כמובן, הרכב מיושר מבחינה מכאנית ממזמן.
לא זכרתי את הפוסט מלפני 3 שנים😅 לא פעיל בדרך כלל בפורום באותה תקופה ההבנה שלי הייתה אפסית והתלהבתי מהרעיון של לקבל עוד כמה כוחות סוס לרכב שרק נקנה וירדתי מהר מהנושא מבלי להתעמק בו בכלל. היום התמונה שונה.
לגבי הבעיות לפני שנה, כמובן שטופלו הרכב פיקס הסתכם בשיפוץ ראש מנוע בלבד (נדרש היה להחליף רינגים)👌
שוב אציין בפעם השלישית את אותו הדבר כי אנשים כאן לא מצליחים להבין את המטרה העיקרית של השאלה שלי.
העניין כאן הוא לא הכוח הנוסף אלא השינוי לאחר הסרת הממיר.
מי שמכיר אותי יודע כמה אני מחובר ואוהב את הרכב שלי ולהחליף אותו אני לא ממש מעוניין, מסתפק בו כרגע לא מחפש מעבר. נטו שיעבוד בצורה הכי בריאה וחלקה שיש, כנראה שהבנתי לא נכון את נושא התוכנה (מבלי קשר לממיר)מעולם לא ממש התעמקתי בו מול אנשי מקצוע כמו שצריך, היום דני הסביר לי קצת יותר על הנושא.
לאחר ייעוץ עם אותו דני שהומלץ לי כאן (בפעם שנייה מסתבר) הבנתי ממנו שלא באמת מחייב לבצע שינוי בתוכנה אחרי ההסרה. אתה אומר אחרת, אשמח להבין יותר. ומי מתעסק בדברים האלה? לווא דווקא בתוכנות שיפור אלא באותם השינויים הנדרשים?
לגבי ממיר זרימה חופשית(?) אשמח להבין את הרעיון?
מה שעשו בעצם זה שברו את הרשת עצמה בתוך הממיר והפלטה עוברת גם בצורה חופשית(?). וכל זה כי הממיר היה סתום, הומלץ לי בכמה מקומות ע״י אגזוזנים להסיר כי זה בריא יותר למנוע ולטורבו, לא כשיפור או כו״ס נוסף, לאחר התעמקות בנושא החלטתי פשוט להסיר יחד עם אותו שיפוץ שבוצע למנוע.
הממיר עצמו לא הוחלף אלא נשאר פשוט ריק.
אם תהיה בחור ענייני ותנסה להבין את הרעיון מאחורי המילים שלי אולי תצליח במעט אבל במעט להשתפר בהבנה הכללית שלך, נראה שאתה קצת מתקשה בדבר וממהר להסיק מסקנות כי אתה הרי מומחה לכוונות אנשי הפורום.
תודה רבה חבר אתה איש חכם.