Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על אתר לחלפים - Spareto

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

רציתי להמליץ על אתר Spareto.com. השתמשתי בו לאחרונה ע"מ להזמין פלאגים לרנו. מחיר המשלוח לא זול (הם שולחים עם DHL, אז המשלוח היה 24 יורו), אבל לפחות הגיע מאוד מהר (הוזמן ביום חמישי בשבוע שעבר, הגיע עכשיו).

המחיר של הפלאגים היה תחרותי ביחס ל-partsouq ו-cars245, ובניגוד אליהם הפלאגים שהייתי צריך גם היו במלאי (כנראה שאילו היה במלאי ב-cars245, הייתי הולך עליהם כדי לחסוך במשלוח - למרות שהסיפורים על פלאגים שמגיעים זרוקים ולא עטופים טוב קצת מטריד).

זה מוביל אותי לדבר הבא - הפלאגים הגיעו ארוזים טוב, ומבדיקה ויזואלית לפי ההוראות באתר של NGK, הם נראים מקוריים לחלוטין.

לבסוף, מבחינת מחיר - רביעייה, כולל משלוח, עלתה 220 ש"ח - כשאותו פלאג בודד באוטוסטור עולה 95 ש"ח וממחסן החלפים של רנו מעל 200 ש"ח. אז אני מרוצה.

נ.ב.: היה נציג נחמד מאוד שפנה אליי כמה דקות אחרי שביצעתי את ההזמנה, הזהיר אותי מפני מסים דרקוניים בישראל, וביקש לוודא שאני מוכן לכך נפשית, והאם אני בטוח שאני רוצה להמשיך עם ההזמנה. בעיני, יפה שדאגו כך ללקוח. כמובן שבמקרה הזה עלות החלפים הייתה הרבה מתחת ל-$75 דולר, אז אמרתי לו תודה על הדאגה ולהוציא את המשלוח.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

באיתור פריטים הייתי נמנע ממוכרים ששולחים רק ב DHL בגלל סיפורים על כל מיני עלויות נלוות שהופכות לעיתים כל עיסקה ללא כדאית  אלא אם זקוקים לפריט בהקדם אפשרי. תוכל להרחיב בכללי בעניין משלוחים באמצאות חב שילוח כמו  DHL מתי מצרפים עמלות הזויות ואם בכלל יש מצב שהם רק פלטפורמה להזיז את החבילה מא' ל ב'.

אולי אחרים יתנו מנסיונם בנושא, בטוח שזה מעניין רבים בפורום

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

בהחלט עדיף להמנע מחברות בלדרות כשאפשר, אתה צודק (כאמור, אפילו פנה אליי נציג החברה לוודא האם אני מוכן לכל העמלות הצפויות לי). אבל כשעלות החלפים לא עוברת את ה-$75, אין בעיה. וגם אם עוברת, לעתים אין ברירה. בסופו של דבר, כשהמוצר יקר יותר מ-$75, אין מנוס מהמסים גם ככה - וההבדל בין בלדרות לדואר רגיל הוא רק העמלות שהם לוקחים על זה שהם משחררים את החבילה בשבילך. זה מבאס, ולא זול - אבל בסוף גם לא סוף העולם. ועצם זה שהחבילה מגיעה אליך תוך כמה ימים ועד הבית זה נוח.

פורסם

יש להם את שירות הלקוחות הטוב ביותר שנתקלתי בו בתחום.

לגבי המשלוח, היתרונות והחסרונות ידועים, אפשר בדרך כלל לשערך את העלויות הצפויות ולעשות חשבון אם משתלם או לא. מן הסתם זה יותר משתלם ככל שההזמנה יותר יקרה, בפרט במונחי שקל לק"ג. גם לדעת שאתה מקבל מוצר תוך ארבעה ימים עד הבית והחבילה לא הולכת לטייל לה בארץ, זה משהו ששווה כסף.

חזיר דיזל

פורסם

בהחלט שירות לקוחות מעולה. לא יצא לי להזמין מהם הרבה אבל כנראה שבקרוב אתחיל

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...