Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה אני אוהב את העבודה שלי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל אחד יש סיבות משלו לאהוב את מה שהוא עושה-אבל לי יש סיבות אמיתיות...

שלוש כאלה.....

Dsc00181.jpg

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!

:evil:

:x

:?

:oops:

:cry:

למה לי אין כזה :?:

א ל פ א - רק אם אתה מתאים לה

חולם על 147GTA

פורסם

תומר, אתה עושה לי חשק לבוא לעבוד איתך :wink:

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

תגיד תומר, המוסך שאתה מדבר עליו, אתם נמצאים בצפון תל אביב במקרה? ליד רחוב הברזל - ראול ולנברג שם? בשכונת רמת החייל?

Back to the original - NC again.

פורסם
תגיד תומר, המוסך שאתה מדבר עליו, אתם נמצאים בצפון תל אביב במקרה? ליד רחוב הברזל - ראול ולנברג שם? בשכונת רמת החייל?

אכן כן.

172

פורסם

ואני לא אוהב את מקום העבודה שלי! הבוס מנייק, דפוק בראש. רק כסף כסף... הכל כסף ולא מתייחס לאנשים בכלל. העובדים, לא כולם, רק מחפשים מה לגנוב ואת מי לדפוק! הלקוחות דפוקים בראש רובם!!! עצבניים, מגעילים, צועקים ( הם לומדים מהבוס שאפשר לצעוק וצועקים ) חרא של עבודה יש לי! ואני רק סופר את הימים אחורה... 6 חודש נשאר לי...

או שכחתי, המשכורת על הפנים!!!!!!!!!!!!! :cry:

• תוכן חדש...