Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

מעבר ליד2, רציתי לשאול האם יש אתרים מומלצים למכירות רכבים של ידיים פרטיות, יד2 כבר לא נראה לי המקום הכי טוב לכך.

הפייסבוק מרקטפלייס רלוונטי לכך? כי המידע שם בדר"כ מצומצם וקשה לקבל אינדיקציה על מצב הרכב לעומת מודעה עם פרטים.

יכול להיות שיש עוד אתרים שאני לא מכיר ויכולים לעזור לשאר חברי הקהילה, אולי אפילו שמות של קבוצות בפייסבוק (אם זה לא נוגד את חוקי האתר).

תודה.

עריכה אחרונה על ידי shlulu
פורסם

מכרתי רכב לפני כשבוע.

פרסמתי גם ביד2 וגם בפייסבוק.

היו לי 4-5 פניות מיד2 - 2-3 סוחרים ועוד 2 טלפונים שאחד מהם סגר איתי.

במקביל מפייסבוק היו לי למעלה מ-10 פניות, רק 2 התקדמו והיו רציניים אבל לא הגיעו בפועל כי הרכב נמכר לפני.

• רעיון טוב! 1
פורסם

יש אצלנו בפורום לוח למכירה.

אם לדגם שלך יש קבוצת פייסבוק גם אופציה טובה.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...