Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח!

אני צריך להחליף צמיגים לאיביזה 1.6 ידנית, הרכב מספק אותי ואני מתכוון להחזיק בו עוד כמה שנים.

אחרי התנסות עם צמיגים ממותג לא מוכר לפני כמה שנים, אני רוכש רק צמיגים של מותג מוכר: עד עכשיו הייתי עם Good Year Efficient Grip צמיג שמחזיק לי המון זמן ובאופן כללי אני מרוצה ממנו.

הייתי רוצה להתנסות בצמיג עם אחיזה טובה יותר אולי על הדרך להנות קצת יותר בכבישים מפותלים, המידה של הצמיג היא 205/45R16

על מה הייתם ממליצים?

תודה!

פורסם (נערך)

יש 3 דגמים שיכולים להתאים לדרישות שלך

Michelin Pilot Sport

Goodyear eagle F1  Asymmetric 

Continental.Premium contact6

המחירים כאן:

https://tires4u.co.il/dimensions/205-45r16?type=private&page=2

אבל אף אחד מהם לא יחזיק את אותו מספר קילומטרים ש Goodyear Efficient Grip  החזיקו לך, אפילו לא קרוב לזה.

לכן תצטרך להחליט - אחיזה משופרת או אורך החיים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

כמה אתה נוסע בשנה?

גודייר שיש לך עכשיו מחזיקים בקלות 80 אלף קילומטרים.

צמיגים ספורטיביים יחזיקו חצי מזה.

לצמיגים ספורטיביים שחיקה יותר מהירה. 

וכן, בסיבובים אתה תרגיש יותר בטוח במהירות יותר גבוהה עם צמיגים ספורטיביים. 

עוד חסרונות של צמיגים ספורטיביים - צריכת דלק קצת תעלה ונוחות בנסיעה מנהלתית תהיה פחותה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

זה לא דגם ספורטיבי, אלא צמיגי נוחות, מקביל ל Goodyear Efficient Grip Perfomance.

הרי רצית אחיזה משופרת....

• תוכן חדש...