Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 21.7.2024 בשעה 13:07, ninickname כתב:

א. מה עושים ?

מורידים לחץ ופונים לחברת הביטוח שלך.
ב. למה זה הגיוני לתבוע מישהו עד 7 שנים אחרי ? 

זה הגיוני כי לעיתים ישנם דברים שלוקחים זמן. אז המחוקק החליט על 7 שנים. הגיוני או לא - זה החוק.
ג. האם אני צריך לעדכן את החברת ביטוח הנוכחית שלי ש"העבר הביטוחי שלי לא נקי כמו שאמרתי לכם" , ברגע שהתיק הזה יסגר?

לעניות דעתי, כדאי לעדכן אותם כבר עכשיו שיש תביעה פתוחה עם הסבר רלוונטי.  וכמובן שהמשך עליך ל"עדכן" אותם. אל תשכח שזה מופיע במאגר מידע שלכל חברות הביטוח יש גישה אליו.  במקרה של תביעה, הם ינצלו את חוסר העדכון בכדי להתנער מאחריות שלהם.
ד. אני מבחינתי , מהיום של התאונה רציתי ללכת לבית משפט , כי הבן אדם לא כשיר לנהיגה, לא רואה ימינה שמאלה.

האם אתה רופא ?  האם אתה עובד במכון הרפואי לבטיחות בדרכים ? אם לא, אז מדוע אתה מוסמך לקבוע כשירות לנהיגה של בן אדם ?
ה. WTF ?! 

בדיוק. WTF.   

תשובה לצד כל שאלה.

• אהבתי 1
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קיבלתי את כל מה שיש לכולם להגיד , אחפש אחכרך תיעודים נוספים ואאסוף עוד פרטים  ואדע להיות יותר חכם להבא. (מחר טס לחול , אז אין לי מה לעשות עם זה עכשיו.) 
אני מקבל את זה שיש עליי אשמה במינימום חלקית, מבחינה עובדתית ומשפטית. ( למראת שזה לא מה שקורה בכביש בפועל , כי אם מה שהיה קורה בכביש היה תואם את החוק,  90 אחוז מהמכוניות היו יורדות מהכביש באותו היום, יש 0 אחיפה , וחוק זה משהו אחד , מה שקורה בפועל זה משהו אחר ) 
נגמרה ההתבכיינות , שהחברות ביטוח ישברו בינם לבין עצמם את הראש, ומה שידרש ממני אני אשתתף בו. 
חבל לשפוך על הסוגיה הזאת עוד אנרגיות. 

תודה לכולם שהייתם יועצים בוגרים שקולים ואוזן קשבת להתבכיינות הלא אובקייטיבית שלי :) 

• אהבתי 2

mazda2 2008-> אצלי מ2017 ->עדיין אצל ההורים עם מעל ל200KKM
civic 2016 1.8-> נמכרה ->  שודרגה בשביל קצת יותר כח 

A1 192HP  2016 Sport 1.8T ->  נמכרה -> החזקתי חצי שנה נמכרה בשביל קצת יותר מרחב פנים.

A3 2.0T 190HP 2018 -> נוכחת חיה ובועטת.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...