Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, ninickname כתב:

היה לי תיעודים , אבל עברה שנה , מהאז החלפתי טלפון ולא בטוח איפה זה מגובה , אני מניח שאם אני אחפש אני אמצא.

מציע לך לחפש אותם וללמוד להבא. 

ואם אתה זוכר איפה זה קרה, אולי לברר מול העירייה אם יש איזו מצלמה שצילמה. 

מניסיון שקרה לי בשנה שעברה, קצת השקעה ומאמץ - תפסתי נהג שפגע לי באוטו, כשלא הייתי בכלל באוטו. אלא בבית - בצילום וידיאו של העירייה. את זה שלחתי לביטוח - למרות שנרשמה לי תביעה בפוליסה. אשכרה עשיתי להם את העבודה. 

והיום הכל מצולם ונשמר לתקופה. 

ובאופן כללי - מצלמה לרכב. זה תמיד טוב. מצלמת נהיגה. 

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש תיעוד הפגיעות במקור? צילום של הרכבים מיד אחרי התאונה? 

ציינת שמדובר פגוש בפגוש ואתה היית לפניו. אם זה נכון, אז זו תאונת חזית אחור עם אחוז אשם שלך  נמוך עד אפסי.

ציינת שמדובר פגוש בפגוש ואתה היית לפניו. אם זה נכון, אז זו תאונת חזית אחור עם אחוז אשם שלך  נמוך עד אפסי.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

היה לי תיעודים , אבל עברה שנה , מהאז החלפתי טלפון ולא בטוח איפה זה מגובה , אני מניח שאם אני אחפש אני אמצא.
ברור שאני אלך לבית משפט. זה ישמע כאילו אני "איזה צעיר בן אלף שלא יודע לכבד מבוגרים " אבל זה ממש לא המצב . 
איזה ראיות יש להם שאני אשם ?

לא חושב שיישמע כאילו אינך מכבד. 

איך הם הולכים לשמאי, מתקנים , משלמים הכול . ושנה אחרי נזכרים בביטוח ולדבר איתי ? 
ואם אין לי ביטוח ? ואם הייתי רוצה לסגור את זה בעצמי ? 
זה התנהגות לא הוגנת.

יש סיכוי שהביטוח שלהם שילם את התיקון ועכשיו נזכרו כי דברים לוקחים זמן... וזה נקרא תביעת שיבוב.  (מתוך האתר של WOBI).

למעשה הם יכולים לתבוע אישית וטוב מאוד שיש לך ביטוח צד ג'. 

לפני 4 דקות, fatboy1340 כתב:

למיטב ידיעתי לפי החוק האשמה זה על מי שלא שומר מרחק ופוגע ברכב לפניו. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לא בהכרח. אם יש לנפגע מצלמת רכב הוא יכול להוכיח עקיפה לא חוקית (כזו שבוצעה בלי אפשרות להשלים). אם הפגיעה היא מימין אצל פות"ש ומשמאל אצל התובע זה תומך בגרסת התובע.

צקנה 47 (4)(ד):

ציטוט

נוהג רכב לא יעקוף רכב, אלא אם הדרך פנויה במרחק מספיק כדי לאפשר לו את ביצוע העקיפה ואת המשכת הנסיעה בבטיחות ללא הפרעה וללא סיכון לנסיעתו של רכב אחר, וללא הפרעה אחרת לתנועה מכל כיוון שהוא

לגבי הלו"ז - מן הסתם יש דו"ח שמאי וחשבונית תיקון, אלה נושאים חותמת זמן כך שהטענה על איחור בתביעה לא תתפוס.

אם אתה שואל אותי - תפסיק לקטר, תתחיל לעבוד, ותן לחברת הביטוח לטפל באירוע.

חוץ מזה, היחס המזלזל שלך כלפי הנהג האחר רק יזיק לך. אתה לא יודע מי האיש, מה הוא עושה ואת מי הוא מכיר. יחס קצת יותר מכבד ישיג גם לך קצת יותר כבוד.

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קודם כל תרגע שלא תעשה שטויות.

הבנתי שהוא התנגש בך מאחור לאחר שנכנסת לו לנתיב.

תחשוב טוב מה אמרת לנציגת הביטוח שלו שלא הודת במשהו בסערת הרגשות.

חובת ההוכחה עליו.

יש לך ביטוח? תן להם לטפל, הם יודעים איך לדחות תביעות.

בינתיים חכה לתביעה שלו, תראה מה הוא טוען ומה ההוכחות שיש לו.

• אהבתי 2

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

ניסיתי להיות כמה שיותר ברור בציור , כי אני מבין שנוצר הרבה בלבול. 
בכתום זה הפגיעה אצלי ברכב ואצלו . 
בכחול , הדרך שאני עברתי ושאני רציתי לעשות. 
באדום הדרך שהוא עבר ושהוא רצה לעשות .
בגלל שבאתי בהתלבות לרמזור הקודם , לא הייתה לי אפשרות לפני הרמזור להשתלב לשמאלי. 
התנוע הייתה תנועה עומדת. כי זה ערב של מחאות , הכול באיזור הזה סופר עמוס .
ניסיתי להשתלב (מה שהיה צריך לקרות גם אם הייתי ממשיך ישר כי נעלם שם נטיב ). 
הוא לא ראה אותי , ואיך שהאוטו מלפניו זז , הוא פשוט לחץ על הגז. ונסע לתוכי.

image.thumb.png.3135ea4ead82864f94b333fb759d81d8.png

mazda2 2008-> אצלי מ2017 ->עדיין אצל ההורים עם מעל ל200KKM
civic 2016 1.8-> נמכרה ->  שודרגה בשביל קצת יותר כח 

A1 192HP  2016 Sport 1.8T ->  נמכרה -> החזקתי חצי שנה נמכרה בשביל קצת יותר מרחב פנים.

A3 2.0T 190HP 2018 -> נוכחת חיה ובועטת.

פורסם
לפני 43 דקות, Ldh_88 כתב:

לפי מה שכתוב ומצוייר, לא נתנו לך להשתלב אז נדחפת בכח... 

אני יכול להבין למה זה עלול להתפרש ככה , ואני מבין גם את גל הגולשים הנוספים בפורום שיהיו בדעה שלך. 
ועל כן , אני אומר , תחול עליי אשמה חלקית כשזה יגיע למשפט.

אבל זה לא מתאר את המציאות , הדרך היחידה להשתלב שם זה "בכח", וזה מה שכולם תמיד עושים , לא על כל אחד ש"נדחף" יש תאונה . 
הוא לא ידע שאני קיים. כי כל מה שהוא ראה בכביש זה את האוטו שמפלניו וגם זה בספק.
הדבר הזה היה קורה , באותה צורה , גם אם לא הייתי מנסה לפנות שמאלה , אלה סתם להשתלב , כי הנתיב שלי מצתמצם גם ככה 20 מטר אחרי.

ועל כן , לא רציתי להכנס פה לדיון  של מי צודק מי אשם , מי אשם יותר מי אשם פחות. 
לא על זה הדיון שרציתי לפחות.
אלא התמרמרות על זה שמציפים קקה היסטורי, עם חצאי עובדות , דברים שקראו שלא הייתי מודע אלייהם , ושסתם מנחיתים את השיט הזה עליי באמצע יום בהיר.

A1 192HP  2016 Sport 1.8T ->  נמכרה -> החזקתי חצי שנה נמכרה בשביל קצת יותר מרחב פנים.

פורסם (נערך)

הדיון על ״מי אשם״ הוא ליבת הדיון כאן, כי מי שאשם הוא מי שמשלם.

לפי התיאור שלך אתה אשם ב-100%. במצב שאתה מתאר אתה צריך לעצור ולהמתין עד שהנתיב שבו אתה נוהג מתפנה או עד שהחלפת הנתיב בטוחה. אתה נהגת בביריונות וזו התוצאה. מי שהנחית עליך את ״השיט הזה״ הוא אתה בעצמך. או שאתה זה שלא הסתכל לאן אתה נוסע, או שהסתכלת ולמרות שראית את המרצדס נדחפת בכוח. בשני המקרים אתה אשם. 

תפסיק לספר לעצמך סיפורים אלא לך ללמוד לנהוג ולהתנהג (אגב, שים לב ששתי המילים מאותו שורש, ולא בכדי).

אגב, יתכן שבית משפט יפסוק חלוקת ההוצאות. במקרה זה מי שירוויחו אלה חברות הביטוח, שייגבו השתתפות עצמית ועליית פרמייה משני הצדדים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 49 דקות, sperial כתב:

הדיון על ״מי אשם״ הוא ליבת הדיון כאן, כי מי שאשם הוא מי שמשלם.

לפי התיאור שלך אתה אשם ב-100%. במצב שאתה מתאר אתה צריך לעצור ולהמתין עד שהנתיב שבו אתה נוהג מתפנה או עד שהחלפת הנתיב בטוחה. אתה נהגת בביריונות וזו התוצאה. מי שהנחית עליך את ״השיט הזה״ הוא אתה בעצמך. או שאתה זה שלא הסתכל לאן אתה נוסע, או שהסתכלת ולמרות שראית את המרצדס נדחפת בכוח. בשני המקרים אתה אשם. 

תפסיק לספר לעצמך סיפורים אלא לך ללמוד לנהוג ולהתנהג (אגב, שים לב ששתי המילים מאותו שורש, ולא בכדי).

אגב, יתכן שבית משפט יפסוק חלוקת ההוצאות. במקרה זה מי שירוויחו אלה חברות הביטוח, שייגבו השתתפות עצמית ועליית פרמייה משני הצדדים.

זה הדיון שאתה בוחר לנהל , זה לא הדיון שאני פתחתי . 
וזה לא הדיון שרציתי להכנס אליו.
לא משנה מה , וכל מי שמרוויח פה זה החברות ביטוח . הן היחידות שירוויחו בכל העסק הזה . 

אני מזמין אותך, במוצאי שבת כלשהו , לבוא לעשות איתי סיבוב , ולהראות לי איך נכון לנהוג בסיטואציה הזאת. כשכל הכביש פקק רצוף עומד, ואם אתה לא"נדחף" אתה לא תפסיק להתשתלב .

עריכה אחרונה על ידי ninickname
  • אהבתי 1

פורסם (נערך)

השאלה היא האם פתחת שרשור כדי לקבל ליטוף או כדי לקבל עצה. אז הפורום הזה נועד לייעץ, גם אם הדעות לא נוחות לפותח השרשור. חוץ מזה אם אתה מכיר את הפורום אתה צריך לדעת ששרשורים מתפתחים באופן חופשי, לא תמיד במסלול צפוי.

אחד הדברים החשובים שלמדתי במהלך השנים הוא שבכביש צריך סבלנות. ודבר שני - לא צריך להיות צודק, צריך להיות חכם. לפי התאור שלך אתה חסר סבלנות, לא חכם, ובמקרה הזה גם לא צודק. טוב שהשיעור הזה עולה לך רק כמה אלפי שקלים ולא פצעת או הרגת אף אחד.

ספציפית לגבי הסיטואציה שתיארת - כתבתי לפני הודעה או שתייים. חזור וקרא.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1

פורסם (נערך)

אכלו לי, שתו לי, לקחו לי, מציירים אותי כרשע, יגידו שאני שודד קשישות, וגונב סוכריות מילדים.

זה פורום ליעוץ משפטי.

עכשיו ניקח את כל מה שסיפרת, נוריד את כל ההתבכיינות וההתקרבנות ונשארנו עם זה:

באת מנתיב ימני ורציתי לעבור לשמאלי כדי לפנות.

בנתיב המשאלי עמדו רכבים ולא יכולת להשתלב מבלי להפריע לתנועה.

נעמדת ליד שני רכבים בתקווה להכנס בינהם.

כשהתחילו לנסוע (רמזור בצומת פאת השולחן) הנהג מאחור נסע והפינה הימנית קדמית שלו פגעה בפינה השמאלית קדמית שלך.

כלומר, לא עברת נתיב, היית בהתחלה של מעבר נתיב.

מכאן שעברת עבירה של סטיה לנתיב לא פנוי.

אתה יכול עכשיו לחזור לבכות על זה שלא היתה לך ברירה, שהוא היה יכול לתת לך להכנס, שהוא קשיש עיוור שלא ראה אותך. כל זה לא משנה את העובדה שרוב רובה של האחריות לתאונה נופל עליך. את עברת לנתיב שלו, החוק איתו. יש מבין?

עכשיו לענין גובה התשלום, כבר הוסבר לך מה לעשות כדי לוודא שהוא רלוונטי וסביר.

תוסיף לזה בדיקה של תאריך התיקון. אם הוא בוצע בסמוך לתאונה, זה ענין אחד, אם הוא בוצע זמן מה אחריה, בהחלט ניתן לטעון שאולי נוספו נזקים נוספים מאז. השאלה שוב, האם יש לך תיעוד להשוות להערכת השמאי. 

בית משפט זה לא מקום לקיטורים, זה מקום לעובדות. אם ננקה את הקיטורים מהסיפור שלך, נשארים כרגע עם עובדות חלקיות, שרובן לרעתך, אחרות חסרות כאמור.

אם אתה רוצה יעוץ, תשלים את התיעוד הרלוונטי ותחזר לכאן. עד אז אין איך להתקדם ולי אישית אין כוונה לקרוא שום הודעה שלא מכילה את התיעוד החסר, מיציתי את תפקיד הכותל המערבי.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 3
פורסם
לפני 6 שעות, ninickname כתב:

אני מזמין אותך, במוצאי שבת כלשהו , לבוא לעשות איתי סיבוב , ולהראות לי איך נכון לנהוג בסיטואציה הזאת. כשכל הכביש פקק רצוף עומד, ואם אתה לא"נדחף" אתה לא תפסיק להתשתלב .

מפנה מבט לאחור,

עם חיוך קל,

מסמן לנהג בנתיב השני גם באיתות וגם בסימני ידיים עם צריך שאני מנסה להשתלב.

ממתין בסבלנות עד שנמצא נהג שנענה לדרישה ומסמן לי באופן ברור שאני יכול לעבור.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
פורסם

רק יכול לומר לך מניסיון של איזה צדיקה שלא הייתי נותן לה לנהוג על קורקינט שהיה דחוף לה לראות כמה מהר פרונט של סקודה יכול לפגוש תחת של הונדה (בחנייה!!!!) ואפילו לא שמה לב שעשתה משהו...(בנוסף ניסתה לברוח ואחרי זה טענה ששנינו יצאנו רוורס,אחרי זה שהגיעה הביתה מישהו אמר לה לשנות את הגרסה שלה)אז שתחפש את החברים שלה

אם אין למבוגר תיעודים/מצלמת דרך פשוט תכחיש,זה שהוא מבוגר לא מתיר לו לנפח תיקונים ולנצל את זה(ככה נשמע מדבריך)וכן לכל הצקצקנים פה להזכירכם אתם אומרים בכביש תהיה חכם אז להיות חכם זה לא לתת לאנשים לדפוק אותך בחוסר תום לב,החוק הוא מאודדדד יבש ולא לוקח בחשבון מיליון משתנים שונים בין תאונה לתאונה

אם אתה חושב שאתה אשם ובטוח שהוא ניפח ואין תיעוד תכחיש,ותעביר לו כמה שלדעתך התיקון בשביל המצפון,כמובן אחרי סגירת התיק

בעבר-פורד פיאסטה פשע 1.4 אוטומט🤪

כיום-הונדה אקורד 2012 שתיינית וכייפית😀

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...