Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכחולים שוב משחקים אותה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו עוד יחשוב שאני עושה יחסי ציבור לכחולי המדים, חס-וחלילה... אבל לפעמים, רק לפעמים, כחול קטן במקום ובזמן הנכון יכול לעשות משהו טוב.

אתמול בצהריים אני נוסע לי במהירות עירונית רגועה בדרך פ"ת ונעצר לפני רמזור כתום. זה לא איזה צומת נידחת שמישהו עשוי לחשוב על לעבור בכתום - זו צומת רחבה (רח' הרכבת למי שמכיר) 2 מטר מהמשטרה.

מאחורי קופצת פתאום איזו פיאסטה ענתיקה, חותכת שמאלה בלי לראות שהיא כמעט מעיפה אופנוען מסכן (שלשם שינוי דווקא נהג נכון, באמצע הנתיב ולא בין הנתיבים) וחוצה את הצומת באדום מלא. אני והאופנוען מחליפים מבטים די המומים (עד כמה שאפשר להיות המום אם אתה חי בארץ יותר מיומיים), ואני מתפלל ממש בקול רם - "הלוואי שראה אותו שוטר".

כעבור דקה האור מתחלף לירוק, ואני ממשיך לנסוע ולפתע - האח-הידד!!! - אני רואה את הפיאסטה ענתיקה בצד הכביש, ושוטרת עצבנית בעליל עומדת לידו עם הקטנוע שלה עם מבט שאין לטעות בו - "אכלת אותה, בנאדם". כהרגלי במקרים כאלה אני מנפנף לנהג בידי בחדווה עצומה (שום תנועות גסות, אנחנו אנשים תרבותים). מיד לאחר מכן אני עולה על גשר מעריב - והעליה משתלבת בתחושת האושר באופן מושלם.

אני כל כך אוהב את הרגעים האלה!!! :twisted:

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה חושב שהמשטרה מהווה איזה שהו גורם שלילי בחברה שלנו. או במגרש המשחקים שכניראה אתה מכנה כביש.. אז יש לך צורת חשיבה ילדותית.

המשטרה צריכה להיות הגורם האחרון שאתה צריך להסתכל עליו כתור משהו שלילי

זה שאנשים לקחו את המושג כביש ועשו ממנו מגרש משחקים ל"גדולים" זה עצוב מאוד

ואם המשטרה היתה עושה קצת יותר ואם היא היתה שמה פחות זין. אולי אחוז הטיפשים על הכביש היה יורד בצורה משמעותית ... אבל זאת רק צורת החשיבה שלי ..

פורסם

איך מהדברים שלו הגעת למסקנה שהוא מתייחס לכביש כמגרש משחקים ?

וכן, לא פעם המשטרה מהווה גורם שלילי.

פורסם

אם היתה רואה איך הם סתם נטפלים לשטויות!! סתם מזיינים תשכל...לא היתה אומר שהם חיובים...כי יש את אלא שנוסעים לך על שתי נתיבים מפה לשם,מפה לשם ואז שאתה עוקף אותם(אפילו מימין).ברמזור הם אומרים לך איך אתה נוסע ושאתה משוגע...והם חושבים שצריך איזה שוטר שיתפוס אותך...ושהם נוסעים ב 20 קמ"ש על שני הנתיבים על זה לא חושבים...(סתם משהו מעצבן שקרה לי היום ואיכשהו קשור לזה..)

פורסם

הסתובבתי לי בראשון עם החברה (אין מושג בדיוק איפה אני לא תושב המקום), כאשר נעצרתי בנתיב הימני ע"י רמזור אדום ומרצוני לבצע פניה ימינה. אחרי כמה שניות בא איזה ערס מקומי מצד שמאל שלי עם מרצדס ישנה (כמו של הערבים) מסמן לי לתת לו לעבור כדי שיפנה ימינה גם כן. סימנתי לו עם היד "בבקשה" ובדיוק התחלף הרמזור לירוק והוא חתך אותי ב"אישור".

פתאום, אין לי מושג מאיפה זה הגיע, אני שומע במגהפון "מרצדס תעצרי בצד!!" וניידת מאחורי מתחילה להאיץ לכיוונו.

איזו הרגשה נפלאה! :yum:

פורסם
מישהו עוד יחשוב שאני עושה יחסי ציבור לכחולי המדים, חס-וחלילה... אבל לפעמים, רק לפעמים, כחול קטן במקום ובזמן הנכון יכול לעשות משהו טוב.

:twisted:

חבל רק שמקרים כאלה נדירים

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם
הסתובבתי לי בראשון עם החברה (אין מושג בדיוק איפה אני לא תושב המקום), כאשר נעצרתי בנתיב הימני ע"י רמזור אדום ומרצוני לבצע פניה ימינה. אחרי כמה שניות בא איזה ערס מקומי מצד שמאל שלי עם מרצדס ישנה (כמו של הערבים) מסמן לי לתת לו לעבור כדי שיפנה ימינה גם כן. סימנתי לו עם היד "בבקשה" ובדיוק התחלף הרמזור לירוק והוא חתך אותי ב"אישור".

פתאום, אין לי מושג מאיפה זה הגיע, אני שומע במגהפון "מרצדס תעצרי בצד!!" וניידת מאחורי מתחילה להאיץ לכיוונו.

זה מה שגורם לך אושר?? שמישהו ביקש רשות יפה ונתת לו לפנות ואז המשטרה דופקת אותו???

מה עשה אותך מאושר פה?

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

פורסם

זה מה שגורם לך אושר?? שמישהו ביקש רשות יפה ונתת לו לפנות ואז המשטרה דופקת אותו???

מה עשה אותך מאושר פה?

למה הוא לא יכול לעמוד מאחוריו כמו כל אזרח שומר חוק נורמאלי אחר? למה הוא חושב שהוא יכול לבוא לעקוף את כולם ולהיות ראשון וזה יהיה בסדר? אבל אם מישהו ירצה לעקוף אותו? לא ולא!

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

מי אמר שהוא רצה לעקוף?? אולי הוא סתם התבלבל ופתאום שם לב שהוא צריך ימינה ולא שמאלה, לא קרה לך אף פעם???

אם הוא ניסה לעקוף את התור אז באמת מגיע לו שיכנסו בו.

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

פורסם
מי אמר שהוא רצה לעקוף?? אולי הוא סתם התבלבל ופתאום שם לב שהוא צריך ימינה ולא שמאלה, לא קרה לך אף פעם???

קרה לי אתמול.

אבל משום מה אני בספק שזה מה שקרה לבחור המסכן... :roll:

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

זה לא קשור!! זה דוגמה שלילית לשוטרים...אני מאמין שיתא מיזה נקי אם הסביר נכון את כל מה שקרה, ואם הבן אדם התבלבל בדרך,הוא לא נכנס באמצע נכון? הוא ביקש רשות יפה..וקיבל אותה..אז למה הזלזול??

פורסם

מצטער להפתיע את כולכם. יש לי רישיון יותר משנתיים. (בן 20) יש לי 2 מכוניות בבית עם דלקן באופן קבע. ויש לי מכונית פרטית שלי. בנוסף לזה עד לא מזמן היה לי פה אופנוע ועכשיו יש לי פה קטנוע.

ואם זה לא מספיק. אני שחור

אז תפסיקו לבכות על פעם או פעמיים שעצרו אותכם.. אין מחסום ביטחוני שלא מעקבים אותי ליותר מ20 דקות ויותר מפעם עשו לי חיפוש באוטו

ולא. אף פעם לא קיבלתי דוח לא על מהירות ולא על שום דבר אחר אפילו דוח חניה צודק אחד לא קיבלתי

ולמרות כל ההשפלה שאני צריך לקבל ממשטרת ישראל רק בגלל העובדה שאני שחור.

אני חושב שהם עושים עשירית ממה שהם צריכים לעשות

אני היתי עובד 8 שעות ביום על הכביש. ואני היתי רואה דברים שלא היתי מאמין שהם קיימים בכלל.. שוב. משטרת ישראל זה לא גורם שלילי.

ובועז- הוא נתן אסתיגות מכחולי המדים כאילו זה משהו שלילי בשורה הראשונה של ההודעה שלו

(אין לי מושג איך עושים ציטוטים) אז לא ציטטתי

ובהקשר לכל אלה שעושים סיפור בגלל שמישהו ביקש לעקוף ?

אז הב אדם ביקש לעקוף זאת הבעיה שלנו על הכביש ?????

אני מצטער להודיע לכם. אם אתם חושבים שהבעיה שלנו בכבישים זה בגלל שמישהו ביקש לעקוף ברמזור והפשע שהוא עשה כל כך נורא....... אז תעשו לי טובה

• תוכן חדש...