Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעלים של הפולקסווגן היה חבר פורום, כתב בעיקר באספנות. חולה VW, נדמה לי ששמו אבי. 

ואוהד אלגוב הוא כמובן "יאשה והפצפוצים", כפי שציינתי פה בעבר 😄

זריקת נוסטלגיה לפורום של לפני 20 שנה 

• אהבתי 3

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• אחראי פורום
פורסם
לפני כשעה, omricn כתב:

בחיי שהייתי יכול לכתוב שרשור שלם רק על הרכב הזה, אבל אני מניח שהרוב לאו דווקא יבינו את הזיקה שלי אליו כי היא כנראה נובעת מרגשי נוסטלגיה חמימים כאלה

בול אצלנו ככה, רק עם אסטרו.

לוח דיגיטלי, חיבור לטלוויזיה, כורסאות קטיפה בכל הרכב. כל זה כשמדובר ברכב ארכאי ומחורבן גם לנהיגה וגם לתחזוקה, כן? ובכ"ז הייתי מאוד עצוב כשנגנב.

אבא שלי היה צוחק שהוא אפילו לא הלך קצת לחפש אותו כדי לא למצוא אותו בטעות תקוע ברחוב שליד.

• מצחיק 8

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, omricn כתב:

בחיי שהייתי יכול לכתוב שרשור שלם רק על הרכב הזה, אבל אני מניח שהרוב לאו דווקא יבינו את הזיקה שלי אליו כי היא כנראה נובעת מרגשי נוסטלגיה חמימים כאלה, שעושים חם בלב ומעלים געגועים שקשה להסביר במילים...

לא מצאתי אחד שנהג ברכב הזה ולא מתגעגע אליו. 

ותמיד עם הבדיחה הקבועה של "מי שתדלק כשהמנוע פועל, היה מתדלק לנצח"

עריכה אחרונה על ידי לב טוב
  • אהבתי 1
  • מצחיק 4

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

בהשוואה שנערכה לפני 3 חודשים במגזין Auto Bild Klassik בין אסטרו לT4, האמריקאית לוקחת בגדול ברמת הכיף.

הצ'לאנג'ר עם פרונט מהמם, לצערי רק מהדשקאם בזוית לא טובה.

ה323F נראית במצב לא טוב מהצד השני, מלא גומיות יוצאות מהמקום, דשבורד מפוצץ לפחות ידנית.

Screenshot 2025-10-21 143531.jpg

vlcsnap-2025-10-21-14h23m42s435.jpg

PXL_20251021_104347699.jpg

PXL_20251021_104421220.jpg

PXL_20251021_101528745.jpg

• אהבתי 4

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

גם לי, כילד אייטיז, תמיד תהיה פינה חמה בלב לספארי והאסטרו (כמובן לפני מתיחת הפנים).

https://wheel.co.il/נוסטלגיה-לשבת-gmc-ספארי-ושברולט-אסטרו/

• רעיון טוב! 2

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

גם לנו בבית הייתה שברולט אסטרו בורדו עם מלא תוספות וריפוד בורדו תואם, בתור ילד זה היה מרשים, מרווח, מלא פיצ׳רים לזמנו.

זכור לי בעיקר לטובה איך ירדנו איתה לסיני פעמיים עם המשפחה המורחבת.

שנים אחר כך והרכב הצבאי בו נהגתי היה אסטרו 2002 בצבע לבן, דינאמית היא לא הייתה, רחוק מכך, לא יציבה במיוחד במהירויות הגבוהות להן נדרשתי וגם המנוע הרגיש טוב רק בתנועה אורבנית ובשיוט רגוע.

אגב אוהד (יאשה והפיצפוצים) איש וחבר יקר, הכרנו במגזין ״אוטו״ שנים אחורה

• רעיון טוב! 1
פורסם

עד לא מזמן (2018) הייתה לנו ספארי תכלת, מודל 97. נרכשה מהעיזבון של השכן ליד, בשנת 2008 עם 90 אלף קמ ובעבור 10000 ש"ח. שימשה את המשפחה ואז את אבא שלי עשור, ונמכרה עם 220 אלף ק"מ, שנחשב כנסועה נמוכה מאוד לרכב כזה. 

אבל בדרך עלתה הון תועפות לתחזוקה.

אבא שלי עד היום מתגעגע אליה ואל הטנדר 404 שהיה לו. וגם, לא תופס עדיין איך בסוזוקי שיש לו כבר 6 שנים, לא צריך למלא "מים" אפילו קצת.

• מצחיק 4
פורסם

לא הייתי טחון כמוכם ולכן לא הייתה לי ספארי/אסטרו במשפחה, אבל כן פגשתי את הדגם האחרון שלה (כמו זה שבתמונה) בסביבות 2004, כשהוא שירת את ימיו האחרונים בחיל האוויר. 

הבטחתי לעצמי מאז שאם אגיע אי פעם לגור בארה"ב, זו תהיה אחת המכוניות שאקנה - ולו רק לתקופה קצרה. חווייה שקשה לתאר אפילו בתור נוסע, אבל הייתי שמח לעבור שוב.

• אחראי פורום
פורסם

Don't meet your heros, derish.

מדובר בנבלה שמחליטה על דעת עצמה לכבות את כל המערכות בדיוק בירידה (סיפור אמיתי, להלן ס.א), לשלוח לעזאזל שתי תיבות הילוכים (ס.א), לקלף מעצמה צבע החל מגיל 3 (ס.א) ולהחליק בכביש רטוב גם ב-20 קמ"ש (ס.א).

אבל מאיצה ברמזור כמו בת ז*** (מלא ס.א).

• אהבתי 1
  • מצחיק 3
  • מבאס 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...