Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגביל מהירות בחניון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מותקנים אצלנו בחניון מגבילי מהירות (באמפרים) של 30 קמ"ש (הכוונה שרק אם נוסעים מעל 30 קמ"ש זה ממש מפריע).

אחרי שהותקנו המגבילים הקיימים, קמה סערה של בכיינות שזה מפריע, כואב, לוחץ, יתבעו את הוועד וכול'. כמובן שאף אחד לא עשה כלום והתרגלו.

אבל!! - 

30 קמש בחניון זה מהיר לחניון , ובכ"ז יש בחניון יישורת שבה נהגים מפתחים מהירות לדעתי של מעל 30 קמ"ש וזה מפחיד.

אני רוצה להתקין במקום אסטרטגי ביישורת הזו מגביל של 20 קמ"ש. מי שיחלוף עליו במהירות מעל 20 קמ"ש, יחטוף זעזוע רציני.

אבל בגלל שאני יודע שתקום שוב סערה, אני רוצה להשאיר פתח בשני הצדדים למעבר של צמיגים. מי שייסע בזהירות ולאט מספיק וגם ירצה לא לעלות על המגביל, יוכל לנסות לנסוע דרך הפתחים הללו.

כל הרקע הנ"ל לצורך השאלה הבאה:

האם יש רוחב סטנדרטי פחות או יותר לרכבים פרטיים שבו אמקם את הפתחים הללו?

• משעמם 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בלי קשר לבכיינות - לך, כדייר בבנין אין זכות להכניס שינוי ברכוש המשותף.

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, tan tan כתב:

ואם הוא ועד הבית?

זו כמובן החלטה שתתקבל באסיפת הדיירים. כמו שהתקבלו מגבילי המהירות הקודמים.

וכמובן שיבוצע ע"י הוועד (ואני גם כבוד הוועד...).

עריכה אחרונה על ידי usafun
פורסם
בתאריך 22.9.2023 בשעה 08:53, usafun כתב:

מותקנים אצלנו בחניון מגבילי מהירות (באמפרים) של 30 קמ"ש (הכוונה שרק אם נוסעים מעל 30 קמ"ש זה ממש מפריע).

אחרי שהותקנו המגבילים הקיימים, קמה סערה של בכיינות שזה מפריע, כואב, לוחץ, יתבעו את הוועד וכול'. כמובן שאף אחד לא עשה כלום והתרגלו.

אבל!! - 

30 קמש בחניון זה מהיר לחניון , ובכ"ז יש בחניון יישורת שבה נהגים מפתחים מהירות לדעתי של מעל 30 קמ"ש וזה מפחיד.

אני רוצה להתקין במקום אסטרטגי ביישורת הזו מגביל של 20 קמ"ש. מי שיחלוף עליו במהירות מעל 20 קמ"ש, יחטוף זעזוע רציני.

אבל בגלל שאני יודע שתקום שוב סערה, אני רוצה להשאיר פתח בשני הצדדים למעבר של צמיגים. מי שייסע בזהירות ולאט מספיק וגם ירצה לא לעלות על המגביל, יוכל לנסות לנסוע דרך הפתחים הללו.

כל הרקע הנ"ל לצורך השאלה הבאה:

האם יש רוחב סטנדרטי פחות או יותר לרכבים פרטיים שבו אמקם את הפתחים הללו?

תעשה פתח אחד ברוחב צמיג ופתח שני ברוחב 3 צמיגים 

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אין טעם לעשות את זה. ברגע שאנשים יבינו איפה לעבור בדיוק, הם יסעו שם על 80 בתוך החניון. 

תשים את הבאמפרים הכי אכזריים שיש,  בלי מרווחים, ושיסעו לאט.

אני גם גר בבניין עם חניון תת קרקעי. אומר לך מנסיון. 

מתלוננים? זה מה יש.

יעבור להם אחרי כמה ימים, כמו כל תלונה בקבוצת הדיירים. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

שונא את הדבר הזה, במיוחד עם רכב נוקשה שרוצים לשמור עליו...

אבל כנראה אין ברירה, במיוחד בגלל אלו שלא נוהגים בהתאם לתנאים.

חשוב לפזר את המשוכה הזו במקומות הנדרשים ובמידה נכונה. הגזמה יוצרת תסכול וכעס.

פורסם

בהיעדר תרבות ובהנחה שאינכם מתכוונים לבצע אכיפה בחניון,

אישית לא מצאתי פתרון מיתון מהירות יעיל יותר מאשר יצירת אילוץ של תמרון נהיגה - זה יכול להיות שני באמפרים איומים ונוראיים שמוצבים בדירוג כך שהברירה היחידה למי שלא רוצה לעלות עליהם ולאט לאט לפרק את המכונית שלו, היא לתמרן בין השניים. סוג של שיקיין.   

• רעיון טוב! 2

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

בקיצור לחובבי ג'מיקנה.

צריך להתחשב באלו שהם פעם ראשונה באותו מסלול. סיבוכיות יתר היא לא במקום. עלולה להוביל לתגובות המלטות מסוכנות.

המכשול צריך להיות ברור ופשוט.

• אהבתי 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 27.9.2023 בשעה 12:25, קרמבו כתב:

בהנחה שאינכם מתכוונים לבצע אכיפה בחניון,

הייתי שמח לבצע אכיפה, אבל זה כאב ראש. צריך לייסד תקנון. להעביר אותו באסיפת דיירים. לאשר מול דיירי הבניין השני. להכניס אותו באופן חוקי למסמכי הבית המשותף. רק זה שנתיים... ורק אחכ אפשר לחשוב איזה אכיפה. 

מעניין - מה הרעיון שלך לאכיפה?

• תוכן חדש...