Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים ליונדאי i25 2018

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום , לא ממש מבין בצמיגים צריך את עזרתכם בהחלפת 4 צמיגים . הוחלפו לפני 3 שנים , עושה בשנה 8000 ק"מ נסיעה רגועה ,בעיקר מחוץ לעיר נסיעה של 20 ק"מ לעבודה  , עדיפות רבה לאחיזה טובה ומדד רעש ,צריכת דלק לא משמעותי הרכב עושה לי 1:14 ,חנייה רגילה לא מקורה , 175/70- R14- 84T , מחיר 1000-1200 ש"ח לרביעייה , ראיתי פה   https://tires4u.co.il/tire/21179/175-70r14-84t-dynaxer-hp4  אני מאיזור השרון . תודה לעוזרים. מה עוד צריך לבדוק ולשאול את המוכר ?

פורסם

לא השתנה הרבה בנושא מאז השרשור הקודם שלך בנושא.

הקלבר יעשה את העבודה בסה"כ.

וודא שקוד העומס והמהירות של הצמיג שתרכוש תואמים במינימום לאלו הרשומים ברשיון הרכב.

וודא שהצמיגים שאתה מקבל טריים יחסית, עד כשנה מהייצור.

2023082817312769be9d8033184014aba037605f4b464f.jpg

• מצחיק 1
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

את הקדמיים בוודאי הייתי מחליף (ואם רק אותם, אז מעביר את האחוריים כרגע קדימה ומתקין החדשים מאחור. יש מי שיתווכח על כך).

האחוריים של ג'נרל אומנם במצב יותר טוב וגם אינם סיניים כמו הקדמיים (למרות שלא נראה שהם מצטיינים במיוחד בכל מקרה), אבל הם כבר בני קרוב ל-5 שנים (למרות שאצלך רק 3 שנים לדבריך), כך שבראייתי שווים בהחלט החלפה גם. והבונוס יהיה 4 צמיגים זהים ולא תערובת.

קלבר דינקסר HP4 ששאלת לגביהם יהוו אפשרות מוצלחת.

תוודא שאתה מקבל צמיגים טריים (ולא בני שנתיים כפי שנראה שקיבלת בסיבוב הקודם) עם קוד העומס הנדרש (ולא גבוה מכך) וכן קוד מהירות בהתאם לנדרש ברשיון.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • אהבתי 1
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברים , החלפתי 4 צמיגים חדשים בסוף קלבר דינקסר --Kleber Dynaxer HP4 175/70R14 84T , אבל ראיתי שרשום עליהם תוצרת סין ,יכול להיות ? הנסיעה הרבה יותר נעימה איתם , מרגישים פחות את המהמורות , והם שקטים יחסית ,על המדבקה היו הנתונים האלה: התנהגות בכביש רטוב רשום - C , צריכת דלק D ,  רעש 69db  B ,  

פורסם

הכל יכול להיות.

תעלה צילום ברור של הדופן, כולל הקודים שרשומים ליד התאריך. תוכל בעקרון לבדוק לפיהם באיזה מפעל בדיוק גם יוצרו (מעבר לכיתוב המוטבע לגבי ארץ הייצור). יתכן ויוצרו באחד ממפעלי מישלין בסין.

לגבי תווית ה-EU, השילוב הוא אחד מיני 4 אפשרויות שמופיעות באתר הרישומת שלהם. לא הייתי מתרגש הענין בהכרח. 

פורסם

לא יודע. @Tom_22 אבל הוא הרכיב צמיגים של קלבר. תוצרת סין.

לי הרכיבו בשנת 2007 צמיגים של יוק ואומה. אם זוכר נבון. יוצרו בסין. לא האיתי מרוצה מהם. ב 2008 אחד מהם התחיל להתפרק.

בפנצ'רייה הרכיבו צמיג אחר. וב 2010 הרכבתי חדשים. כי עוד צמיג התחיל להתפרק.

אולי היצור השתפר. במשך השנים.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

אין קשר בין יוקוהאמה לקלבר, והם מיוצרים סביר להניח במפעלים שונים שם. 

זה שוק ענק ולמעשה, גם לכל יצרני הצמיגים המוכרים האחרים (שלא לדבר על יצרנים באופן כללי) יש מפעלים שם; פירלי, טויו, הנקוק, קומהו, נקסן, ברידג'סטון, גודייר, מישלין, קונטיננטל וכו'. 

אי אפשר להשליך מאחד לשני בהכרח, בוודאי ללא התמקדות בדגמים מסויימים ובהתעלמות ממשתנים נוספים שעשויים להשפיע, וכמו שאמרת בעצמך, אולי שיפור בתהליכי הייצור והבקרה עם השנים. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
לפני שעתיים, ציטי כתב:

, אני יכול להיות שקט?

הם כבר מורכבים ואתה כבר נוסע עליהם, אתה לא שואל לפני ההרכבה כדי להתייעץ... אז מה הטעם?

להרגיע את החשש שהם מיוצרים בסין?

גם האייפון SE 2020 שלי שנותן עבודה 5 שנים ולא מראה שום סימנים של התעייפות (ואני גולש ממנו עכשיו במחשב דרך Hotspot ולא משלם אינטרנט לאף אחד) מיוצר בסין.

גם ה- Dyson Omni Glide המעולה שלי שחוסך לי מטאטא ויעה מיוצר בסין.

אלו Kleber, וכן הם סיניים, והם כנראה שלא סחורה זבאלה ובטח לא Ovation.

סע לשלום ותרגיש שקט.

הבחירה טובה והצמיגים לא סחורה ז'.

פורסם

זה מענין, כי קוד המפעל המייצר הוא של תאגיד צמיגים טייוואני שבבעלותו צמיגי מקסיס ו-CST (תאגיד מס' 11 בגודלו בעולם בהקשר זה לפי ויקיפדיה). בחיפוש קל לא מצאתי מה הקשר בין קלבר אליהם, אבל הכל אפשרי.

בכל מקרה הצמיגים יוצרו בסוף אוגוסט 2024, שזה לא רע. 

אם לתחושתך הצמיגים בסדר, אז סע לשלום ובדרכים טובות. הקפד על לחץ אוויר תקין ותעיף עליהם מבט מדי פעם. עד לסבב הבא, בתקווה בעוד כמה שנים. 

• אהבתי 1
פורסם

תודה לכולם ,קיבלתי המלצות על הצמיג הזה שתואם את מה שרציתי , אבל הבנתי שזה צמיג תוצרת צרפת , היום הכול יכול להיות שחברות גדולות מייצרות בסין , פשוט ניסיתי לבדוק אם מישהו נתקל בזה ,זה צמיג די מוכר , בינתיים הצמיגים  בסדר גמור ,תודה לכולם .

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

מידות קטנות של הדגם הזה ( Dynaxer HP4 ) בקוטר 13-14 אינֳץ' מיוצרות בסין.

גדולות יותר באירופה, אבל לא בהכרח בצרפת אלא במזרח (פולין ועוד),  מדובר באותו הדגם, לא צריכה להיות כל בעיה איתו.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...