Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איוניק 2020 vs גרנד קופה 2021...

פוסטים מומלצים

פורסם

מתכוון להחזיק כמה שנים קדימה, קרוב ל20k בשנה הרוב מחוץ לעיר.

האיוניק 2020 עם 120 אלף ק'מ(עם אחריות שנה של אלבר, עד כמה שזה שווה)

הגרנד קופה 2021 עם 56 אלף ק'מ ושניהם באותו מחיר כמעט סביב ה80k.שניהם ליסינג יד 1

מה אתם ממליצים? מבחינת אמינות ומחלות ילדות. צריך להחליט עד יום א

פורסם

הרנו דיזל הדגם עם האוריאה.
איוניק אתה אומר..

הדעות חלוקות על הקופה כמו שראיתי בחיפושים כאן, חלק נשבעים שזה הדגם הכי טוב שלהם וחלק אחר לא נוגעים עם מקל.

חלק מההתלבטות היא כי הרנו עשתה בקושי 60 אלף ק'מ חצי מהק'מ של האיוניק, לא מרגיש כמו שובר שיויון ?

פורסם

לאיוניק יש אחריות עד 150,00 ק"מ על הסוללה ואפשרות להארכה בתוספת תשלום. 

כל הארכה היא ל 15,000 ק"מ, הטווח המקסימלי להארכה הוא בסביבות 240,000 ק"מ כמדומני. 

תבדוק אפשרות להארכת אחריות אצל היצרן לפני הרכישה. 

אני הייתי הולך על האיוניק, זריזה, חסכונית מאוד, אמינה. 

גילוי נאות, יש לנו 2 איוניק בבית 17' ו 19'. 

• רעיון טוב! 2
פורסם

רנו דיזל שעשתה "בקושי 60 אלף" מליסינג זה סיפור שיש לבדוק היטב. לעיתים הנסועה הנמוכה יחסית נובעת מכך שהרכב בילה הרבה במוסך עקב תקלות. יש לבדוק בשבע עיניים היסטוריית טיפולים. אה, וגם לא קונים רכב בלחץ. חבל על הכסף שלך.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 11 דקות, yahaga כתב:

רנו דיזל שעשתה "בקושי 60 אלף" מליסינג זה סיפור שיש לבדוק היטב. לעיתים הנסועה הנמוכה יחסית נובעת מכך שהרכב בילה הרבה במוסך עקב תקלות. יש לבדוק בשבע עיניים היסטוריית טיפולים. אה, וגם לא קונים רכב בלחץ. חבל על הכסף שלך.

על זה לא חשבתי. באמת חשוד קמ נמוך לאוטו בן 4.

פורסם
לפני שעתיים, RGV250 כתב:

כי הרנו עשתה בקושי 60 אלף ק'מ חצי מהק'מ של האיוניק, לא מרגיש כמו שובר שיויון ?

פעם שמעתי שבהיברידי מתיחסים לק"מ כחצי. כיון שבממוצע העבודה מתחלקת על שני מנועים.(לא יודע עד כמה זה נכון)וא"כ לכאורה אין הרבה הבדל.

חוץ מכל "המחמאות"....   שאתה מקבל פה על הרנו.

אבל ודאי שהעדיפות הכי טובה זה גם איוניק וגם ק"מ יותר נמוך  אולי תמצא....

בהצלחה

• רעיון טוב! 1
פורסם

לא מתייחס לכלי הרכב הספציפיים כאן, לא מכיר כמובן. באופן כללי הרנו הרבה יותר מהנה ונוחה. חסכון בדגם הדיזל יהיה די מקביל לזה שביונדאי ההיברידית. האוריאה קצת מעצבנת, אבל למלא פעם בכמה אלפי ק"מ, לא באמת סיפור. גם לא מכיר סיפורי מיכל אוריאה דפוק כמו במנועי הדיזל של PSA. מה שכן האבזור בדגם הליסינג של הרנו ובמיוחד מערכת המולטימדיה ( דגם ה ZEN אותו אני מכיר מצוין ), מחפירים למדי.

• ספונסר פורום
פורסם
בתאריך 30.8.2024 בשעה 13:05, חולה רכב#1 כתב:

לאיוניק יש אחריות עד 150,00 ק"מ על הסוללה ואפשרות להארכה בתוספת תשלום. 

כל הארכה היא ל 15,000 ק"מ, הטווח המקסימלי להארכה הוא בסביבות 240,000 ק"מ כמדומני. 

תבדוק אפשרות להארכת אחריות אצל היצרן לפני הרכישה. 

אני הייתי הולך על האיוניק, זריזה, חסכונית מאוד, אמינה. 

גילוי נאות, יש לנו 2 איוניק בבית 17' ו 19'. 

חל שינוי בתנאי הארכת האחריות ההיברידית של יונדאי, והוא לא שינוי לטובה...

שמעתי זאת בע"פ מפקידה במוסך יונדאי באשדוד, וזה גם מתבטא בכיתוב דלעיל, מתוך כתב האחריות של כלמוביל.

האחריות תיעצר ב-180,000 ק"מ או אחרי שנתיים לכל היותר (אחרי ה-7 המקוריות), מה שבא קודם. רכב בן 9 או עם מעל 180K ק"מ לא יבוטח.

זה, לעומת 250,000 ק"מ בהארכת האחריות המקורית. כנראה שהיבואן יודע משהו לגבי אורך חיים אמיתי ברכבים הללו - והסיק את המסקנה...

תנאים-של-תוכנית-הארכת-אחריות-לסוללה-ברכבים-היברידיים-יונדאי-2023.pdf

ברנו, לעומת זאת, מדובר ברכב מצויין וחסכוני להפליא בתנאי נסועה מחוץ לעיר ולפקקים. על קרסו/פריסבי כבר נאמר מספיק ואין צורך להכביר מילים - לכן הכי חשוב בעיני לטפל ברכב כזה אצל מוסך פרטי שמתמחה בו, בלי היחס והמחירים של היבואן. במרכז - למשל אורן שרותי רכב.  בצפון - למשל מוסך לוטוס בכפר יאסיף.  בלי יד מומחית שמטפלת בו - זה פשוט לא יהיה שווה את ההוצאות הצפויות.

• מעניין 1

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

אני מכיר קיה נירו היברידי שזהה מבחינת מערכת ההנעה לאיוניק היברידית , מליסינג שהיו לו מלא בעיות עם הגיר והממיר הקטליטי כבר ב 80000 קמ 

פורסם
בתאריך 30.8.2024 בשעה 13:18, yahaga כתב:

מבלי להגיד מילה על האמינות של הרנו לקשר בין ק"מ נמוך לרכב שהיה תקוע במוסך נראה לי מאוד מאוד מאוד מאולץ.

זה כמו להגיד שהרכב נקי מאוד ואני חושש שהוא שימש לסחר בסמים או שבוצע בו רצח ולכן הקפידו לנקות אותו.

• מצחיק 1
פורסם

תודה על העצות הטובות.

הלכתי בסוף על האיוניק, בדו"ח בדיקה שעשיתי נראה דיי טוב. נקישות מההגה שכנראה מהקופלונג שהתפרק(מיסב הגה החליפו ב45K כבר), מה שמוזר שם שהמחשב החזיר 2 קודי תקלה במצב השהיה(PENDING)

p-2479  בחיישן EGT  (חיישן טמפרטורת גז פליטה) . הרכב כרגע במוסך מטעם אלבר ליישור קו וטיפול 120אלף. מקווה שזה יסתכם בהחלפת חיישן. בתוך הלוח שעונים אין נורות תקלה רק במחשב.image.thumb.png.dd180d529811a83a58b269a4ee611b3b.png

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סידרו את הרכב? הכניסו למוסך יבואן או חילטרו אצל השוחט המקומי?

אני גם שוקל כזה יונדאי... שתף כמה עלה ואם היתה איזה גמישות מבחינתם, פה או בפרטי

פורסם (נערך)

תבדוק שזה בוודאות מליסינג ולא מהשכרה כי לפי מה שידוע לי רוב הרכבים של אלבר זה השכרה.

תנסה להוציא מהם גם היסטוריית טיפולים.

אגב במחיר הזה יש גם את הנירו לא?

עריכה אחרונה על ידי Jeka88

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...