Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מים בתוך הפנס - מאזדה 2

מעבר לפיתרון נפתר ע"י yairw,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום…

ברכב של אשתי, מאזדה 2 2014 יש בריכה באחד מהפנסים הקדמיים.

ככה קניתי את הרכב, אני מתלבט אם אני יכול לעשות משהו עצמאית או שזה להחליף אותו בלבד.

האם זאת בעיה מוכרת? יש שיטה לייבש את המים?

פשוט חבל לי להוציא 520 שח על פנס חדש ברכב שנוסע 5 ק״מ ביום, מצד שני מצב הרכב מושלם וזה הפגם היחידי וכמשתמש קארספורום זה מציק לי ממש.

אשמח לעצות. 

IMG_9203.jpeg

IMG_9202.jpeg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• פיתרון
פורסם

אמור להיות פתח איוורור בכל פנס מאחור, חור עגול קטן לרוב, ייתכן ואצלך הוא נסתם,

כמו כן, יכול להיות שההדבקה של העדשת הפלסטיק לבית הפנס כשלה בנקודה מסויימת

כבר חתמתי...

פורסם

בכול פנס של רכב קיים נשם (ממברנה) לאיוורור והשוואת לחצים ולמניעת התעבות של מים בתוך הפנס.

פרק את הפנס ובדוק את כול הנשמים. במידה והפתחים בפנס ללא נשם (ממברנה) רוב הסיכויים שמים יחדרו לתוך הפנס.

איזה כייף לי :)

פורסם

בעבר הייתה לי אותה בעיה בסיטרואן C3.. כנראה איטום הפנס היה פגום.. 

פירקתי אותו וקדחתי חור קטן בחלקו התחתון בנקודה הכי נמוכה. הבעיה נפתרה כליל.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
לפני 22 שעות, מרק10 כתב:

בכול פנס של רכב קיים נשם (ממברנה) לאיוורור והשוואת לחצים ולמניעת התעבות של מים בתוך הפנס.

פרק את הפנס ובדוק את כול הנשמים. במידה והפתחים בפנס ללא נשם (ממברנה) רוב הסיכויים שמים יחדרו לתוך הפנס.

בתאריך 1.9.2023 בשעה 18:45, yairw כתב:

אמור להיות פתח איוורור בכל פנס מאחור, חור עגול קטן לרוב, ייתכן ואצלך הוא נסתם,

כמו כן, יכול להיות שההדבקה של העדשת הפלסטיק לבית הפנס כשלה בנקודה מסויימת

הלכתי לרכב לחפש את הנשם, מצאתי 2 כאלה לדעתי ושניהם נראו פתוחים, הוצאתי אותם וניקיתי, אולי יעזור…

IMG_9210.jpeg

IMG_9211.jpeg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אז בזכותכם הבעיה נפתרה, לאחר שאיתרתי את כל הנשמים האלה פירקתי אותם וניקיתי קצת . אחרי יומיים המים נעלמו.

תודה👌🏻

IMG_9246.jpeg

• אהבתי 4

• תוכן חדש...