Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, גויסתי לעזור למצוא רכב לזוג צעיר במשפחה ואשמח לעזרה בנושא.

הקנייה תהיה בחודשים הקרובים (משתדלים לחסוך עוד) והזוג גר בירושלים עם נסיעות למרכז ואזור שדרות למשפחה וגם למקומות אחרים לעתים רחוקות.

התקציב הוא 80K ואולי חריגה אבל עדיפות לזול יותר. שאלו האם קרוסאובר נכנס בתקציב להורים של אחד מבני הזוג יש קיה סטוניק אבל גם קטן יותר יהיה טוב.

בעבר היה להורים סובארו B4 מאוד נמוך ורצוי להימנע מדברים דומים אך סופר מיני בגובה רגיל זה בסדר גמור.

חשוב בטיחות וכל מה שאפשר מבחינת אמינות דלק ונוחות  - מהיכרותי עם הזוג לא חייב שום פונקציית אקסטרה כזאת או אחרת,

אבל חיבור הטלפון לאוטו יעזור ומעבר לזה נראה לי שכל מה נוסף יתקבל בברכה.

בקיצור אשמח לעזור לזוג צעיר שנמאס לו להתנהל עם רכבות ותחב"ץ 

פורסם

הם מחפשים משהו זריז או חסכוני יותר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רוצים קטנה זריזה ומאובזרת i30 2018-2020

רוצים שתהיה גם גבוהה יונדאי קונה באותם השנים.

רוצים חסכוני ואמין ב80 אלף, יונדאי איוניק.

הייתה לי איוניק 100 אלף קמ מהדור הראשון, רכב אמין וחסכוני להפליא.

כיום מתנהל בi30 2019 , לי הוא מרגיש יותר אוטו מהאיוניק, זריז , לא חלש ביחס למשפחתיות קומפקטיות אחרות ולא יודע למה כל פעם שאני רואה אותה בחניה אני מחייך.

אולי זה קליק שהיה לי עוד שראיתי אותה בסוכנות יונדאי כשרק הגיעו לארץ...

פורסם
לפני 12 שעות, yulianx כתב:

הם מחפשים משהו זריז או חסכוני יותר?

נראה לי שיותר חסכוני לא חושב שהם יתנגדו לזריזות וכו' אבל לא נראה לי שזה פקטור

לפני 12 שעות, OranKimhi כתב:

רוצים קטנה זריזה ומאובזרת i30 2018-2020

רוצים שתהיה גם גבוהה יונדאי קונה באותם השנים.

רוצים חסכוני ואמין ב80 אלף, א

הייתה לי איוניק 100 אלף קמ מהדור הראשון, רכב אמין וחסכוני להפליא.

כיום מתנהל בi30 2019 , לי הוא מרגיש יותר אוטו מהאיוניק, זריז , לא חלש ביחס למשפחתיות קומפקטיות אחרות ולא יודע למה כל פעם שאני רואה אותה בחניה אני מחייך.

אולי זה קליק שהיה לי עוד שראיתי אותה בסוכנות יונדאי כשרק הגיעו לארץ...

אבדוק את הקונה והI30 יש דברים לשים לב? גרסאות מועדפות? שנתון?

פורסם

קונה אחלה רכב, יש דגם חזק 1.6 טורבו שיעלה לירושלים בקלילות

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
בתאריך 21.2.2024 בשעה 14:13, Michazzz כתב:

קונה אחלה רכב, יש דגם חזק 1.6 טורבו שיעלה לירושלים בקלילות

אני אסתכל - האם שנים\דגמים ספציפיים להסתכל ? בעיות ידועות?

בנוסף איך סקודה פאביה בשנים דומות ? היה למשפחה שלי חוויה טובה איתה בעיקר עם הדגם הידני.

פורסם

החיסרון העיקרי זה הגיר, שלא נחשב כאמין במיוחד.

הייתי מעדיף איביזה שתהיה מרווחת יותר או פולו שתהיה איכותית יותר ועם מושב נח. אבל קח בחשבון את הגיר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 12 דקות, yulianx כתב:

החיסרון העיקרי זה הגיר, שלא נחשב כאמין במיוחד.

הייתי מעדיף איביזה שתהיה מרווחת יותר או פולו שתהיה איכותית יותר ועם מושב נח. אבל קח בחשבון את הגיר.

האם יש מה להסתכל על ידנית? והפאביה מרווחת יותר מהאיביזה בדר"כ לא?

פורסם

הבחירה שלי האישית תהיה גם ההמלצה שלי.

שיבדקו סיטרואן C3.

בתקציב שלהם הם קונים רכב ממודל 2021-2022. בהתחשב בעובדה שהרכב מגיע עם 5 שנות אחריות, הם ירכשו רכב משומש שיש לו עוד 2-3 שנים לאחריות. 

המנוע, חזק וסוחב. 1.2 טורבו זריז מאוד ולא חסר לו. הגיר 6 הילוכים יפני ואמין. בנסיעה רגועה גם חסכוני מאוד.

הנוחות ללא תחרות. והמרכב לא ג'יפוני אבל כן מרגיש יותר גבוה מסופרמיני אחרות. 

האבזור במחיר הזה בגרסא הגבוהה הוא בהחלט משהו שתתקשה למצוא אצל המתחרים, מה שנקרא קצרה היריעה מלפרט, אבל בגדול יש הכל, מחלונות שחורים למערכת אנדרואיד למראה מתכהה ומגביל מהירות ובקרת שיוט וקורא תמרורים ואורות גבוהים אוטומטיים וחיישני לחץ אוויר ווהרשימה לא נגמרת. 

מבחינת ערך לשקל זו העסקה לדעתי המשתלמת ביותר.

אני אישית רכשתי 2 כאלו. לא מוצא תחליף, רכבים קוראיניים או יפניים לא מתקרבים לנוחות או לאבזור או לתחושה. ומאלצים אותך להתפשר על השנתון כמה שנים אחורה. 

פורסם
לפני כשעה, carNroll כתב:

האם יש מה להסתכל על ידנית? והפאביה מרווחת יותר מהאיביזה בדר"כ לא?

הפאבים הגיע מאוד פשוטה בגירסה הידנית.

בדור לפני האחרון הפאבים לא הייתה מרווחת במיוחד עם מושב אחורי לא נח.

לגבי הסיטרואן צריך לציין את הרצועה הבעייתית..

פורסם
בתאריך 22.2.2024 בשעה 20:07, yulianx כתב:

הפאבים הגיע מאוד פשוטה בגירסה הידנית.

בדור לפני האחרון הפאבים לא הייתה מרווחת במיוחד עם מושב אחורי לא נח.

לגבי הסיטרואן צריך לציין את הרצועה הבעייתית..

בשעה טובה בישרו לי שהזוג מתרחב ל זוג+1 כלומר דגש הבטיחות והיכולות להכניס עגלה וכו עלה.

איך הקונה לעומת ארונה בשנים דומות? ההורים שלי (סבים ל6) מאוד מרוצים מהאוטו ונראה שיש מקום יחסית.

בנוסף בחיפוש יונדאי קונה יש על מה לשים דגש? גרסה ספציפית או בעיות ידועות?

• תוכן חדש...