Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דחוףףףףףף

היי , אולי ממכם תבוא הישועה בע״ה

מעוניין להוציא רכב מסוכנות רכב.

- רכב מסוג מרצדס שנת 2016 ביבוא אישי . אני מתחיל להבין שממש אבל ממש קשה לבטח אותו ללא היסטוריה רציפה של ביטוחים בעבר. 

מה עושים ? אף חברת ביטוח לא רוצה לבטח. 

יש לי את כל הדוחות המפורטים שביקשו לרכב אך רק בגלל העבר הביטוחי הלא רציף שלי לא רוצים לבטח. 

מישהו יודע למי אפשר לפנות ? 

יש פה אולי עו״ד שמומחה במקרים כאלו ? 

אודה לעונים. 

פורסם

מה הקשר לעו"ד?
אלו חברות פרטיות שלא רוצות לבטח אותך וזכותן

סתם זורק רעיון, לקחת רכב קצת פחות "רגיש" לביטוח לנהג בלי היסטוריה.
תצבור היסטוריה ואז תקנה מה שמתאים לך

אגב, דחוף זה לא!

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ידידי ,

שאלת מה הקשר לעורך דין אז תתפלא לשמוע שלאחר התייעצויות ובדיקות - עלה שיש אפשרות לערער לחברות ביטוח באמצעות עורך דין לעניינים אלו ולהוכיח את יושר הנהיגה שלי. 

דבר נוסף על סמך מה החלטת ששאלתי איננה דחופה ? נראה שהתעצבנת ושאינך מסכים לי לשאול פה שאלות.. האם האתר בבעלותך הבלעדית ?  

• רעיון גרוע 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

סתם לצורך העניין, אנשים כותבים "דחוףףףףףףףףףףף" כשהם נמצאים מחוץ לרכב באמצע שום מקום ויורד גשם והם לא מצליחים לפתוח את הרכב, אז הם מעלים "דחוףףףףףףףף" ומבקשים עצה איך לפתוח את הדלת שנתקעה וכדומה.

אז ברור שגם לך העניין דחוף, אבל לנו לא.

וכשזה דחוף במת אז כולם יתאמצו לסייע גם אם אין להם מידע אישי הם יבדקו עם חבר או באינטרנט, כי אכפת להם, וקשה להם לשמוע על אחד שהוא תקוע מחוץ לאוטו ויורד גשם.

אבל ביטוח לאוטו, ברור שזה חשוב אבל בחייאת.

ובקשר לשאלתך, יש שתי אופציות שאני מכיר,

1 לרשום בבעלות הרכב מישהו נוסף שיש לו עבר ביטוחי ואז יש חברות שיוכלו לצרף את העבר שלו לביטוח שלך.

2 וזה קצת יותר קומבינה, לבדוק אם יש בן משפחה שיש לו ביטוח כולל לכל נהג, שיצהיר שנהגת באוטו שלו בשנים האחרונות, ואפשר להוסיף את זה גם לביטוח [באופציה הזו האמת שאני לא כל כך בטוח שאפשר עם כל בן משפחה, יכול להיות שרק אבא עוזר.]

בהצלחה

ועצה קטנה חפש סוכני ביטוח טובים הם אלופים בזה. ואם אחד אומר לך א"א תנסה עם השני והשלישי. אל תתיאש בסוף תמצא פיתרון.

פורסם

אאל"ט האופציה השניה מוגבלת, דומני עד גיל 32, ובתנאי שהכתובת הרשומה זהה. יכול לספר לך שבן שלי, שנהג במכוניות שלי 7 שנים ואפילו שילם תמורת הביטוח, אבל לא הוסיף עצמו לפוליסה, משלם כעת פרמיה שמנה של מי שלא צבר וותק. 

ודומני שיש עוד תנאי - רצון טוב של המבטח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ועוד תנאי, אי אכפתיות לשקר...

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
  • תוכן חדש...