Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכם הוציא רישיון נשק?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 שעות, איציק נ. כתב:

אם למישהו יש המלצה על נרתיק הייברידי\קיידקס\WHATEVER, אשמח לשמוע.
התקציב כרגע פתוח כי זה ההבדל אם הוא יהיה עליי או לא, לכן אם נרתיק סופר נוח עולה 500 והנרתיק המעפן עולה 200, זו השקעה לטווח רחוק ואני לא רואה פה בעיה.

יש את בללי שבונה נרתיקים. הוא נמצא ברעננה ומתאים לך את הנרתיק אישית. העלות 350 שקל.

אני הזמנתי arch black עלה לי 100 דולר ולקח לו 3 חודשים להגיע אבל אני במצב שאני לא מרגיש אותו על הגוף. הזמנתי דרך אתר הולסטרס. 

יש את ה alien gear שעולה 70 דולר והוא על אותו עיקרון.

נרתיק מאוד חשוב- יהיה נוח, אתה תלך איתו. לא יהיה נוח הוא יהיה בכספת ( בטח בעבודות שלנו). 

https://www.holsters.co.il/

https://nartigun.com/about/

https://aliengearholsters.com/

פורסם

צירפתי 3 קישורים.

מסתובב עם האקדח כבר עשרה חודשים מוסלק ואין לי חור אחד בחולצה. איזה אקדח יש לך שעושה לך חורים בחולצה?

פורסם

צרפת לחברות, יש להן כל מיני סוגי נרתיקים.

מסתובב כבר מעל ל20 שנה עם אקדח מוסלק. כוונות הברזל של הsw99 שלי תמיד משתפשפות עם כסאות כשאני יושב וזה לאט לאט יוצר חורים קטנים.

פורסם
לפני 8 שעות, asix כתב:

אני הזמנתי arch black עלה לי 100 דולר ולקח לו 3 חודשים להגיע אבל אני במצב שאני לא מרגיש אותו על הגוף. הזמנתי דרך אתר הולסטרס. 

קליפ כפול או הייברידי ?
אני רואה שהקליפ כפול הוא פנימי, זה נוח לך ??
(יש במלאי לדגם שלי, המחיר כרגע 499שח)

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני קניתי את הקליפס הכפול.

את האמת, מאז שרכשתי אותו, אני פשוט לא מרגיש אותו. לעיתים רחוקות שם אותו בשעה 3 ( פחות נוח אבל יותר מוסלק) ורוב  הפעמים שם בשעה 4 ואז הרבה יותר נוח אבל הוא מבצבץ לעיתים מהחולצה אם היא מעט קצרה. להבדיל מקליפס אחד, ברגע שמקמת אותו הוא פשוט לא זז. הוא מקובע וגם הזווית של האקדח מצויינת.

היה לי את הפובוס ( שנותנים מתנה) - פח אשפה ולא נוח.

אחרי זה קניתי עוד נרתיק עם קליפס אחד ששיפר מעט את המצב ( האקדח ישב יותר נמוך ושיפר את המצב) אבל לא היה אידאלי.

הנרתיק הנוכחי של black arch פשוט פתר הכל ואני לא מרגיש אותו עליי.

כמה נקודות:

1) לקחת בחשבון מידה טיפה גדולה יותר במכנסיים. אין מה לעשות.

2) מה שנוח לאדם אחד לא בהכרח נוח לאדם שני. הבעיה בנרתיקים - רק אחרי שאתה קונה ומנסה אתה יכול לדעת אם זה נוח או לא.

3) יש עוד כמה באותו עיקרון כמו ה black arch ויותר זולים - לדוגמא alien gear. יתרון של בללי - תוצאת הארץ, לא צריך לחכות 3 חודשים, זול יותר, התאמה אישית.

בשבוע הראשון אתה תרגיש שזה כמו קוץ בתחת. אחרי זה תתחיל להתרגל ותבין מה הפוזיציות הנוחות לך. 

• אהבתי 1
פורסם

הייתי היום במטווח אריאל. בחרתי במצדה סלים. סה"כ הרגשתי התאמה טובה ושהוא יושב לי טוב. 

3,800 ש"ח כולל הכשרה (לכאורה ההכשרה בחינם אם קונים שם אקדח, אבל בפועל במקומות אחרים האקדח זול יותר, אז זה מתקזז פחות או יותר). היה קצת עמוס, אבל סה"כ בסדר. 

במטווח עצמו, אחרי כמה מחסניות שפגעתי ממש טוב המדריך אמר שנתרגל קצת דברים אחרים. ירי במצב כריעה, ירי עם יד אחת ושליפות. 

מחכה כבר לקבוע אימונים בהמשך.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 18.7.2024 בשעה 23:35, איציק נ. כתב:

לצערי לא היה להם נרתיק חיצוני למוסברג, אלא רק את הפנימי שהם נותנים מתנה (אין גם צפי מתי יהיה) - ולכן אני כבר מחפש במקומות אחרים נרתיק טוב לנשיאה חיצונית כי הפנימי נראה מציק ברמות, שלא לדבר על זה שצריך מכנס במידה אחת או שתיים יותר ממה שאתה לובש בד"כ.

תנסה עוד כמה פעמים עם נרתיק פנימי ואולי תתרגל. 

בנשיאה גלויה לאזרח אין שום יתרון לדעתי, רק חסרונות. תסליק. כמה שפחות יודעים - יותר טוב. 

אין לכם מושג כמה מקרים של ויכוחים סתמיים הפכו לתלונות שווא של איום בנשק כי הצד הלא חמוש פשוט הגיש תלונה על הצד החמוש ומשם החרמת הנשק ע״י המשטרה היא קצרה מאוד. במקרים שאני שמעתי עליהם המשטרה החרימה את הנשק בלי שום צורך בהוכחות.

תסליקו.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

^ לפני 20 שנה זה בדיוק מה שקרה לי. ועוד עם נרתיק מוסתר. מישהו איים עלי בכביש ואח"כ הגיש תלונה שאיימתי עליו בנשק (להד"מ).

זה הסתיים בתלונה הדדית וכמעט לקחו לי את הנשק.

פורסם (נערך)
בתאריך 19.7.2024 בשעה 06:47, asix כתב:

יש את בללי שבונה נרתיקים. הוא נמצא ברעננה ומתאים לך את הנרתיק אישית. העלות 350 שקל.

יש את ה alien gear שעולה 70 דולר והוא על אותו עיקרון.

נרתיק מאוד חשוב- יהיה נוח, אתה תלך איתו. לא יהיה נוח הוא יהיה בכספת ( בטח בעבודות שלנו). 

https://www.holsters.co.il/

https://nartigun.com/about/

https://aliengearholsters.com/

איזה נרתיק של Black Arch הזמנת? פנימי? אפנדיקס? אשמח לדגם / תמונה

**עריכה** - ראיתי עכשיו שהגבת - אפשר למחוק

עריכה אחרונה על ידי elad_w
פורסם
לפני 4 שעות, RBRB כתב:

תנסה עוד כמה פעמים עם נרתיק פנימי ואולי תתרגל. 

בנשיאה גלויה לאזרח אין שום יתרון לדעתי, רק חסרונות. תסליק. כמה שפחות יודעים - יותר טוב. 

חייב להסליק. חשבתי שאפשר למצוא פתרון מוסלק לא רע גם עם נרתיק מחוץ לחגורה....

אנסה את מה שאתה אומר.

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

להסליק מבחוץ אפשר רק עם ביגוד ארוך (ג׳אקט  של חליפה לדוגמא).

אני לא ממש רואה איך זה ריאלי עם הטמפ בישראל.

פייר אפנדיקס - עם נרתיק טוב! (הבדל שמיים וארץ) וחגורה טובה זה game changer.

כן דורש כאמור מכנסיים יותר רחבים.

לנרתיקים פנימיים - 

Tenicor

tier 1 concealed

t Rex arms

הראשון לא כולל מחסנית והכי קטן (certum או אם רק אפנדיקס velo - ממש ממש טובים.

לגבי מכנסים שלא תרגיש אותם - arrowhead tactical למכנס יומיומי (אני משתמש בו אבל עם חגורת נשק רגילה) שווים כל גרוש.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
בתאריך 19.7.2024 בשעה 16:26, asix כתב:

אני קניתי את הקליפס הכפול.

את האמת, מאז שרכשתי אותו, אני פשוט לא מרגיש אותו. לעיתים רחוקות שם אותו בשעה 3 ( פחות נוח אבל יותר מוסלק) ורוב  הפעמים שם בשעה 4 ואז הרבה יותר נוח אבל הוא מבצבץ לעיתים מהחולצה אם היא מעט קצרה....

...

1) לקחת בחשבון מידה טיפה גדולה יותר במכנסיים. אין מה לעשות.

2) מה שנוח לאדם אחד לא בהכרח נוח לאדם שני. הבעיה בנרתיקים - רק אחרי שאתה קונה ומנסה אתה יכול לדעת אם זה נוח או לא.

...

בשבוע הראשון אתה תרגיש שזה כמו קוץ בתחת. אחרי זה תתחיל להתרגל ותבין מה הפוזיציות הנוחות לך. 

קוץ בתחת, מידה יותר גדולה במכניים - מיילא.

זה לא מפריע לך בנהיגה שזה בשעה 4 ?

בתאריך 19.7.2024 בשעה 17:18, topop כתב:

במטווח עצמו, אחרי כמה מחסניות שפגעתי ממש טוב המדריך אמר שנתרגל קצת דברים אחרים. ירי במצב כריעה, ירי עם יד אחת ושליפות. 

ב"להב" בחולון גם נתנו לנו לתרגל ירי במצב כריעה + ירי מאחורי מסתור (נניח שאתה צמוד לקיר ואתה צריך לירות דרך פתח של דלח\חלון, כמטאפורה).
ירי עם יד אחת למתחילים נשמע כמו לא רעיון טוב במיוחד, אבל קטונתי....

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 26 דקות, איציק נ. כתב:

זה לא מפריע לך בנהיגה שזה בשעה 4 ?

פחות מאשר בשעה 3 ( ניסית גם שעה 2 והיה נוח אבל הכניסה ויציאה היו מעצבנים).

בסמית שאני קניתי הידית אחיזה מאוד מחוספסת. מזל שהרכב ליסינג כי אני לא יודע מה ההשפעה של זה על הריפוד של הרכב לאורך זמן. 

פורסם
לפני 46 דקות, איציק נ. כתב:

ירי עם יד אחת למתחילים נשמע כמו לא רעיון טוב במיוחד, אבל קטונתי....

זה משהו שאתה יכול לעשות אח״כ בעצמך.

זה כן חשוב - כתבתי למעלה כמה סיבות כבר בעמודים קודמים.

לגבי הזוית מאחורה / בצד - אל תפחד פשוט להזיז את הנשק בנהיגה.

לא ריאלי לשלוף מאחורה בנהיגה

וגם בצד זה בעייתי בגלל החגורה 

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...