Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מוצאים מנקה לבית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הבעיה מבחינתי עם ניקיון עצמאי, ומשפחה עמוסה, זה שאתה מוצא את עצמך רק עושה את הבייסיק.

פתאום מצאתי את עצמי לא מצליח להגיע לניקוי מקלחונים.

לא מגיע לניקוי זכוכיות חלונות שצריך לפרק, רשתות שצריך לשטוף.

אפילו תנור חדש שמתחיל לקבל שכבת לכלוך.

ואז יש לך רשימת דברים שכל אחד נהיה פרוייקט ואתה לא מגיע אליהם.

איך אתם מנקים חלונות ורשתות? חלונות אמרו לי שיש את המגנט. הזמנתי כזה, ולא הצלחתי לנקות חלון בלי להשאיר סימנים וזה לקח יותר זמן מאשר להוריד חלון ולנקות כמו שצריך משני הצדדים.

אז עשיץי את זה רק בחלונות הכי גדולים שממש כבד לפרק. היה מבאס.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
  • אהבתי 1
פורסם

עם 2 ילדים קטנים ולו"ז עמוס להרים את צעצועים מאמצע המטבח חזרה לפינת המשחקים זה הישג.  וגם זה כדי לא לדרוך עליהם באמצע הלילה.

בימים קשים במיוחד גם אותם בועטים הצידה ליד הקיר שיחכו לבוקר.

מזווה, חלונות, מקלחונים.. שמע .. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

עם ילדים קטנים אתה בשלב מסוים מרים ידיים ומודה בתבוסה. אצלי הם סוף סוף גדלו קצת כך שאפשר לדרוש (ולקבל!) מהם איסוף צעצועים החל מגיל גן ומעלה, שאיבה החל מיסודי ועלק ספונג'ה מכיתה ג', אבל זה עדיין מספיק בקושי. יש לי אזורים שלמים בבית שהם פשוט crusty - לא מצאתי תרגום הולם בעברית..

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אתה פועל לא נכון ומבזבז אותם על עבודות של פעם בשבוע.

אצלי אחת ממונה על הזבל והשנייה על המדיח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

תמיד יש מה לשפר. למדיח יש לו"ז מסודר, אני לא נוגע בו. באופן אירוני דווקא מס' 4 שהוא בכלל בגן מסדר יותר טוב מכולם... כשנגיע לשלב הסנדוויצ'ים העצמאי יהיה אולי סיכוי (או תירוץ אחד פחות) לנקות את המטבח.

בינינו, כן? המשוכה הכי גדולה פה זאת בכלל האישה - לשכנע אותה להאציל סמכויות ולהפסיק להתייחס לחבורת אוכלי החינם האלה כאילו שהם תינוקות בני יומם חסרי ישע 🤪

עריכה אחרונה על ידי hans
  • מצחיק 3
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• אחראי פורום
פורסם
לפני 28 דקות, hans כתב:

המשוכה הכי גדולה פה זאת בכלל האישה - לשכנע אותה להאציל סמכויות ולהפסיק להתייחס לחבורת אוכלי החינם האלה כאילו שהם תינוקות בני יומם חסרי ישע 🤪

1:1 המצב אצלי. 

מהרגע שהם הולכים לבד, אני מאמן אותם להיות בהמות משא ורק ההיא בולמת.

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 3 שעות, KipodYam כתב:

פתאום מצאתי את עצמי לא מצליח להגיע לניקוי מקלחונים.

לא מגיע לניקוי זכוכיות חלונות שצריך לפרק, רשתות שצריך לשטוף.

אפילו תנור חדש שמתחיל לקבל שכבת לכלוך.

ואז יש לך רשימת דברים שכל אחד נהיה פרוייקט ואתה לא מגיע אליהם.

אני בגישה הפוכה. המנקה אצלי היה בא בשביל הבייסיק- לנקות את הבית, ודווקא את הפרוייקטים אנחנו עושים, בעיקר בגלל התדירות הנמוכה שנדרש לבצע אותם. 
כמה פעמים בשנה צריך לנקות חלונות? להרביץ ניקיון למקרר? 

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני כשעה, hans כתב:

בינינו, כן? המשוכה הכי גדולה פה זאת בכלל האישה - לשכנע אותה להאציל סמכויות ולהפסיק להתייחס לחבורת אוכלי החינם האלה כאילו שהם תינוקות בני יומם חסרי ישע 🤪

תלמד ממני ותהיה יותר גרוע מהם. זה עוזר לאישה להאציל סמכויות.

לקח לאשתי שנים להשלים עם העובדה שאף פעם לא אקפל כביסה בסטנדרטים שלה כי אני פשוט לא רואה את ההבדל ואותו הדבר בנושא הסדר. פשוט לא מבין מה לא מסודר (באמת לא מבין. לקח לה הרבה שמן לקבל את זה שאני דפוק במה שקשור לסדר).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...