Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש ברשותי קיה סיד 2019 מנוע 1.4 טורבו.

לאחרונה נדלקה לי מנורת מנוע, לאחר בדיקה במחשב הופיע תקלה p0299

טורבו צארגר לחץ נמוך.

בנוסף נדלקה לי מנורה של פליטת גזים.

היתי במוסך מורשה של קיה נאמר לי שהפח שמכסה את הטורבו מוחץ את הצנרת וסתום את המערכת לגבי הפליטה עשו ניקוי דרך מחשב.

נאמר לי במקרה שהתקלה של הטורבו חוזרת לגשת למוסך ולהחליף טורבו, אציין שלא נעשה בדיקה מקיפה יותר מידי ונראה לי אבחון פזיז מאוד.

כמובן אציין שהתקלה חזרה שוב והאוטו ממש לא סוחב, אשמח לחוות דעת של אנשים שנתקלו בתקלה ואיפה אפשר לתקן במקום אמין

פורסם
לפני 52 דקות, נתנאל מ כתב:

צריך לאבחן את זה. זה יכול להיות חיישן, יכול להיות שאין מספיק אוויר מהטורבו (קרע בצינור ועוד)

היתי כמה מקומות כולם אמרו פה אחד טורבו הלך. מה שמשגע אותי שזאת היתה אבחנה מהירה מאוד בלי לבדוק את מה שאתה אומר 

• תוכן חדש...