Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד מהדברים שאני מרבה לעשות:
"בוקר טוב, מדבר אהוד מישראכרט"

קוטע אותו מיד "נהדר שהתקשרת! ממש ממש נהדר שהתקשרת! לפני שניגשים לגופו של עניין, בוא נבדוק ונוודא: כבר רשמתם אצלכם במחשב את מה שסוכם אתכם בשיחה קודמת שהיא אגב שיחה מוקלטת אצלי, שאתם לא תתקשרו אלי אף פעם בהצעות של הלוואות או אשראי מכל סוג שהוא?"

ואז יש מהצד השני מענה מגומגם כלשהו, ודי מהר נפסקות שיחות ההטרדה. לפעמים "אני אוודא שיכתבו את זה. שלום", לפעמים ניתוק בפרצוף, לפעמים המהום מוזר כלשהו.

• אהבתי 1

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

השיחות להצעת הלוואות הסתיימו כששאלתי את המטריד התורן האם הוא זקוק להלוואה.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני שבוע היתה לי שיחה של הלוואות.

בטון תקיף ענית למוקדנית, "לא, אני לא מעוניין/רוצה, לא" שתיקה קצרה ממנה, וניתוק הדדי.

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אתמול התקשרה אליי אותה מוקדנית מהוט 3 פעמים בטווח של 10 דקות... מישהי הייתה יותר מדי מרוכזת במסך של הפלאפון כנראה 

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 4 שעות, falou כתב:

תעד כמה שיחות כאלו ואת הניסיונות שלך להגרע מהתפוצה

תכין כתב תביעה מפורט לתביעות קטנות.

שלח להם עותק.

אם הם ירדו ממך, אחלה. אם יכנסו למו״מ ויציעו פיצוי, בכלל טוב.

אם לא, לך להוציא את הג׳ובות בבית משפט.

יש לי בכתב שהוא הסיר אותי מהרשימה.

עכשיו רואה ששלח לי מייל עם זיכוי 200 שח לרכישה הבאה.😅

• אהבתי 1

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

פות"ש- אין לי ספק שמדובר ב"יהלומי הבורסה" שמטרידים אותי כבר 3 שנים מאז שבטעות קניתי מהם טבעת אירוסין. 

בזמנו אפילו השארתי להם ביקורת בגוגל שמתארת את ההטרדות הבלתי פוסקות. כמה שהתחננתי שיעזבו אותי במנוחה, אין עם מי לדבר

• מבאס 1
פורסם

אפשרות מספקת יותר:

בפעם הבאה שמתקשרים, אומרים "בטח שמעוניין, תוכל להמתין רגע?"

לוקחים זמבורה של מגרשי כדורגל שהכנת מבעוד מעוד

ישר לתוך הטלפון, ומנתקים.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 17 דקות, Shay_u כתב:

פות"ש- אין לי ספק שמדובר ב"יהלומי הבורסה" שמטרידים אותי כבר 3 שנים מאז שבטעות קניתי מהם טבעת אירוסין. 

בזמנו אפילו השארתי להם ביקורת בגוגל שמתארת את ההטרדות הבלתי פוסקות. כמה שהתחננתי שיעזבו אותי במנוחה, אין עם מי לדבר

לצערי זה הם.😪 אני רואה שזה משהו שהוא שיטתי אצלהם אה?

לפני 16 דקות, Be roo כתב:

אפשרות מספקת יותר:

בפעם הבאה שמתקשרים, אומרים "בטח שמעוניין, תוכל להמתין רגע?"

לוקחים זמבורה של מגרשי כדורגל שהכנת מבעוד מעוד

ישר לתוך הטלפון, ומנתקים.

לא יותר טוב פעם הבאה אעשה משהו כזה.

תמתין איתי בבקשה כמה רגעים. שם להם את המנגינה של ביטוח לאומי לצדך ברגעים החשובים של החיים זה יחרפן אותם.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

פורסם

^

כל השיטות הללו אולי מספקות נפשית, אבל בסופו של דבר ניתוק מיידי מהיר הרבה יותר. אני הייתי פעם נחמד, מקשיב למוקדן\ית עד סוף ההצעה ואז אומר "לא תודה, לא מעוניין" וכו', עד לניתוק הדדי. עבר לי - ברגע ששומע את "שלום, מדבר\ת X מ..." אני ישר אומר: "תודה, לא מעוניין. יום טוב" ומנתק. על הדרך מכניס את המספר לרשימת החסומים (כן, אני יודע שיש להם ארסנל של מספרים אבל מהמספר הזה ספציפית, כבר לא אקבל שיחות או SMSים).

לגבי מניעת ספאמים מעסק ספציפי כמו החנות הנ"ל, זה כבר דורש מעורבות אקטיבית של המוטרד, כפי שתיארו בשרשור. אבל בכל הנוגע לחברות ביטוח, הלוואות, עמותות וכד'- מלחמה אבודה.

• אהבתי 3
פורסם
לפני 6 דקות, yohai71 כתב:

^

כל השיטות הללו אולי מספקות נפשית, אבל בסופו של דבר ניתוק מיידי מהיר הרבה יותר. אני הייתי פעם נחמד, מקשיב למוקדן\ית עד סוף ההצעה ואז אומר "לא תודה, לא מעוניין" וכו', עד לניתוק הדדי. עבר לי - ברגע ששומע את "שלום, מדבר\ת X מ..." אני ישר אומר: "תודה, לא מעוניין. יום טוב" ומנתק. על הדרך מכניס את המספר לרשימת החסומים (כן, אני יודע שיש להם ארסנל של מספרים אבל מהמספר הזה ספציפית, כבר לא אקבל שיחות או SMSים).

לגבי מניעת ספאמים מעסק ספציפי כמו החנות הנ"ל, זה כבר דורש מעורבות אקטיבית של המוטרד, כפי שתיארו בשרשור. אבל בכל הנוגע לחברות ביטוח, הלוואות, עמותות וכד'- מלחמה אבודה.

יש לי הוכחה שהוא הסיר אותי ברגע שאקבל שיחה נוספת לצערי אאלץ לפנות לבית משפט לא מוכן לסבול את השיחות מהם.

פורסם
לפני 10 שעות, DareDevil כתב:

לפני שבוע היתה לי שיחה של הלוואות.

בטון תקיף ענית למוקדנית, "לא, אני לא מעוניין/רוצה, לא" שתיקה קצרה ממנה, וניתוק הדדי.

אני עונה להם ישר לא מעוניין ועוד לפני שאני מסיים את המעוניין כבר מנתקים לי.

זה מעליב ראוי לציין. אני לא שווה אפילו לסיים מילה?😬

• אהבתי 2
פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

השאלה אם הוא הבטיח שיסיר  לא כדאי לעשות עם זה משהו?

פורסם
לפני 3 שעות, falou כתב:

כפי שכבר ענו, תביעת ספאם איננה רלוונטית למקרה המדובר.  חבל לחזור ושלוח הודעות בסגנון.

מה שכן, ניתן לתבוע לפי סעיף 30 לחוק התקשורת (הטרדה ע"י מתקן בזק).

לפות"ש, אם חוזרים להתקשר ולהטריד אותך, אני ממליץ להתייעץ בקבוצת הפייסבוק הבאה : זה זבל זה? שאלות ותשובות (עמותת אל ספאם)

https://www.facebook.com/groups/isitspam/

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, guya72 כתב:

כפי שכבר ענו, תביעת ספאם איננה רלוונטית למקרה המדובר.  חבל לחזור ושלוח הודעות בסגנון.

מה שכן, ניתן לתבוע לפי סעיף 30 לחוק התקשורת (הטרדה ע"י מתקן בזק).

באמת?!

http://ktanot.co.il/?p=1585

סעיף 30א' לחוק התקשורת קובע כי דבר פרסומת מוגדר כמסר המופץ באופן מסחרי על מנת לעודד רכישה או לצרוך שירות כלשהו. האיסור על שליחת הודעות ספאם חל בכל אמצעי התקשורת כלומר באמצעות הודעות SMS , פקס, שיחת טלפון, מייל וכו'.

תתבע לפי איזה חוק שאתה רוצה.

הכסף הוא כסף...

השיטה האחרת למנוע התקשרות היא להטריד. להוט למשל קבעתי התקנה, לא הגעתי, שהתקשרו לברר למה הסברתי, ומאז לא התקשרו יותר.

אפשרות אחרת היא להגיד שמי שהתקשרו אליו מת.

אפשרות אחרת היא להחזיק אותם על הקו. הרבה פעמים הם במערכת שלא מאפשרת להם לנתק מהצד שלהם.

יש עוד המון דרכים להטריל, עד שיימאס להן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...