Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכחולים שוב משחקים אותה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואם זה לא מספיק. אני שחור...

אין מחסום ביטחוני שלא מעקבים אותי ליותר מ20 דקות ויותר מפעם עשו לי חיפוש באוטו... למרות כל ההשפלה שאני צריך לקבל ממשטרת ישראל רק בגלל העובדה שאני שחור.

דבר ראשון - :shock:

דבר שני - אני מזדהה איתך (למרות שממש ממש קשה לי והמבין יבין... :lol: ).

בכלל - :lol::lol::lol:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שיקו,

מה לעשות, ככה אני מרגיש. כשאני על הכביש אני מרגיש שהמשטרה הם האוייבים שלי.

אני מרגיש כאילו 'מחפשים' אותי.

שלא נדבר על זה שהשוטרים בעצמם עוברים כל הזמן על חוקי התנועה בלי הצדקה. הם מרגישים שיש להם כוח ומנצלים אותו לרעה.

הרי אף אחד לא יתן דו"ח לשוטר בניידת...

פורסם

אני אגיד לכם מה הבעיה הגדולה שלי - ברמה העקרונית - עם השוטרים.

ברוב התחומים, שוטר יכול לעצור בנאדם אם יש חשש סביר לסכנה או תכנון לביצוע פשע. שוטר יכול לעצור אותך על החזקת נשק לא חוקי גם אם עוד לא השתמשת בו. אפשר גם לטפל בחברה שלא נותנת לעובדיה את הבטיחות הנדרשת בחוק, גם אם טרם קרתה תאונה. אפשר למנוע ממפעל אישור עבודה אם לא התקין פילטר על הארובה שלו. לא צריך לחכות שהוא יתחיל לזהם אויר.

בתחום התחבורה, לעומת זאת, מה יכול שוטר לעשות? כל החוקים מתיחסים לדברים שכבר קורים. אני ורוב הקוראים כאן יכולים בטח לזהות מקילומטר נהג אפוף, שמתחיל לזגזג בין נתיבים, שלא זורם עם התנועה, שרואים עליו שעה מראש שהוא הולך לפספס את היציאה מאיילון ולחתוך בשניה האחרונה, או לפנות בלי לאותת. אני ת-מ-י-ד יודע מראש מי יאותת לפני פניה ומי "ישכח".

אבל שוטר לא יכול לעשות כלום עם המידע הזה. כל מה שיש לו זה רק - לחקור תאונות שכבר קרו; או לתת קנסות שהמחוקק קבע ובכך רמז לו למעשה, על סוג הפעילות שמצפים ממנו לעשות.

אז ברמה הבסיסית כבר נמנעת מהשוטר הפעילות החשובה. אז מה נשאר? מוטיבציה ויוזמה אישית? אבל אם מראש המערכת מכוונת את השוטר למצב שאין לו כמעט יכולת פעולה, כמה כבר שוטרים בעלי יוזמה חיובית נשארים במערכת? מעטים. יש כאלה - אבל מעטים.

אם שוטר יוכל להוריד מהכביש נהג אפוף - שלא יודע איפה הוא, שמנסה לנווט בכביש מהיר בלי מידע ומועד לפורענות, שלא יודע איפה הווינקר שלו, שקורא עיתון, ומתגלח (אפילו אם הוא ב"פקק") - הכביש יראה טוב יותר.

הפעם הייתי קיצוני קצת, טוב נו - קצת פרובוקציה לא מזיקה אף פעם :wink:

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

עקב התגובות המעורבות לסיפור שלי אז ככה:

הוא לא טעה ולא בטיח! ובבקשה ה"נחמדה" שלו הוא לא ממש השאיר ברירה - אין לי כל רצון לדפוק לשנינו את המכוניות, עדיף שפשוט יעבור.

הוא פשוט ערס ממוצע שחיפש איך לעקוף את כולם. הגישה הישראלית.

אני מאושר שנדפק!

פורסם

feint - עצוב שמזה אתה שואב את האושר בחיים שלך.

ואם אתה טוען שמגיע לו בגלל שהוא עקף את כולם- וזה בעצם מה שעושה לך רע בחיים

אז אתה בא להגיד לי שבפעם הבאה שאופנוען יבוא לעקוף אותך אתה תסע לו בזיגזגים אה ?

אין בעיה.. ניראה לי שאת הלקח בדיון הזה אתה תקבל מהנהג הישראלי הממוצע :)

פורסם

שלום לכולם !

הגדרה לשוטר הממוצע :

ישראלי מתלהב, חסר ביטחון עצמי בילדות, שקיבל קצת כח וסמכות וחושב שהוא מלך הכביש, אם לא מלך העולם.

כמו כל ישראלי, אוהב שמלקקים לו. אבל יותר גרוע - נהנה לדפוק אחרים...

אני לא יודע לפי איזה שיטה עובדים השוטרים, אבל אני מניח שיש להם מכסת קנסות לכל יום, אז פשוט דופקים את כל מי שהם רואים בהתחלה, אפילו אם בטעות נפל לו השלט "נהג חדש"

או שהוא נסע 105 במקום 90 (מקביל לרצח)... ואח"כ הם יכולים לנוח... :x

במקרה, היום ראיתי סיויק-פשע צהובה ומנופחת, שעוקפת מימין לשמאל הלוך ושוב ובלי לאותת בכלל (אני לא יודע מה היה קורה אם היה עובר אותו אופנוע). לאחר שעקפתי אותו (במהירות לא חוקית) הבחנתי שהנהג הוא - שוטר ! :shock:

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אלוהים ישמור. אני השחור פה .. שכחתם ?!!?

אותי עוצרים ולי עושים חיפושים באמצע העיר..... לא לכם !

ואתם באים בתלונות על המשטרה ?????????

אתם טוענים שהבעיה אצלהם .. שיש להם בעיות בילדות והם נהנים מהסמכות הגדולה שלהם שקוראים להם מניאקים כל היום.. אני חושב שהבעיה אצלכם . אתם אלה שרואים את זה ככה.. בפועל זה לא המצב

ואני רוצה להבין. אתה לוחץ על הגז רק בשביל לבדוק מי נוהג ?

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל אני קבוע רואה שוטרים שדופקים עבירות על ימין ועל שמאל, אני אפילו לא מפחד לבוא לשוטר ולהגיד לא את זה בפרצוף...!

החצופים האלו נוסעים הכי מהר בכביש-(לא בשירות), עוקפים משמאל - מימין...

(עזבו הם ממהרים)...

ראיתי אתמול שוטר עושה חניה כפולה?!?!?!!!!!! הוא נורמאלי??? הרי זה קנס לא יאומן ששוטרים אוהבים לתת??? אז מה הוא התלמד על זה??? הוא חזר מהקיוסק מאושר עם משהו ביד!!!

חוצפה. ואלו השוטרים שלנו הנחמדים!

אני לא ישכח את המקרה שאיזה מישהי ראתה את המפכ"ל או משהו כזה מדבר בפלאפון תוך כדי נהיגה והיה לה האומץ להעיר לו.... הוא קנס את עצמו!! גבר לעיניין אני בכלל ממליץ לשאר השוטרים להתחיל את הבוקר בדו"ח אישי.... יש להם על מה.....

דבר נוסף... הרי לשוטרים יש גם חיים פרטיים.... נראה לכם שהם שמים זיין??? אפילו פחות מאשר שהם על מדים!! הרי הם לא בתפקיד...

באמת אתם חושבים שבאמצע שומקום שאפשר לנסוע 50 60 80 או אפילו 90 - כאשר אפשר לנסוע 20 קמ"ש יותר ועדיין בזהירות הם לא עושים את זה?? הרי גם אם ייתפסו הרי יש את שיקו.. אפריים.. אברהם.. שממיינים את הדוחו"ת ש"יגניבו החוצה" את הדו"ח המיותר.... אתם לא חושבים שהחארטה הזה קורה???!!

פורסם
אלוהים ישמור. אני השחור פה .. שכחתם ?!!?

אותי עוצרים ולי עושים חיפושים באמצע העיר..... לא לכם !

ואתם באים בתלונות על המשטרה ?????????

אתם טוענים שהבעיה אצלהם .. שיש להם בעיות בילדות והם נהנים מהסמכות הגדולה שלהם שקוראים להם מניאקים כל היום.. אני חושב שהבעיה אצלכם . אתם אלה שרואים את זה ככה.. בפועל זה לא המצב

ואני רוצה להבין. אתה לוחץ על הגז רק בשביל לבדוק מי נוהג ?

התכוונת אליי ????

אם כן, אז לא, אני לא עוקף כדי לראות מי הנהג. עקפתי כדי לראות יותר טוב את הסיויק, שהיתה נראית לי מוזר (כמה שטויות אפשר לדחוף בסיויק אחת!).

לפי דעתי ככה (רובם,לא כולם) השוטרים הישראלים מתנהגים...

ואגב, גם אני שחור.

באמת שאין לי שום דבר נגדך, אבל נראה לי שיש לך רגשות נחיתות...

אבל מה הקשר לשחורים ???

איך אתה מכניס את זה? לא צריך בכלל להעלות את זה!

בפעם האחרונה שעצר אותי שוטר ונתן לי קנס, לא רבתי איתו, לא התחננתי אליו, פשוט אמרתי לו בנימוס : "תודה רבה על המתנה לחפש"ש" (ובליבי איחלתי לו סרטן הערמונית).

הראל, שונא-שוטרים... :evil:

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

סיפורי הנהג הישראלי הממוצע

הבוקר התגלגל לו ככל בוקר, התנהלות איטית בפקקי הבוקר של תוך רמת השרון, בתוך התנועה המתנקזת לה אל מחוץ לעיר...

מאחורי אני מבחין ב"ממהר הסדרתי".. כן , כולנו נתקלנו בו - זה שחייב, אבל ח-י-י-ב להיות כבר עכשיו בצד השני של גוש דן, וכל הדרכים כשרות לכך (כולל נהיגה על השוליים, נסיון דריסת קשישות ותלמידי בית ספר ועוד).

נהגנו החביב מזגזג לו דרך השוליים בפקק מאחורי, אני מבחין בו עוד מרחוק.., אך עליה וקוץ בה: אין דרך לעקוף אותי (מכוניות חונות בצד אחד, תנועה זורמת ממול בצד השני..)

נהגנו הממהר נאלץ לרסן את התזזית שאחזה בו, ואני יכול להבחין באכזבה המתפשטת על פניו, איזה מסכן...

אחרי עוד כמה מאות מטרים ממתין הפרס הגדול לנהגנו הלחוץ - צומת עם 2 נתיבים, WOW!

כמובן שהוא חותך וחותך וחותך ו.... מגיע לצידי במקום מאחורי, ממש הישג!

מימינו משתלבת לה צעירה בפולו לבנה, בחורה נאה, שגם מאוד עסוקה בכמה דברים, רק לא ממש בנהיגה; היא מצליחה לעשות 2 פעולות בו זמנית - גם למרוח צללית על עפעפיה, גם לסדר את הEYELINER, ואפילו לדבר בסלולרי תוך כדי..., רק שיש בעיה אחת קטנה - צריך גם ל-נ-ה-ו-ג. זה כבר יותר מדי עבורה ולכן היא לא ממש שמה לב להתנהלות התנועה מסביבה.. הצלחתי לספור 3 כמעטים עד שהיא החליטה שהאיפור ראוי דיו, ואפשר להתייחס גם לנעשה סביב ולקחת חלק פעיל (נגיד ו..) במעשה הנהיגה

למה אני מעלה את זה כאן? פשוט להדגים מהתנהלות אחת של בוקר איך הנהג הישראלי הממוצע מצליח לגרום לכל כך הרבה תאונות (גם הכמעטים הללו הם בעיניי תאונות..)

נמרוד

The higher you go, the harder the fall..

פורסם

יפה מאוד...

עוד דוגמא לאחד הכמעטים הללו הוא אתה.... אשר עסוק כל כך בלהביט בדברים כל כך לא חשובים (כמו החברה של הפודרה שלה?) ובאיזה מפגר שבא לו להסתובב...

סתם בצחוק... אתה לא תשנה אותם ואני אישית באמת מציע לשים עין אל כל אלו כי לא פעם "הצלתי" מתגנדרת או זקן שנרדמו ו"כמעט" נכנסו בי....

נ.ב תגיד היא באמת היתה כוסית??

פורסם
יפה מאוד...

עוד דוגמא לאחד הכמעטים הללו הוא אתה.... אשר עסוק כל כך בלהביט בדברים כל כך לא חשובים (כמו החברה של הפודרה שלה?) ובאיזה מפגר שבא לו להסתובב...

סתם בצחוק... אתה לא תשנה אותם ואני אישית באמת מציע לשים עין אל כל אלו כי לא פעם "הצלתי" מתגנדרת או זקן שנרדמו ו"כמעט" נכנסו בי....

נ.ב תגיד היא באמת היתה כוסית??

1 - ההתבוננות הזאת היתה לצורך הגנה על רכושי ועל עצמי מפני נהגים כאלו, כמו גם מעיין חקר אנטרופולוגי שאני עושה לעצמי על הנהגים הישראלים

2 - כן, היא היתה כוסית :lol:

נמרוד

The higher you go, the harder the fall..

פורסם
feint - עצוב שמזה אתה שואב את האושר בחיים שלך.

ואם אתה טוען שמגיע לו בגלל שהוא עקף את כולם- וזה בעצם מה שעושה לך רע בחיים

אז אתה בא להגיד לי שבפעם הבאה שאופנוען יבוא לעקוף אותך אתה תסע לו בזיגזגים אה ?

אין בעיה.. ניראה לי שאת הלקח בדיון הזה אתה תקבל מהנהג הישראלי הממוצע :)

אני שם לב שאתה מזדהה איתו.

כנראה שגם אתה פועל באותה הצורה ופשוט יוצא להגנת ה"גזע".

ואני לא אסע לאף אופנוען בזיגזגים, מי שרוצה לעקוף מוזמן - בדיוק כמו שעשיתי עם הערס. אבל כשהם נתפסים אני לא נהיה עצוב מזה.

ואל תדאג לי על קבלת לקחים. אני באר שבעי. :wink:

פורסם

feint מצטער להגיד לך אחי

אבל אני הנהג הכי רגוע בעולם ..

אולי זה בגלל שאני כל כך הרבה שעות על הכביש

או אולי בגלל שאני בוגר יותר מרוב האנשים שאני מסתובב איתם.

אבל אני הנהג הכי רגוע שפגשתי. ולא. אני לא מתכוון לזה שאני לא יודע לנהוג

תסמוך עלי .. מה שאני עושה עם הבאגי אתם לא תעשו גם עם טרקטור.

דרך אגב - לא . אין לי ריגשי נחיתות חס וחלילה.. אני לא טוען ששחור זה פחות טוב או ששחורים מקופחים .. אני פשוט טוען שבמצב העגום של היום אי אפשר להבדיל ביני לבין ערבי.

אם ערבים לא יכולים לדעת שאני לא ערבי. אני לא מצפה ממשטרת ישראל לדעת שאני תימני ולא ערבי.....אבל זה פשוט צורת החיים פה.. וזה בא כדי להמחיש לכם שאם מדברים קטנים נימאס לכם.. תתארו לכם איך הייתם מרגישים במצב שלי ואם אני יכול להסכים עם המצב הזה - אין סיבה שאתם לא תוכלו

• תוכן חדש...