Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכחולים שוב משחקים אותה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברוב התחומים, שוטר יכול לעצור בנאדם אם...... אפשר גם לטפל בחברה שלא נותנת לעובדיה :wink:

אם נייחס את המילה חברה ל אישה , ואת המילה "עובדיה" לשם של בחור זה ישמע מאוד מצחיק :twisted::twisted::twisted::twisted:

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
feint מצטער להגיד לך אחי

אבל אני הנהג הכי רגוע בעולם ..

אולי זה בגלל שאני כל כך הרבה שעות על הכביש

או אולי בגלל שאני בוגר יותר מרוב האנשים שאני מסתובב איתם.

אבל אני הנהג הכי רגוע שפגשתי. ולא. אני לא מתכוון לזה שאני לא יודע לנהוג

תסמוך עלי .. מה שאני עושה עם הבאגי אתם לא תעשו גם עם טרקטור.

דרך אגב - לא . אין לי ריגשי נחיתות חס וחלילה.. אני לא טוען ששחור זה פחות טוב או ששחורים מקופחים .. אני פשוט טוען שבמצב העגום של היום אי אפשר להבדיל ביני לבין ערבי.

אם ערבים לא יכולים לדעת שאני לא ערבי. אני לא מצפה ממשטרת ישראל לדעת שאני תימני ולא ערבי.....אבל זה פשוט צורת החיים פה.. וזה בא כדי להמחיש לכם שאם מדברים קטנים נימאס לכם.. תתארו לכם איך הייתם מרגישים במצב שלי ואם אני יכול להסכים עם המצב הזה - אין סיבה שאתם לא תוכלו

א. גם אני תימני... (ולא מתגאים בדברים כאלה) (בצחוק, אם לא הבנת.. :D )

ב. כל הנושא של השרשור הזה היה מעין דבר "טוב" שהשוטרים עשו, דבר שקורה לעיתים רחוקות. ורוב האנשים כאן, וביניהם אני, גינו את פעולות השוטרים בכלל.

עצם ההתנהגות שלהם וחוסר הדוגמה האישית גורמים לי לשנוא אותם. וזה לא משנה אם הם עושים חיפוש ברכב לתימנים תמימים, או שעוצרים מישהו בנסיעה של 10 קמ"ש יותר מהמותר.

ג. עצה שלי : שים משקפיים כמוני - תיראה ילד טוב :wink:

הראל. 8)

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...