Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

ברשותי סוזוקי ספלאש (רכב של אישתי) ולאחרונה הצופר ברכב לא מתפקד כראוי ומתבטא בכך שלא משנה היכן לוחצים על ההגה ומה מידת חוזק הלחיצה

הצופר לא עובד לסירוגין. מספר פעמים שהיה צורך בו והצופה פשוט לא היה שם .. עניין בטיחותי ומסוכן לכל דבר ועניין.

הלכתי למוסך ולאחר בדיקה טען שהכל תקין ושהוא ניקה את המגעים, חיזק חיבורים וכו' וכו' ונסעתי לשלום .. באמת עבד תקופה קצרה (חודש?) כמו שצריך ושוב הפסיק לעבוד.

חזרתי אליו אחרי שצילמתי וידאו של הבעיה בלייב ולטענתו מדובר בסליל הגה ולא בצופר עצמו.. ביקשתי הצעת מחיר והזדעזתי מהמספרים שראיתי.

מצרף תמונה של הצעת המחיר ואשמח לחוכמתכם, המחיר המוצע הגיוני? אני מתוסכל מהנושא מהסיבה שאישתי והילדה נוסעות יום יום ברכב הזה ואני לא מתחשבן כשזה מגיע לבטיחות אבל רבאק ... זה מחיר של יישור קו.

מה  דעתכם בנושא? האם בכלל מדובר בסליל הגה לפי תיאור הבעיה?

תודה לכולם.

WhatsApp Image 2024-06-02 at 08.59.18.jpeg

פורסם
לפני 4 דקות, רפי לין כתב:

צריך לבדוק אם אין חוט רופף על הצופר עצמו.

בברכה  -  רפי לין

הי רפי, תודה לך על המענה ידידי.

בבדיקה הראשונה שהוא עשה הוא ניקה את המגעים וחיזק חיבורים אני מתאר לעצמי שהוא הסתכל שלא רופף שום דבר, כך נאמר לי. הבעיה הסתדרה יופי לזמן קצר וחזרה לאחרונה.

האם לדעתך הצעת המחיר שקיבלתי לסליל הגה הגיונית?

• תוכן חדש...