Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Peugeot 308 T9 החלפת רינגים במנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, יש ברשותי 308 T9 2014 מנוע 1.2

הרכב עבר כ148K ק"מ

המנוע מעשן מאוד ואיבד מהכוח שלו 😕 לאחר בדיקות נאמר לי שאני נדרש לבצע החלפה לרינגים. מבלי קשר לדעתי גם יש לי תקלה בטורבו אבל אני מתחיל קודם כל מהמנוע.. :( 

בעל המוסך אצלו הייתי נתן לי הצעת מחיר סביב ה6K עבור החלפת הרינגים כולל החלפת בוכנות (הוא אמר שאם כבר מבצעים פירוק של הבוכנות מאוד מומלץ להחליף אותן) אני בעד החלפת הבוכנות מתכנן להחזיק ברכב עוד הרבה, האם באמת יש טעם\סיבה להחליף אותן?

אבקש קודם כל לדעת לגבי אותה הצעת מחיר האם היא סבירה\גבוהה\טובה? שוב, סביב ה-6000 עבור רינגים בוכנות ועבודה.

אשמח גם לקבל הצעות לבעלי מוסכים אמינים מניוסיונכם במחירים יחסית טובים והגיוניים (חוץ ממוסך אורן וגבע שבמידה ואתם יודעים את המחירים אצלם אשמח לדעת)

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

תבדוק מה אתה מקבל במחיר הזה.

חלקים מקוריים לדעתי עולים סביב המחיר שכתבת

(סט בוכנות, סט אטמים לראש מנוע, מסננים, שמן, מים)

• אהבתי 1

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...