Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם!

בעקבות פטירה פתאומית של המנוע של הניסן מיקרה 2012 שלי, נתקלתי בדילמה קטנה.

קיבלתי המלצה מקרוב משפחה שאם אני אחכה חודש חודשיים, רכבים שנת 2024 יעלו על הכביש, יתפרסם מחירון חדש והמחירים של המשומשות ירדו בהתאם.

בהינתן אני אוכל לשרוד חודש חודשיים בלי רכב, האם באמת כדאי לי כלכלית לחכות את החודש חודשיים האלה, או שלא באמת תהיה להן משמעות ואין לי מה לצפות למחירים נמוכים יותר בחודש ינואר או פברואר 2024 לעומת מה שאפשר למצוא היום ביד 2?

תודה מראש!

פורסם

המחירונים מזמן מחושבים לפי חודש עליה לכביש כך שלהחלפת שנה יש פחות משמעות.

בכל מקרה ברור בעוד חודשיים המחירונים ירדו.

ונבואה ניתנה לשוטים.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

המחירון מתעדכן כל חודש.
בד"כ אין ירידה דרמטית בין דצמבר לינואר. לפעמים אין ירידה בכלל. תלוי במצב השוק.

אם אתה צריך רכב עכשיו - תקנה עכשיו.
אם לא חייב רכב עכשיו - אז לא.

הדבר היחיד שאולי כן רלוונטי בסיפור הזה - שכרגע כמעט ולא עולים רכבים חדשים על הכביש, כי מי שרוכב רכב חדש - בד"כ מבקש שהרכב שיעלה לכביש בינואר, ובינואר - פברואר  יהיה היצע גדול יותר של רכבים בחברות הטרייד אין. אבל לא הייתי בונה לנפילה דרמטית במחירונים.

עריכה אחרונה על ידי rolling_stony
  • אהבתי 1
פורסם

מה תקציבך?

המחירון של רכבים יחסית חדישים אכן חודשי, אבל מעשית זה מעניין את שמאי הביטוח. סוכנויות הרכב יחשבו שנתי לפי מה שנוח להן. ברכבים יותר ישנים החישוב שנתי. לא ציינת את תקציבך, כך שלא ברור לאיזה קבוצה אתה מכוון.

שנית, גם חיפוש רכב אורך זמן מה, 2024 זה בעוד שבועיים, כך שלא מדובר בהמתנה ארוכה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

מה תקציבך?

המחירון של רכבים יחסית חדישים אכן חודשי, אבל מעשית זה מעניין את שמאי הביטוח. סוכנויות הרכב יחשבו שנתי לפי מה שנוח להן. ברכבים יותר ישנים החישוב שנתי. לא ציינת את תקציבך, כך שלא ברור לאיזה קבוצה אתה מכוון.

שנית, גם חיפוש רכב אורך זמן מה, 2024 זה בעוד שבועיים, כך שלא מדובר בהמתנה ארוכה.

התקציב שלי נע בין 35 ל45 אלף.

התקווה היא למצוא רכב מיני/סופרמיני אמין ויחסית צעיר (שנתון 2017-18 ומעלה) שעבר לכל היותר 15,000 קילומטר בשנה.

הרכבים שאני מסתכל עליהם כרגע זה מיצובישי ספייס סטאר, יונדאי i10 וקיה פיקנטו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

באותו נושא - התקציב שלנו מאפשר לנו IX35 או ספורטז 2015/2016. השנתון מתחלף אוטוטו, יש משמעות? האם כדאי לחכות שבוע - שבועיים?

פורסם (נערך)

כל חודש המחירון מתעדכן.
המחירון של ינואר יוצא עוד 4 ימים. כן כדאי להמתין 4 ימים, אלא אם אתה חייב רכב מחר על הבוקר.
אין משמעות גדולה להחלפת שנתון, כי כאמור המחירון מתעדכן כל חודש ולא פעם בשנה.

הערכה שלי מנסיון העבר (רק הערכה גסה, אני לא נביא) - המחירון ינואר של הרכבים שאתה מדבר עליהם - שהם גם מבוקשים יחסית,  יכול לרדת ב 1000-2000 שח, לא יותר. יכול גם לא לרדת בכלל.

עריכה אחרונה על ידי rolling_stony
  • תוכן חדש...