Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 55 דקות, דניאל1983 כתב:

כתבת קוד העומס, בלינק התייחסות לקוד המהירות שזה גם מה שאני הזכרתי. הסיבה אגב עד כמה שזכור לי היא בגלל שעם קוד מהירות גבוה יותר הגומי רך יותר. וזה מסתדר גם עם כל הטענות שם. 

לא חושב שזה יהיה עד כדי כך משמעותי בין קוד V ל-W, אבל לא יודע. מצד שני היתרונות לדעתי חזקים מהחסרון הזה, לטעמי. 

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

התקשר אלי בעל הפנצריה, אמר שהצמיגים הגיעו. תאריך יצור שבוע 40 שנה 2022. זה אומר שהתאריך יצור אוקטובר 2022. עבר בערך 11 חודשים מהייצור.

האם זאות בעיה?

הוא טוען שזה מה שהיבואן של מישלין שלח לו.

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם (נערך)

סביר שיש להם צמיגים יותר טריים במלאי (משום שהם כמובן יעדיפו להוציא את הישנים יותר מהמחסן, מה שנקרא FIFO).

אבל הצמיגים עדין בני פחות משנה, ואוכסנו אצל היבואן (בתנאים הולמים יש להניח), ולכן לא ענין בעייתי. 

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • אהבתי 1
פורסם

אפרופו צמיגים ישנים וחדשים, יש איזה מקום שיש בו ריכוז של צמיגיות כדי שיהיה אפשר לעשות בקלות "שופינג" בין כמה אפשרויות? (לבני המזל שמחליפים באופן מתוכנן ובנחת, ולא חטפו פנצ'ר והם לא בלחץ).

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם
לפני 1 דקה, Fazer כתב:

יש, קוראים למקום הזה "אינטרנט"...

דיברתי על מקום פיזי.

אזור שיש בו בטווח של קילומטראז' קטן עושר של צמיגיות.

ולגבי האינטרנט, עוד לא ראיתי באינטרנט בית עסק שמפרט "יש לי צמיגי יצרן פלוני סוג אלמוני מידות ככה וככה תאריך ייצור 1423" או משהו בסגנון הזה.

אתה ראית ?

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם
לפני 3 דקות, harhanegev כתב:

אתה ראית ?

לא, אבל כשאני קונה צמיגים אני נכנס לכל מיני אתרים שמרכזים תחתם פנצ'ריות, ומשווה מחירים. זה מאפשר לי להגיע לצמיגים שאני רוצה במחיר שאני רוצה - אני לא מכיר ריכוז פיזי של פנצ'ריות (זה גם פחות הגיוני מבחינה מסחרית), ועבורי ההשוואה באינטרנט היא הקלה ביותר שיש, הדבר היחיד שלא תוכל לדעת זה תאריך היצור, אבל שיחת טלפון קצרה תפתור גם את זה.

פורסם (נערך)

אין ריכוז פיזי של הכל. אני בווצאפ אומר להם מה אני מחפש ומבקש שיהיה טרי, חוזרים אליי אם הם יכולים להשיג ידיים על המוצר.

(קונה מצמיגי אנטון)

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני שעה, harhanegev כתב:

אפרופו צמיגים ישנים וחדשים, יש איזה מקום שיש בו ריכוז של צמיגיות כדי שיהיה אפשר לעשות בקלות "שופינג" בין כמה אפשרויות? (לבני המזל שמחליפים באופן מתוכנן ובנחת, ולא חטפו פנצ'ר והם לא בלחץ).

מגוון המידות עצום, הם מחזיקים מלאי מקומי של הרבה מידות מיצרנים סיניים ומעט מידות, לרוב רק הנפוצות ביותר, של צמיגים איכותיים.

כל היתר מזמינים מהיבואן ומקבלים במהלך השבוע.

• תוכן חדש...