Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי 

מחפש את המספר של ׳אן פתרונות חשמל לרכבי יוקרה׳ היה פופולרי בסרטונים בפייסבוק ובטיקטוק והיום אין לו זכר ברשת

למי שיש את המספר אשמח שישלח לי 

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

0543942727

תעדכן אותי איפה הוא נמצא אני רוצה להגיע לראות את המקום ולהבין עד כמה הסרטונים שלו הגיוניים.

הגיע למובריגיני מדובאי לתיקון אצלו

מי 

מה מו

איך בכלל

ולמה שמישהו עמוס כסף חצי ירושלים שלו ישלח למובריגיני מדובאי לארץ הקודש שכוווווולם שונאים בעולם לתקן רכב ולא ישירות לאיטליה או להביא צוות מאיטליה שיתקן

איך בכלל הגיעו למצב כזה ?

זה חלום?

זה הזייה?

יש שם רכבים מטורללים שעולים כמו דירה 

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני 10 דקות, eladns כתב:

0543942727

תעדכן אותי איפה הוא נמצא אני רוצה להגיע לראות את המקום ולהבין עד כמה הסרטונים שלו הגיוניים.

הגיע למובריגיני מדובאי לתיקון אצלו

מי 

מה מו

איך בכלל

ולמה שמישהו עמוס כסף חצי ירושלים שלו ישלח למובריגיני מדובאי לארץ הקודש שכוווווולם שונאים בעולם לתקן רכב ולא ישירות לאיטליה או להביא צוות מאיטליה שיתקן

איך בכלל הגיעו למצב כזה ?

זה חלום?

זה הזייה?

יש שם רכבים מטורללים שעולים כמו דירה 

קודם כל קטונתי אני בטח לא אזלזל בבן אדם עם קבלות אבל בהחלט תמוהה מאוד, לפי רושם ראשוני זה נראה כמו מוסך מדרכה רק של רכבי יוקרה.

הבן אדם עם רכבי יוקרה מלאים אבק פתוחים לרווחה בחצר האחורית שלו עם מכשירים אלקטרוניים ככה בחוץ חשופים לרוח חול אבק ושאר ירקות, ועוד הוא עושה סרטונים מחזיק ביד אחת את הטלפון וביד השניה סיגריה שאיתה הוא גם מחזיק חלקים ומאפר לכל עבר על החלקים ומעל המנוע....

גם מאוד מוזר כמות הרכבים עם תקלות כאלה מסובכות שמצריכות פירוקים רציניים ופתרונות שרק איש מקצוע ספציפי יודע לתקן... מרפרוף ספרתי לפחות 5 למבורגיני 2 פרארי 2 קורבט 2 מקלרן, בהתחשב בעובדה שיש רק 27 למבורגיני רשומות בארץ ואצלו טופלו לפחות 5 זה מעלה תהיות.

בנוסף הוא מפרסם בפומבי שחיל האוויר שוכר אותו לטיפול בתקלות מיוחדות והוא מפרסם גם את שם הבסיס שהוא מקבל גישה אליו... התנהגות מאוד מוזרה ומהיכרותי הקטנה עם חיל האוויר בוודאי לא תקנית כלל..

יש לי הרגשה שזה קשור יותר לקהל היעד המאוד ספציפי שמופיע אצלו..... שאגב אחת הלמבורגיני שמופיעה עם מספר שלא מניב תוצאה במשומשת...

• לא הבנתי... 1
  • מעניין 2
פורסם

שמע הוא היה כרגע עם הרולס רויס של עודד שריקי.

הכל מצולם

הוא עוד יושב איתו לאכול

רב הנסתר על הגלוי עם הבחור הזה

האם באמת יש פה עילוי לא נתפס ברמה של מהנדס רכב בכיר בפרארי העונה לשם

סקודריה אל פונזו פרארי?

BMW E36 M40 year of 1992

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יום אחד יעשו על זה תחקיר במתחזים 😂

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

כמו שזה נראה - מגיעים לבחור רכבים שהמוסכים הרישמיים לא ממש מצליחים למצוא פתרון או נותנים מחירים מופקעים כי הם מחליפים חלק שלם במקום לטפל בבעיה. והוא כנראה אחד שיודע לטפל בבעיה אחרת לא הייתה לא עבודה.

לא ברור למה הוא רוצה לסגור בגלל עומס..הוא יכול להביא עוד עובדים ולהכשיר אותם.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, netanel1014 כתב:

כמו שזה נראה - מגיעים לבחור רכבים שהמוסכים הרישמיים לא ממש מצליחים למצוא פתרון או נותנים מחירים מופקעים כי הם מחליפים חלק שלם במקום לטפל בבעיה. והוא כנראה אחד שיודע לטפל בבעיה אחרת לא הייתה לא עבודה.

לא ברור למה הוא רוצה לסגור בגלל עומס..הוא יכול להביא עוד עובדים ולהכשיר אותם.

סליחה עם כל הכבוד, אם אני יש לי פרארי בשווי דירה בתל אביב אני לא מסכן ואני לא עני ואני אשלם לאוטואיטליה כל סכום בשביל שתתוקן.

פה נוצר מצב הזוי שנראה שמי שיש לו רכב על הוא עני מרוד ומחפש מוסך מדרכה.

אני ממש רוצה להגיע לראות מקרוב.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
לפני 18 דקות, eladns כתב:

סליחה עם כל הכבוד, אם אני יש לי פרארי בשווי דירה בתל אביב אני לא מסכן ואני לא עני ואני אשלם לאוטואיטליה כל סכום בשביל שתתוקן.

בתור אחד שיש לו, ומכיר לא מעט אחרים שיש להם, יכול לספר לך שהרבה פעמים המוסכים המורשים לא יודעים איך לתקן, או דורשים מחירים מטורפים עבור תיקון בעיות קטנות.

זה שאנשים עשירים לא אומר שהם פרייארים. הם מסתכלים באינטרנט ורואים שאפשר לתקן את הבעיה במחיר שהוא נמוך עשרות מונים ממה שביקשו מהם פה במוסך, ואז מחפשים מישהו בישראל שיבצע את זה עבורם במחיר הוגן.

• אהבתי 1

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

זה כולל את איש הצללים מדובאי שהביא את הלמבוריגני שלו לארץ היהודים עם כללללל הבירוקטיה והרשעות של האנשים בכניסה לארץ שלא רוצים לעזור ומס הכנסה ומשר התבחורה----- כל זה האיש מדובאי הסכים לעשות בכדי שהחור היפה שלנו יתקן לו את הרכב.

ועוד דבר הוא אומר שהרכבים יושבים שם חודשיים שלוש פלוס פלוס

אני עשיר אני רוצה את הרכב שלי מתוקן אתמול! לא מחר.

אני לא עני

הפורשה שלי תעמוד 3 חודשים לתיקון בשביל לחסוף 50 אלף שקל?

שוב אני אומר, רב הניסתר על הגלוי עם מה שהולך פה

• מעניין 1

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
לפני 7 שעות, eladns כתב:

נראה לי שאתה לא מכיר עשירים. עשירים אמיתיים הם אנשים קמצנים נורא. לעומת הצעירים שירשו עושר בפתאומיות או שהתעשרו מאקזיט כלשהו שהכסף נשפך שם כמו מים. יש אנשים עשירים מאוד בסביון שאם יש בסופר ליד עגבניה בשקל פחות לקילו הם יקנו שם. 

בגדול אנשים כאלו אני מאמין יכולים להחזיק עם הרכב 3 חודשים ללא שימוש כי יש להם כמה רכבים.

פורסם

עשירים אוהבים לקנות בזול

עניים חייבים לקנות בזול

וואלה שעבדתי בחנות הגיעו אנשים שחצי ירושלים שלהם.

לא התווכחו על המחיר. כיבדו. מה שאמרתי מבחינתם סבבה.

היו כמה שבאמת אני התביישתי.

קלמרה לחשמל גביתי 35 אגורות והם בתעצבנו למה זה לא 30 אגורות או 25. באמת שהתביישתי.

אבל באמת שרובם, עם יד קלה על הארנק.

לא אשכח שבא לקנות פ, וונטות לפרוייקט שלו. בארגז יש 30 הוא ביקש 25, אמרתי לו תגיד ,לא תיקח 30? אולי העובד ירצה לגנוב 5?

צחק וקנה באמת ארגז סגור של 30. וזה לא וונטה זולה של 70 שקל לאחת....

לפי מה שאתה אומר גם אין להם מקיף לפורשה

BMW E36 M40 year of 1992

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...