Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שאלה בקשר לביטוח צד ג'


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיצר, הסיפור הולך ככה, רציתי להכניס את עצמי לחודשיים לביטוח על הרכב שלנו ביטוח חובה+צד ג' עד שהפוליסה מתחדשת ואז אני יכנס שמה קבוע

דברנו אם סוכן הביטוח שלנו ביום חמישי והוא אמר שהכול בסדר והוא יארגן את זה, היום פתאום הוא מתקשר ואומר לי שאי אפשר לעשות את זה אתה תצטרך לחכות חודש ואז יכניסו אותך אבל זה לא משתלם כי זה יהיה רק לחודש(עד אוגוסט) אז אל תנהג חודשיים ותחכה. כול החברים שלי, הלכו באותו יום לסוכן ביטוח וקיבלו באותו יום את האישור של הביטוח, אני לא מבין למה אני צריך להמתין חודש? יש לזה ביסוס מסויים? משהו יכול להסביר לי, להאיר את עיניי?

×
×
  • תוכן חדש...