Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב חסכוני, עדיף היברידי, נוח, מאובזר, שטוב גם לנסיעות ארוכות, וכן - אנחנו משפחה בת 4 נפשות.

כיום יש לי הונדה אינסייט 2014 (שווה בערך 37-39 אלף), + תקציב של עד 15 אלף להוסיף לקניית רכב חדש.

הכיוונים שלי איוניק\נירו\פריוס - אבל בתקציב שלי הק"מ גבוה, וכן פוחד מהסוללה, כי כמו שציינתי אין לי כרגע עוד 10 אלף מיותרים להילפת סוללה, אשמח לשמוע גם על פיתרונות לענין הסוללות.

ובנוסף אני שואל: עד כמה ק"מ אתם ממליצים לקנות את הרכבים שציינתי למעלה.

פורסם (נערך)

תנסה למצוא טויוטה ( פריוס/ אוריס/ אוריס סטיישן) שהבעלים מאריך כל שנה  / כל 15 אלף קילומטרים אחריות על סוללה (בתשלום) ותמשיך גם אתה עד גיל 12 של הרכב.

https://www.toyota.co.il/owners/maintenance/hybrid-service

המוכרים כבר במודעות בלוח יד 2 רושמים שיש אחריות על הסוללה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 34 דקות, דודי ענהאל כתב:

מחפש רכב חסכוני, עדיף היברידי, נוח, מאובזר, שטוב גם לנסיעות ארוכות, וכן - אנחנו משפחה בת 4 נפשות.

כיום יש לי הונדה אינסייט 2014 (שווה בערך 37-39 אלף), + תקציב של עד 15 אלף להוסיף לקניית רכב חדש.

הכיוונים שלי איוניק\נירו\פריוס - אבל בתקציב שלי הק"מ גבוה, וכן פוחד מהסוללה, כי כמו שציינתי אין לי כרגע עוד 10 אלף מיותרים להילפת סוללה, אשמח לשמוע גם על פיתרונות לענין הסוללות.

ובנוסף אני שואל: עד כמה ק"מ אתם ממליצים לקנות את הרכבים שציינתי למעלה.

37-39 זה המחירון? מרגיש לי שאתה קצת אופטימי לגבי מחיר מכירה בפועל.

זה כמובן תלוי במצב הרכב אבל לפני שאתה מקבל החלטה חשוב לדעת האם אתה ריאלי.

אם האינסייט כבר לא מספקת את הסחורה אז תחליף אותה. התקציב שלך סביר בהחלט.

אבל אם האינסייט במצב טוב פחות או יותר אני לא חושב שכדאי לך לנסות לשדרג ב 15,000 ש"ח. לא תמצא משהו משמעותית טוב יותר ואתה קונה רכב משומש שזה תמיד סיכון.

את הרכב שלך אתה לפחות מכיר ושווה לשקול מחדש האם כדאי להחליף.

אולי שווה לסחוב עוד עם האינסייט לשדרוג יותר משמעותי. להשאר עם רכב ישן שמספק את הסחורה זה כמעט תמיד המהלך הכלכלי הנכון.

• מעניין 1
פורסם

בתקציב של 55 (במקרה הטוב) אתה תמצא בעיקר כלי רכב טחונים עם קילומטראז' גבוה - או שתמשוך עוד עם האינסייט או שתחליף למשהו חסכוני אחר/

(למשל אטראז' שנת 2021 תעלה בסביבות 50 ועושה בקלות 18-20 ק"מ לליטר, וכן - אני מודע לכך שמדובר בזוועה מוטרית. )

• מצחיק 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

הייתי בהתלבטות הזו בעבר..

ועם תקציב דומה.

טויוטה היברידית לא בכיוון בכלל (אלא אם אחת שחוטה)

הלכתי בהמלצת הפורום על רנו קליאו סטיישן דיזל, (עם מנוע K9K)

בסוף גיליתי שהיא חסכונית הרבה יותר מהיברידיות...

יש גם דגמים גדולים יותר וג'יפונים עם המנוע הזה

עריכה אחרונה על ידי yyyoel
עדכון
  • מעניין 1
פורסם
לפני 23 שעות, vladclar כתב:

תנסה למצוא טויוטה ( פריוס/ אוריס/ אוריס סטיישן) שהבעלים מאריך כל שנה  / כל 15 אלף קילומטרים אחריות על סוללה (בתשלום) ותמשיך גם אתה עד גיל 12 של הרכב.

https://www.toyota.co.il/owners/maintenance/hybrid-service

המוכרים כבר במודעות בלוח יד 2 רושמים שיש אחריות על הסוללה.

תודה רבה!

מה שאתה אומר על הרחבת אחריות עד גיל 12 - זה דווקא בטויוטה? ליונדאי היברידיות - אין את זה?

(פריוס - יקרות לעומת שאר היברידיות ובחיר הזה אמצא גג 2013, ספציפית אוריס שטיישן היא הבחירה הכי פרקטית - אבל לא סובל את האוטו הזה (מניסיון של שנה שימוש), ובכללי אני - בשונה מכל העולם כולו - פחות אוהב טויוטה. אם כבר אז אוריס - לא סטיישן, אבל היא משעממת...) 

פורסם

כן, רק בטויוטה ניתן לבטח סוללה עד גיל 12.

אם אינך אוהב את הרכבים שלהם, תחפש משהו אחר, לא היברידי.

או תישאר עם הרכב הנוכחי שלך.'

*גם אני לא אוהב את אוריס, בגלל מושב הנהג הלא נוח (לי אישית).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש גופים נוספים שעושים ביטוח לסוללות ויותר גמישים מבחינת כללים. למשל אלקטריקאר 

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...