Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

יותר מידי פעמים נשרפים לי המנורות רוורס והבלימה במזדה 3 שנת 2008

כל כמה חודשים נורה אחרת נשרפת. כרגע נשרפו לי מנורת רווס אחת ומנורת בלימה אחת. 

מישהו אמר לי שאני צריך לשים נורות איכותיות של פיליפס או חברה אחרת ששכחתי את שמה כרגע 

אז איפה אני מוצא נורות כאלו , זה נורות שיש בארץ? האם אני צריך לבקש מהמוסך לשים לי נורות איכותיות של פיליפס או החברה השנייה? 

ואם אין בארץ, אפשר להזמין מחו"ל? זה חוקי להביא לארץ נורות רכב מחו"ל?

תודה מראש

עכשיו אני רואה שיש נורות של פיליפס אצל משה חלפים

https://www.mosheparts.co.il/category/נורות-1

איזה מתאימות למזדה 3 מהרשימה בלינק ששמתי?

נורת רוורס ונורת בלם 

עריכה אחרונה על ידי jacobgan
שכחתי לרשום משהו

🚗 MAZDA 3 2008

פורסם (נערך)

לא צריך להזמין מנורות לרכב מחו"ל.

קנה מנורות תוצרת HELLA/OSRAM או פיליפס. 

בספר הרכב בדרך כלל מופיע איזה מנורות מתאימות לאור רוורס/בלימה. או שתפרק ותצלם את המנורות המותקנות אצלך ברכב ואני אנסה לעזור לך למצוא

מנורות לרכישה בארץ.

https://www.justmotor.co.il/

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

רלוונטי רק לנורות הלוגן.

בנורות להט רגילות אפשר לדעת בלי בעיה. 

תחליף את כל הנורות שיש בשני הפנסים בנורות של  Osram/Hella/Philips, את כולן ולא רק את זו שנשרפה, יעלה איזה 70-100  ש"ח ל 10 נורות ואז תעקוב אם במקום אחד ספציפי יש בעיה. 

פורסם

מניסיון שלי לא. אף פעם. זאת אומרת אם נשרפות זה אחרי כמה שנים. 

זו כמו נורת ליבון רגילה שהיו בכל מנורה בבית עד לפני כמה שנים, תמיד החלפנו אותן תוך אחיזה בזכוכית והכל היה בסדר.

פורסם

מחליף ללקוחות לנורות לד. באים אחרי נסיעה שהאורות היו דולקים. אני נוגע ביד ישר היא הופכת לשחורה. כל הנורות חניה נורות ברקס ורוורס. אני נוגע בהם רק עם נייר. מתייחס אליהם כמו נורות הלוגן.

פורסם
לפני כשעה, NTZSV כתב:

מחליף ללקוחות לנורות לד. באים אחרי נסיעה שהאורות היו דולקים. אני נוגע ביד ישר היא הופכת לשחורה. כל הנורות חניה נורות ברקס ורוורס. אני נוגע בהם רק עם נייר. מתייחס אליהם כמו נורות הלוגן.

לא יודע להגיד בוודאות מה נכון לעשות ומה לא אבל להזיק זה בוודאי שלא יכול.

• תוכן חדש...