Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן, אני בן 22, מחפש אוטו לנסיעה לעבודה בין עירונית, רוב הנסיעות שלי כנראה יהיו בפקקים לעבודה, אין לי משפחה או התחשבות במי שיישב מאחורה ככה שהמרווח מאחורה לא משנה לי, מחפש נוחות, חסכון יחסי בדלק ומחיר סבבה (כמו כולם אני מניח)

חשבתי בהתחלה על הקטנות (אייגו, i10 וכו) אבל לא כל כך אוהב את איך שהן מרגישות על הכביש (חלשות ורועדות - במיוחד האייגו)

אז אני כרגע יותר מכוון לסדאן, הi25 יחסית קטנה לסדאן ואני אוהב את זה, האוטו שווה את הקניה? מודל 2015 גרסת 1.6 וזה גם נכנס לי בתקציב של מתחת ל40

חשבתי גם על סקודה ראפיד 2017 שגם נכנסת לי בתקציב אבל קראתי לא מעט בעיות על המצמדים הכפולים וכמה יקר יהיה לטפל בהם, ונראה שדווקא הבעיות מתחילות לצוץ לאחר 7-8 שנים.. + אני מניח שיהיה פחות נוח בפקקים עם הגיר הזה

אשמח להמלצות נוספות למתחת ל40, מעדיף 2015+

עריכה אחרונה על ידי vbsh123
פורסם

אוטו שלא מצטיין בנוחות וגם לא בחסכון בדלק.

היה לי אותו כרכב חליפי לאחר תאונה ושמחתי להחזיר אותו.

שתה בערך 1 ל9 בקיץ בנסיעה שרובה עירונית אך לא פקוקה מדי

פורסם

בין קטגוריית המיני (אייגו ופיקנטו) לסופר מיני עם תא מטען נפרד (אקסנט וראפיד) יש את קטגוריית הסופר מיני שנראה לי עונה יותר על הצרכים שלך.

חפש מאזדה 2, יונדאי i20 או קיה ריו, הן מציעות שילוב טוב בין גודל, מרווח, ביצועים וחיסכון

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, mottis כתב:

בין קטגוריית המיני (אייגו ופיקנטו) לסופר מיני עם תא מטען נפרד (אקסנט וראפיד) יש את קטגוריית הסופר מיני שנראה לי עונה יותר על הצרכים שלך.

חפש מאזדה 2, יונדאי i20 או קיה ריו, הן מציעות שילוב טוב בין גודל, מרווח, ביצועים וחיסכון

הייתי בכיף הולך על מאזדה 2, הבעיה שהוא יקר מדי לתנאים שאני מחפש (עד 2 ידיים, עד 140 קמ, 2015+), גם קיה ריו עוברת את המחיר שלי אם אני לא טועה
יונדאי I20 בתכלס זה אופציה לפחות על פי המחיר, מה היתרונות שלה מול הI25? חוץ מחיסכון (אני מניח כי היא יותר קטנה)

לפני כשעה, zvigolden כתב:

אוטו שלא מצטיין בנוחות וגם לא בחסכון בדלק.

היה לי אותו כרכב חליפי לאחר תאונה ושמחתי להחזיר אותו.

שתה בערך 1 ל9 בקיץ בנסיעה שרובה עירונית אך לא פקוקה מדי

על מה אתה כן ממליץ? מאותו סגנון

עריכה אחרונה על ידי vbsh123
פורסם

בגדול ה I25 בסדר, אך לא מצטיינת בשום דבר, ה1.6 עדיף מאשר ה1.4, שניהם לא חסכונים אך לפחות ה 1.6 בעל ביצועים עדיפים.

הI20 לא חסכונית יותר ומגיעה רק עם מנוע 1.4 אין 1.6.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...