנים היו לו 0 תקלות, אבל עכשיו ששנה החמישית שהוא אצלי יש מלא, גם עכשיו הוא במוסך. מה שכן, הרכב לא מטופל במוסך של פורד. הבעיות התחילו אחרי 210 אלף ק"ם, אז אני מניח שהסבירות לתקלות תהיה נמוכה אם תמצא אחד עם ק"ם נמוך. אבל זה נכון לכל רכב פחות או יותר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

הוזכר בפורום שאם הוחלף בלוק מנוע באחריות, אחרי החלפה ייתכן שזה בסדר?

בתאריך 16.4.2023 בשעה 09:10, TZR84 כתב:

יש לרכב מחלה אחת מעבר לזה הרכב אמין.

במנוע המקורי יש כשל תכנוני בבלוק המנוע שגורם לדליפה של נוזל קירור לתוך המנוע מה שכידוע מצריך החלפת מנוע.

אבל, היצרן והיבואן פה הוגנים נתנו אחריות מורחבת לנושא של 5 שנים (כבר לא רלוונטי למודל 2016) והחליף את בלוק המנוע באחד עם תכנון משודרג החל מ2019.

כלומר, אם מצאת רכב שעבר החלפת מנוע מ2019 והילך אצל היבואן זאת קניה שווה מאוד.

המנוע המעודכן כבר אמין מאוד וברכב יש גיר פלנטרי פשוט 6 הילוכים גם בלי בעיות מיוחדות.

את ההבדל בין המנוע החדש לישן אפשר לראות פה:

עריכה אחרונה על ידי elera
פורסם

כמו שכתבו למעלה היה באמת כשל סדרתי בבלוק המנוע שגרם לנוזל הקירור לדלוף לתוך המנוע ולדפוק אותו, אבל היבואן 'דלק מוטורס' החליף על חשבונו מנוע /בלוק מנוע למי שהייתה תקלה, לכן וודאי שאתה צריך לחפש רק אחד שהוחלף לו המנוע,  חוץ מזה לכאורה הכל אמור להיות די אמין, הגיר פלנטרי 6 הילוכים של 'אייסין' היפנית כמו טויוטה, ותכלס התמורה שהוא מציע די שווה 150 כ''ס ואיזה 24 קג''מ, יש לי אחת מ 2016 עם מנוע חדש מ 2019 נוסעת פצצה, היו קצת ביקורים במוסך החיישני חמצן עשו בעיות, חוץ מזה אחלה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...